hoj,neboli te pri tom hlava? ja dam 2 a musim skoncit kuly tomu ze mi natece krev do hlavy a mam pocit ze mi prasknou oci Nemas stim taky problem? nebo nejaky reseni :)
Dnešní PR
DU - 23 vkuse - cíl už je na blízku :D
BP - asi bych už mohl zatlačit 100, ale zkoušet to nebudu
FS - poslední série byla překvapivě lehčí než dvě předešlé
Full snatch moc nešel.. Problém nebyl v síle ale v technice, měl jsem tři zkažené pokusy. Nejdřív jsem se nedostal do dřepu, pak mi činka spadla jednou dopředu a jednou dozadu.
No, v neděli mám power snatche 4x2 s tou samou vahou, to jsem na sebe zvědav.
Jo a ranní váha ukazovala bez milimetru 80kg, takže jsem od začátku dubna přibral 5kg, sice v nic moc kvalitě, ale teď začnu víc makat na fyzičce a ono se to rýsne :)
Víkend jsem strávil na chatě taháním klád z lesa (jako Arnold na rameni :D) a následným sekáním a skládáním jejich motorovkou našpalkovaných verzí. A ještě jsem skočil na hrazdu a dal si 50 shybů.
Dnešní trénink za moc nestál. Spadla mi činka u snatche, když jsem měnil zámkový úchop na normální. A pak že je to se zámkem jistější bylo to o fous.
Musím na HSPU víc zamakat.
Teď do budoucna to vidím na 5x týdně HSPU + lehčí WOD a 2x týdně silovka. Plus teda běhání, když bude nálada. Špek půjde pryč.
Naposledy upravil Moocha dne út květen 21, 2013 12:10 pm, celkově upraveno 1 krát
PR na HSPU, do konce měsíce tam těch 12 musí padnout :) 25 DU bude taky v cajku a můj poslední cíl bude asi trochu problematický.. Jsem opravdu zvědav, jak snatchnu 65kg, když mě občas posadí na prdel i 55..
Jo a váha ráno byla 79kg, takže přidám na žrádle. A večer dám podle počasí běh.
Video nějak blbne, přepněte si ho na jakoukoliv jinou kvalitu a mělo by to být OK.
Co si myslíte o technice?
S výsledkem spokojený nejsem, ale cíl jsem splnil. Věřím, že kdyby se mi náhodou technicky všechno povedlo na full snatch, tak tam 70kg šoupnu, ale riskovat to nebudu.. Přecejen mám svá ramena rád.
Podle mě ti jde jako první rychle nahoru prdel, což je špatně. A taky se mi to nezdá čistý, ale nakonci trochu dotlačený.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru