Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
heh peknu reklamu si tu spravil :) Normalne sa dost smejem na podobnych doplnkoch ale toto mozno vyskusam ked vravis ze je to take super

klidně se směj, já se většinou taky směju kdejakým reklamám, ale k tomuhle jsem přišel jako slepej k houslím.

Vyzkoušel jsem creatinovejch a NO doplńků hromady od všech možných výrobců a většinou bez nějakýho znatelnýho účinku až jsem zakotvil na několik let u reflexu, se kterým jsem byl nad míru spokojen. Neměl jsem v plánu zkoušet něco jiného do té doby než mi kámoš David Sekerák, bývalý náš výborný oštěpař, kamarád nejlepšího z nejlepších Honzy Železnýho, nyní trenér mladých atletů a zároveň jeden z největších sportovních nadšenců kterýho znám, přinesl tenhle Creatin s tím, že oni se na tom zlepšují jak na ničem. Jenže oni trénují většinou dynamiku a i když silově tak úplně jinak a že ať to zkusím,že by rád viděl jak to bude šlapat čistě při silovém tréninku a hlavně, protože mi fandí v tom co dělám, že by mě to mohlo posunout někam dál. Sám má víc jak 20ti leté zkušenosti s doplnkama všeho druhu a neměl jsem tedy důvod mu nevěřit. Teprve až minulý týden se mu podařilo navázat spolupráci s dovozcem fy Allmax do ČR a tím pádem nám domluvit nějaké výhody. Do té doby byl i on běžný uživatel jako každý jiný. Nemám důvod dělat falešnou reklamu něčemu co nefunguje, neměl bych z toho žádný zisk ani jinou výhodu. To co tady píšu je osobní zkušenost,né reklama ,,za odměnu". Nikdy jsem se nesetkal s ničím legálním, co by tak fungovalo. Koupil jsem creoš Lukimu, bere ho měsíc, trénink od tréninku si dává osobáky ve všem. Další kamarád, jeden z mála lidí v evropě který atakuje 400 kg mrtvolu!!! bere tenhle kreoš cca 14 dní a i přes zkušenosti se vším možným taky nechápe jak mu to šlape. Jsme z toho všichni nadšení, tak proč zkušenosti s něčím novým nepředat dál? Budu rád když pomůžu někomu dalšímu v cestě za jeho sportovním cílem.

Ten Hemanovol u nás beru jako úplně první. David to přinesl ať to zkusím, že jestli to bude šlapat tak jak slyšel, začne ho dávat s atletama taky. Zatím jsem měl dvě dávky a jsem z toho na větvi, takže tak.

Naposledy upravil Tom.K. dne po květen 27, 2013 11:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Tá tvrdosť je citeľná, to potvrdzujem aj bez hemavolu.

jak dlouho už ho bereš?

O dávkování jsme si už psali a nakonec dávám v tréninkový den 4 tablety navíc. V ofiko návodu jsou napsané 4tbl po tréninku a 4 před spaním, chybí tam ranní dávka na lačno jako v netréninkový den což mi přijde nelogický. Proto jsem přidal ráno na lačno 4 tbl i v den tréninku, tzn. 12 tablet, v netréninkový den stále 8tbl.
Turakam

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2013 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vyše týždňa, ale dva dni som vynechal kvôli chlastu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heavy Bench + Medium squat day.

Raw bench
10 x 20 kg
10 x 60 kg
10 x 80 kg
3 x 100 kg
2 x 130 kg

Dres
Board 10 cm
2 x 170 kg
Board 5 cm
2 x 200 kg
1 x 220 kg OR
Board 3cm
1 x 220 kg OR

Raw bench
6 x 140 kg letošní OR

K benči můžu říct jen: JUCHÉÉÉ. 220 kg na 3 cm pohodovka, následně 6 x 140 kg 5 opáček strojově, šestý heavy. I tak super. Na podzim si dávám cíl splnit mistrovskou výkonnostní třídu v mé váhovce, to jest 227,5 kg.

Dřep
6 x 60 kg
6 x 80 kg
3 x 100 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg
opět milion rozvič sériíí s koštětem a s tyčí. Kolena bolí, než se to prohřeje.

EDIT: Lukáš dnes raw benč 3x100, 3x110, 3x115, 1x120 a 1x122,5. Před creošem 1x115 kg.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes doplňkově záda, ramena, biceps.

Shyby
50 x s blue bandem
dal jsem to v 6 sériích

Přítahy na vysoké lavici s VČ
20 x 20 kg
15 x 50 kg
10 x 70 kg
3 x 8 x 80 kg

Trapéz s VČ
10 x 80 kg
10 x 110 kg
10 x 130 kg
5 x 150 kg
5 x 170 kg

Military
20 x 20 kg
10 x 50 kg
8 x 60 kg
6 x 70 kg

Push press
5 x 80 kg
5 x 90 kg
3 x 100 kg

Biceps s JČ
20 x 10/10 kg
5 x 10 x 20/20 kg

Scottovka stroj
5 sérií

Po včerejšku brutálně rozbitý kozy a triceps, proto push press docela potěšil.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomasi, mam pro tebe ty novy bandaze. Chces je vubec jeste?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červen 01, 2013 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift: Uuuuuž? :-) Před pár dny jsem zrovna dostal dvoje nový, jedny od Metalu a druhý asi Inzer. Kluci chtějí objednávat nějaký boty, trička a fusekle pro kluky, tak si říkám, že jedny bandy navíc by se asi unesly no. :-) Tak mi zatím jedny schovej, někdy příští týden budu posílat objednávku.

