Prdel víc dopředu, to už víš, a taky ramena dozadu. Když začínáš tah, tak ramena musí být za činkou, začínáš jakoby ze dřepu a ramena jdou nahoru a dozadu.
To víš, naučit se vzpěračskou techniku to chce léta dřiny a odříkání
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Dobře si zabojoval, po tom 6. opáčku jak si coufl od stojanu sem si říkal, že už letíš k zemi 7x100 FS to bych snad nedal ani já, respektive teď určitě ne
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
1) Ze současného 1RM na snatch 60kg udělat 70-75kg.
2) Zvládnout 12 HSPU vkuse.
3) Zvládnout 25 DU vkuse bez meziskoku.
EDIT: 4) 80kg TH! ze současných 77-77,5
Tak abych to shrnul
1) Na power snatch se mi podařilo dát 65kg, na full snatch by 70kg padlo, ale nezkoušel jsem to, technika stále není nic moc a tak jsem nechtěl riskovat. Každopádně cíl nesplněn.
2) 12 padlo :)
3) Dal jsem 26 a konečně jsem přišel na klíč jak na to. Člověk musí skákat hodně vysoko a rychle točit švihadlem
4) To se povedlo a jsem už i vyrýsovanější, než jsem byl při 75kg.
Cíle na červen
1) Pushpress 80kg (současně dám 70), military press 60kg (55)
- tady se bojím, ramena jsou moje slabina a už mi mnohokrát jejich přetížení bránilo v tréninku. No, uvidí se.
2) 7 striktních MU vkuse. (dal jsem 3)
*3) Fran pod 6 minut. Dal jsem ji kdysi za 6:57. Nevím, zda se mi tento úkol bude hodit do plánu a jestli se o něj budu vůbec pokoušet.
No, nebude tolik času na trénink (turistický kurz a tak), takže tyto cíle stačí
Dobré. Teda až na MU, které jsem dlouho necvičil a tak jsem se přistihl v hlubokém údivu ve chvíli, kdy jsem na prvních dvou pokusech selhal. Jo a na 7 striktních MU vkuse se mám v plánu dostat pravidelným cvičením striktních MU
Už si ani nepamatuju, kdy jsem se naposled dobře vys*al. Myslíte, že mi v tom nový jídelníček pomůže?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru