|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: po květen 27, 2013 10:57 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | heh peknu reklamu si tu spravil :) Normalne sa dost smejem na podobnych doplnkoch ale toto mozno vyskusam ked vravis ze je to take super |
klidně se směj, já se většinou taky směju kdejakým reklamám, ale k tomuhle jsem přišel jako slepej k houslím.
Vyzkoušel jsem creatinovejch a NO doplńků hromady od všech možných výrobců a většinou bez nějakýho znatelnýho účinku až jsem zakotvil na několik let u reflexu, se kterým jsem byl nad míru spokojen. Neměl jsem v plánu zkoušet něco jiného do té doby než mi kámoš David Sekerák, bývalý náš výborný oštěpař, kamarád nejlepšího z nejlepších Honzy Železnýho, nyní trenér mladých atletů a zároveň jeden z největších sportovních nadšenců kterýho znám, přinesl tenhle Creatin s tím, že oni se na tom zlepšují jak na ničem. Jenže oni trénují většinou dynamiku a i když silově tak úplně jinak a že ať to zkusím,že by rád viděl jak to bude šlapat čistě při silovém tréninku a hlavně, protože mi fandí v tom co dělám, že by mě to mohlo posunout někam dál. Sám má víc jak 20ti leté zkušenosti s doplnkama všeho druhu a neměl jsem tedy důvod mu nevěřit. Teprve až minulý týden se mu podařilo navázat spolupráci s dovozcem fy Allmax do ČR a tím pádem nám domluvit nějaké výhody. Do té doby byl i on běžný uživatel jako každý jiný. Nemám důvod dělat falešnou reklamu něčemu co nefunguje, neměl bych z toho žádný zisk ani jinou výhodu. To co tady píšu je osobní zkušenost,né reklama ,,za odměnu". Nikdy jsem se nesetkal s ničím legálním, co by tak fungovalo. Koupil jsem creoš Lukimu, bere ho měsíc, trénink od tréninku si dává osobáky ve všem. Další kamarád, jeden z mála lidí v evropě který atakuje 400 kg mrtvolu!!! bere tenhle kreoš cca 14 dní a i přes zkušenosti se vším možným taky nechápe jak mu to šlape. Jsme z toho všichni nadšení, tak proč zkušenosti s něčím novým nepředat dál? Budu rád když pomůžu někomu dalšímu v cestě za jeho sportovním cílem.
Ten Hemanovol u nás beru jako úplně první. David to přinesl ať to zkusím, že jestli to bude šlapat tak jak slyšel, začne ho dávat s atletama taky. Zatím jsem měl dvě dávky a jsem z toho na větvi, takže tak. _________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne po květen 27, 2013 11:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: po květen 27, 2013 11:01 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tá tvrdosť je citeľná, to potvrdzujem aj bez hemavolu. |
jak dlouho už ho bereš?
O dávkování jsme si už psali a nakonec dávám v tréninkový den 4 tablety navíc. V ofiko návodu jsou napsané 4tbl po tréninku a 4 před spaním, chybí tam ranní dávka na lačno jako v netréninkový den což mi přijde nelogický. Proto jsem přidal ráno na lačno 4 tbl i v den tréninku, tzn. 12 tablet, v netréninkový den stále 8tbl. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 28, 2013 12:02 am Předmět: |
|
|
vyše týždňa, ale dva dni som vynechal kvôli chlastu _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st květen 29, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
Heavy Bench + Medium squat day.
Raw bench
10 x 20 kg
10 x 60 kg
10 x 80 kg
3 x 100 kg
2 x 130 kg
Dres
Board 10 cm
2 x 170 kg
Board 5 cm
2 x 200 kg
1 x 220 kg OR
Board 3cm
1 x 220 kg OR
Raw bench
6 x 140 kg letošní OR
K benči můžu říct jen: JUCHÉÉÉ.  220 kg na 3 cm pohodovka, následně 6 x 140 kg 5 opáček strojově, šestý heavy. I tak super. Na podzim si dávám cíl splnit mistrovskou výkonnostní třídu v mé váhovce, to jest 227,5 kg.
Dřep
6 x 60 kg
6 x 80 kg
3 x 100 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg
opět milion rozvič sériíí s koštětem a s tyčí. Kolena bolí, než se to prohřeje.