Dnes super trénink ve čtyřech. Začal s námi chodit další Bizon, tak jsme ho zařadili do pracovního procesu. :-)

Pro Lukina byla dnes nejdůležitější těžká mrtvola. I když jsem psal, že budu chodit vždy nejdřív dřep, tak jsem se musel podřídit většině. Pořádně jsem se prohřál s koštětem a šlo to.

MT
3 x 6 x 60 kg
2 x 3 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg
3 x 180 kg
3 x 1 x 200 kg

Chtěl jsem si potěžkat dvoukilčo, tak jsem dal aspoň tři jedničky.

Lukáš šel 3 x 180, 3 x 200, 3 x 210 kg OR a pak jako takovou třešničku jedničku s 220 kg lehce.

Dřep
10 x 60 kg
5 x 80 kg
5 x 100 kg
5 x 120 kg
5 x 140 kg
5 x 150 kg
5 x 160 kg

Dobrý.

Břicho

Švihy s Kettlem
4 x 20 op.

Grappler švihy
4 x 20 op.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trocha mého dalšího snažení. Bedny na dotahy skoro hotový. Udělal jsem dvoupatrový, takže bude možný jít ze 6, z 15, nebo z 21 cm. Ještě je nahoru polepím 0,5 cm gumou a celý dostanou nějakou barvu.

jdu benčovat, zatím pic.
Conan

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty ses minul povoláním:)
Ale nezlomí se to, když budou na sobě ?
HarderHeavy

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkná práce Jen aby to druhý patro nezlobilo když na to pustíš vyšší váhu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi jsem se minul povoláním no, tvoření ,,něčeho" mě fakt baví. :-)

Druhý patro zlobit nebude, protože to do sebe zapadá s prvním patrem jako lego. Na druhý fotce je vidět, jak horní patra ,,levitujou" 2 cm ve vzduchu. Je to na mm přesně vyspárovaný, aby to zapadalo do sebe mezi postraní laťky prvního patra a tvořilo to tak jeden celek. Na fotkách z boku ze strany to vidět není, protože to je taky asi 2 cm od kraje vybrané, aby se to dobře zvedalo.

Medium press day + doplnky bic. tric.

Raw bench
20 x 20 kg
15 x 50 kg
10 x 70 kg
5 x 70 kg
5 x 90 kg
5 x 110 kg
5 x 5 x 130 kg

Lehkýýý! Dnes jsem chtěl jít 5x5 a od rána jsem přemýšlel s jakou vahou. Přemýšlel jsem nad 120-125 kg a po sérii se 110 jsem věděl, že to je málo. 130 papír a i v poslední sérii bych dal stopro ještě 2 opáčka navrch. Konečně se ten benč zase někam hýbe. Vloni to byla katastrofa.

Lukáš opět OR 5x5x100 kg taky lehce.

Motýlek
5 sérií do 12x65 kg

Bic s VČ + tric kladka v SS
8 x 10 x 40 kg + 8 x 20-10 opak. 20-40 kg

Naposledy upravil Tom.K. dne čt červen 06, 2013 7:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Conan

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:

Druhý patro zlobit nebude, protože to do sebe zapadá s prvním patrem jako lego. Na druhý fotce je vidět, jak horní patra ,,levitujou" 2 cm ve vzduchu. Je to na mm přesně vyspárovaný, aby to zapadalo do sebe mezi postraní laťky prvního patra a tvořilo to tak jeden celek. Na fotkách z boku ze strany to vidět není, protože to je taky asi 2 cm od kraje vybrané, aby se to dobře zvedalo.

tak to jo, vypadalo to ze tam je dutina , a to by pri prvnim polozeni asi ruplo.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
Tom.K. napsal:

tak to jo, vypadalo to ze tam je dutina , a to by pri prvnim polozeni asi ruplo.

nejsem sice inzenyr,ale tohle me napadlo.:-D Prijedte nekdy na trenink. ;-)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes hard squat day + light MT a doplňky záda

Dřep raw
10 x 20 kg
10 x 60 kg
10 x 90 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
1 x 160 kg
1 x 180 kg
Dres
1 x 200 kg
1 x 230 kg
1 x 250 kg
opět raw
3 x 180 kg

Dnes poprvé od oblasti v dresu. Jsem na začátku přípravy a i 250 kg lehkýýý! Na jaře jsem to šel třetím pokusem a vydřený. Dnes sice bez soutěžní hloubky, ale nebylo k tomu daleko a rezerva dobrá. :-)

MT
2 x 5 x 60 kg
2 x 5 x 100 kg
3 x 5 x 140 kg
Dotahy z 15 cm
3 x 140 kg
3 x 160 kg
3 x 180 kg
3 x 200 kg

Shyby
50 x v 6 sériích.
4 série s green bandem. Dvě poslední série už jsem dal blue band.

Přítahy na vysoké lavici s VČ
20 x 20 kg
3 x 10 x 60 kg
20 x 60 kg

20 x 60 kg bylo z hecu :-)

EDIT: ještě musím zmínit, že mi kamarád přivezl neoprenový trenky McDavid. Konkurence Rehbandu. Sice jen 1,5 mm neoprén, ale je to teda luxus! Super teplo na kyčle a jak dřepy tak mrtvoly moooc příjemný! :-)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Speciálně pro DrLifta! Já a Fanánek víme co je best!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: