PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak vam chutnaji proteiny od Reflex Nutrition? Pry je to dost hnusne, nebo je kamos jen mlsny zmetek. Ale co je hnusne je "dobre"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
smik

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Jak vam chutnaji proteiny od Reflex Nutrition? Pry je to dost hnusne, nebo je kamos jen mlsny zmetek. Ale co je hnusne je "dobre"

Třeba já mám od Reflexu Instant Whey Nativ čokoládu a třeba oproti Combatu je to nebe a dudy. Míchám do vody a v podstatě to chutná jak voda s příchutí čokoláda. Nejsem cimprlich a já ten Reflex nekupoval z důvodu chuti. Ten instant je i deluxe a tam je údajně chuť lepší.
Nicméně stravitelnost je u mě výborná.
Hnusem bych ho nenazval pít se to dá.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel proteiny od reflexu chuti nevynikaji, co se relativne da je jahoda peptide a cokolada instant mass, cokolada one stop extreme
jamesco

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavně nekupovat Instant Whey Duo čokoláda..mám teď a Peptide Fusion čokoládu jsem dal v pohodě, Instant whey vanilku ( ta byla dobrá ) taky ale tohle, tohle je síla. Jako vypiju to, ani si to nekupuju kuli chuti, ale za ty prachy by bylo dobrý kdybych to nemusel pít se zacpanym nosem
Bombay

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem využil možnosti mít levnější protein od Nutrendu a koupil Whey Core biscuit.

Jako jo, ta pěna mě sere, ale chuť s vodou je takřka gainerovská. Lahoda.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si teda myslel že reflex je hnus ale o to větší překvapení ...chutná mi daleko víc než třeba takovej combat,mam peptide fusion a neni tak přeslazenej možná proto mi chutná víc. Ale instatn mass jahoda ...to je takovej luxus ..to si budu kupovat jen tak na chuť ..mňamka
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

One stop Xtreme - čoko - mi chutnala hodně už třeba pro to, jak mi svou moučnou chutí připomínal lehce starej Pharma Whey od PhD
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Já si teda myslel že reflex je hnus ale o to větší překvapení ...chutná mi daleko víc než třeba takovej combat,mam peptide fusion a neni tak přeslazenej možná proto mi chutná víc. Ale instatn mass jahoda ...to je takovej luxus ..to si budu kupovat jen tak na chuť ..mňamka
zase se nezbláznit z reflexu Hehehe
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
patrikdundych napsal:

Promiň ale to se fakt nedá mě to prostě chutná ..tim že to neni tak přeslazený a ta chuť je taková decentní ..ale na mass nemá nic.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Mates-daoc napsal:
patrikdundych napsal:

Promiň ale to se fakt nedá mě to prostě chutná ..tim že to neni tak přeslazený a ta chuť je taková decentní ..ale na mass nemá nic.
já vím jaký je reflex .dneska jsem mněl growika a ten je taky dobrý.
krosař

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostal sem ohromnou chuť na banánovej protein...matně si vzpomínám, že my moc chutnal od Promilu 65ka tuším banán. Teď ale dělají nový a já nevím jestli chuť zůstala nebo ne (četl sem, že oproti minulosti jsou teď proteiny jiné). Může někdo poradit nebo doporučit nějaký obyčejný protein banánové příchuti?
Insano41

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechutnal jsem, ale slyšel, že banán má nejlepší Gaspari - MyoFusion
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mel jsem ted na zkousku od prom-inu 80ku jahodu a absolutne bez chuti, jeste tu mam vanilku cokoladu a banan tak uvidime co to bude az to bude...... za me je na tom nejlip chutove porat extrifit od nich mi chutnal i ten banan wpc 80 a pak scitec nutrition....
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem měl od Prom-inu tuším nugát. Chutnalo to slabě po vanilce, v shakeru se to lepilo na dno, sítko a víčko- lepivá konzistence. Co si pamatuji na Promil Laktofity, tak ty byly hodně dobré co se chuti i rozpustnosti týče. Jahoda od Extrifitu (WPC 80, 60) je moc dobrá, ale nejvíc mi zachutnal Scitec Whey Professional. Dnes jsem objednal PhD 6 HR jahodu, tak jsem zvědav, belgická čokoláda byla v pohodě, i ta bílá byla
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo jeste nemel, velmi doporucuji tenhle viceslozkac.

Hydrolyzed Whey Protein Isolate
Whey Protein Isolate
Whey Protein Concentrate
Milk Protein Concentrate
Calcium Caseinate
Micellar Casein

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: