|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 20, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
Jestli se nemýlím, tohle je blog Blaira Morrisona a je dosažitelný v doméně .cz, vypadá to celkem dobře
http://crossfitmobile.blogspot.cz/p/about-me.html _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po květen 20, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
Není to sice úplně můj obor, nicméně Lacee Kovacs z Maďarska se stal vítězem EU CF Games. Mimojiné je Lacee SFG2 a Beast Tamer :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 20, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 11:09 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Seva98 dne čt květen 23, 2013 6:01 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 11:09 am Předmět: s |
|
|
Zdravím,chtěl jsem se zeptat, když u jednotlivých WODU je napsané jen kolik kol a nic o odpočinku tak je vše v supersetech?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 12:05 pm Předmět: Re: s |
|
|
| cored napsal: | | Zdravím,chtěl jsem se zeptat, když u jednotlivých WODU je napsané jen kolik kol a nic o odpočinku tak je vše v supersetech? |
99% WODU jedeš bez pauz, resp. s co nejkratšíma :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 12:36 pm Předmět: Re: s |
|
|
| cored napsal: | | Zdravím,chtěl jsem se zeptat, když u jednotlivých WODU je napsané jen kolik kol a nic o odpočinku tak je vše v supersetech? |
pokud je WOD na cas, tak je princip udelat co nejvic opakovani
pokud mas napsane, kolik musis udelat ceho, tak se mas snazit o co nejkratsi cas
takze pauzy jsou jenom na tobe _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
Kluci, jak jste na tom se zámkovým úchopem? Burgener říkal nekompromisně, že kdykoliv je činka pod pasem, měli bychom mít zámek. Děláte to tak? A co při wodech, kde se cvik (třeba snatch) opakuje pořád dokola, máte zámek nepřetržitě, nebo úplně bez zámku a nebo úchop měníte ze zámku na normální přesně jak se to má?
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Kluci, jak jste na tom se zámkovým úchopem? Burgener říkal nekompromisně, že kdykoliv je činka pod pasem, měli bychom mít zámek. Děláte to tak? A co při wodech, kde se cvik (třeba snatch) opakuje pořád dokola, máte zámek nepřetržitě, nebo úplně bez zámku a nebo úchop měníte ze zámku na normální přesně jak se to má? |
Ja nemám zámok vôbec
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 10:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
Nás trenér tepe pokaždý, když někdo zámek nemá  Je to prý jednak bezpečnější a také prý člověk více uzvedne (což s tím možná souvísí, pře mu činka nevyletí z ruky  ). Jinak já už si na to docela zvyknul a zrovna v pátek jsem se přichytil, že jsem jej používal intuitivně i u OHS, kde není potřeba. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 10:40 am Předmět: |
|
|
Takže myslíš, že nevadí mít zámek na celý trh? Někde jsem slyšel, že jak je činka nad hlavou, tak je zámek spíš kontraproduktivní, ale sám jsem to nikdy nepocítil.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 10:55 am Předmět: |
|
|
Taky jsem si to myslel, je to o zvyku. Teď tím v pohodě zatáhnu 100kg na mrtvolu. Což je teda nic, ale když vezmu v potaz na jaké váze jsem s tím úchopem začínal.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|