|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
Jak vam chutnaji proteiny od Reflex Nutrition? Pry je to dost hnusne, nebo je kamos jen mlsny zmetek. Ale co je hnusne je "dobre"
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 6:56 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Jak vam chutnaji proteiny od Reflex Nutrition? Pry je to dost hnusne, nebo je kamos jen mlsny zmetek. Ale co je hnusne je "dobre" |
Třeba já mám od Reflexu Instant Whey Nativ čokoládu a třeba oproti Combatu je to nebe a dudy. Míchám do vody a v podstatě to chutná jak voda s příchutí čokoláda. Nejsem cimprlich a já ten Reflex nekupoval z důvodu chuti. Ten instant je i deluxe a tam je údajně chuť lepší.
Nicméně stravitelnost je u mě výborná.
Hnusem bych ho nenazval pít se to dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
bohuzel proteiny od reflexu chuti nevynikaji, co se relativne da je jahoda peptide a cokolada instant mass, cokolada one stop extreme
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po květen 27, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem využil možnosti mít levnější protein od Nutrendu a koupil Whey Core biscuit.
Jako jo, ta pěna mě sere, ale chuť s vodou je takřka gainerovská. Lahoda. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po květen 27, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
Já si teda myslel že reflex je hnus ale o to větší překvapení ...chutná mi daleko víc než třeba takovej combat,mam peptide fusion a neni tak přeslazenej možná proto mi chutná víc. Ale instatn mass jahoda ...to je takovej luxus ..to si budu kupovat jen tak na chuť ..mňamka
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 27, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
One stop Xtreme - čoko - mi chutnala hodně už třeba pro to, jak mi svou moučnou chutí připomínal lehce starej Pharma Whey od PhD
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po květen 27, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Já si teda myslel že reflex je hnus ale o to větší překvapení ...chutná mi daleko víc než třeba takovej combat,mam peptide fusion a neni tak přeslazenej možná proto mi chutná víc. Ale instatn mass jahoda ...to je takovej luxus ..to si budu kupovat jen tak na chuť ..mňamka | zase se nezbláznit z reflexu Hehehe
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po květen 27, 2013 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | patrikdundych napsal: | Já si teda myslel že reflex je hnus ale o to větší překvapení ...chutná mi daleko víc než třeba takovej combat,mam peptide fusion a neni tak přeslazenej možná proto mi chutná víc. Ale instatn mass jahoda ...to je takovej luxus ..to si budu kupovat jen tak na chuť ..mňamka | zase se nezbláznit z reflexu Hehehe |
Promiň ale to se fakt nedá mě to prostě chutná ..tim že to neni tak přeslazený a ta chuť je taková decentní ..ale na mass nemá nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po květen 27, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Mates-daoc napsal: | | patrikdundych napsal: | Já si teda myslel že reflex je hnus ale o to větší překvapení ...chutná mi daleko víc než třeba takovej combat,mam peptide fusion a neni tak přeslazenej možná proto mi chutná víc. Ale instatn mass jahoda ...to je takovej luxus ..to si budu kupovat jen tak na chuť ..mňamka | zase se nezbláznit z reflexu Hehehe |
Promiň ale to se fakt nedá mě to prostě chutná ..tim že to neni tak přeslazený a ta chuť je taková decentní ..ale na mass nemá nic. | já vím jaký je reflex .dneska jsem mněl growika a ten je taky dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: st květen 29, 2013 3:09 pm Předmět: |
|
|
Dostal sem ohromnou chuť na banánovej protein...matně si vzpomínám, že my moc chutnal od Promilu 65ka tuším banán. Teď ale dělají nový a já nevím jestli chuť zůstala nebo ne (četl sem, že oproti minulosti jsou teď proteiny jiné). Může někdo poradit nebo doporučit nějaký obyčejný protein banánové příchuti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: st květen 29, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
nechutnal jsem, ale slyšel, že banán má nejlepší Gaspari - MyoFusion _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: st květen 29, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
mel jsem ted na zkousku od prom-inu 80ku jahodu a absolutne bez chuti, jeste tu mam vanilku cokoladu a banan tak uvidime co to bude az to bude...... za me je na tom nejlip chutove porat extrifit od nich mi chutnal i ten banan wpc 80 a pak scitec nutrition....
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
Já jsem měl od Prom-inu tuším nugát. Chutnalo to slabě po vanilce, v shakeru se to lepilo na dno, sítko a víčko- lepivá konzistence. Co si pamatuji na Promil Laktofity, tak ty byly hodně dobré co se chuti i rozpustnosti týče. Jahoda od Extrifitu (WPC 80, 60) je moc dobrá, ale nejvíc mi zachutnal Scitec Whey Professional. Dnes jsem objednal PhD 6 HR jahodu, tak jsem zvědav, belgická čokoláda byla v pohodě, i ta bílá byla _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
Kdo jeste nemel, velmi doporucuji tenhle viceslozkac.
Hydrolyzed Whey Protein Isolate
Whey Protein Isolate
Whey Protein Concentrate
Milk Protein Concentrate
Calcium Caseinate
Micellar Casein _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|