|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
david.lee.hat

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petthall

|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 19, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: |
Pro zajímavost jsem se po nějaké době vyfotil a musím říct, že jsem se docela zhrozil když jsem to viděl. Vypadá to jak reklama na hlad - vím, že jsem jak to říct..vyrýsovaný *a20* ale fakt mě zaskočilo, že až tak moc. Když se na sebe dívám do zrcadla tak to až tak moc nevypadá.
No nic dám to sem ať si vyslechnu i cizí názory. A NEŠETŘIT. |
Min se ukazovat a vic na sobe makat. Tohle je spatny. Nechapu to sebevedomi se s necim takovym prezentovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, já tam vůbec nic nevidím, nechceš pořídit lepší foto?
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: po květen 20, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Tak se po dlouhé době taky připojuju s jednou aktuálkou. Trochu vyrýsovat a možná by se mi to i začlo líbit...
_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po květen 20, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Arnie (CZ) napsal: | Tak se po dlouhé době taky připojuju s jednou aktuálkou. Trochu vyrýsovat a možná by se mi to i začlo líbit...
|
vypadá to super, za mě bych nic nerýsoval... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po květen 20, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
Arnie, copak to máš za dobroty na tom stolečku
Palec hore, forma fakt parádní! _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
petthall

|
Zaslal: po květen 20, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Arnie (CZ) -dobrá forma....  Konečně taky kus chlapa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po květen 20, 2013 10:45 pm Předmět: |
|
|
| david.lee.hat napsal: | Filip |
| petthall napsal: | | Filipe -dobrá práce |
Díky moc chlapy
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: út květen 21, 2013 5:46 pm Předmět: Aktuální foto z května |
|
|
Zasílám aktuálku z května, váha kolem 104 kg, 189 cm, před týdnem 21 let .. Bude spoustu dalších fotek, sledujte facebook page facebook.com/matuska.jakub.official
_________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út květen 21, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
Jakub dobrý, ale další fotky bys mohl hodit po nějakým progresu, dávat pořád to samý, zavání krapet narcismem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: út květen 21, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Jakub dobrý, ale další fotky bys mohl hodit po nějakým progresu, dávat pořád to samý, zavání krapet narcismem. |
Tu fotku jsem dostal dnes, a nejde mi o to se chlubit, ale dát o sobě vědět. Proč by takovádle fotka, dle mě vydařená, měla zůstat ve složce na PC a nikdo jí nevidět? Tak se na to nekoukej když se ti to nelíbí :)) _________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|