EDIT: Lukáš dnes raw benč 3x100, 3x110, 3x115, 1x120 a 1x122,5. Před creošem 1x115 kg. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
Dnes doplňkově záda, ramena, biceps.
Shyby
50 x s blue bandem
dal jsem to v 6 sériích
Přítahy na vysoké lavici s VČ
20 x 20 kg
15 x 50 kg
10 x 70 kg
3 x 8 x 80 kg
Trapéz s VČ
10 x 80 kg
10 x 110 kg
10 x 130 kg
5 x 150 kg
5 x 170 kg
Military
20 x 20 kg
10 x 50 kg
8 x 60 kg
6 x 70 kg
Push press
5 x 80 kg
5 x 90 kg
3 x 100 kg
Biceps s JČ
20 x 10/10 kg
5 x 10 x 20/20 kg
Scottovka stroj
5 sérií
Po včerejšku brutálně rozbitý kozy a triceps, proto push press docela potěšil. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so červen 01, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
DrLift: Uuuuuž? :-) Před pár dny jsem zrovna dostal dvoje nový, jedny od Metalu a druhý asi Inzer. Kluci chtějí objednávat nějaký boty, trička a fusekle pro kluky, tak si říkám, že jedny bandy navíc by se asi unesly no. :-) Tak mi zatím jedny schovej, někdy příští týden budu posílat objednávku.
Dnes super trénink ve čtyřech. Začal s námi chodit další Bizon, tak jsme ho zařadili do pracovního procesu. :-)
Pro Lukina byla dnes nejdůležitější těžká mrtvola. I když jsem psal, že budu chodit vždy nejdřív dřep, tak jsem se musel podřídit většině. Pořádně jsem se prohřál s koštětem a šlo to.
MT
3 x 6 x 60 kg
2 x 3 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg
3 x 180 kg
3 x 1 x 200 kg
Chtěl jsem si potěžkat dvoukilčo, tak jsem dal aspoň tři jedničky.
Lukáš šel 3 x 180, 3 x 200, 3 x 210 kg OR a pak jako takovou třešničku jedničku s 220 kg lehce.
Dřep
10 x 60 kg
5 x 80 kg
5 x 100 kg
5 x 120 kg
5 x 140 kg
5 x 150 kg
5 x 160 kg
Dobrý.
Břicho
Švihy s Kettlem
4 x 20 op.
Grappler švihy
4 x 20 op. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
Ty ses minul povoláním:)
Ale nezlomí se to, když budou na sobě ? _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
asi jsem se minul povoláním no, tvoření ,,něčeho" mě fakt baví. :-)
Druhý patro zlobit nebude, protože to do sebe zapadá s prvním patrem jako lego. Na druhý fotce je vidět, jak horní patra ,,levitujou" 2 cm ve vzduchu. Je to na mm přesně vyspárovaný, aby to zapadalo do sebe mezi postraní laťky prvního patra a tvořilo to tak jeden celek. Na fotkách z boku ze strany to vidět není, protože to je taky asi 2 cm od kraje vybrané, aby se to dobře zvedalo.
Medium press day + doplnky bic. tric.
Raw bench
20 x 20 kg
15 x 50 kg
10 x 70 kg
5 x 70 kg
5 x 90 kg
5 x 110 kg
5 x 5 x 130 kg
Lehkýýý! Dnes jsem chtěl jít 5x5 a od rána jsem přemýšlel s jakou vahou. Přemýšlel jsem nad 120-125 kg a po sérii se 110 jsem věděl, že to je málo. 130 papír a i v poslední sérii bych dal stopro ještě 2 opáčka navrch. Konečně se ten benč zase někam hýbe. Vloni to byla katastrofa.
Lukáš opět OR 5x5x100 kg taky lehce.
Motýlek
5 sérií do 12x65 kg
Bic s VČ + tric kladka v SS
8 x 10 x 40 kg + 8 x 20-10 opak. 20-40 kg _________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne čt červen 06, 2013 7:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | asi jsem se minul povoláním no, tvoření ,,něčeho" mě fakt baví. :-)
Druhý patro zlobit nebude, protože to do sebe zapadá s prvním patrem jako lego. Na druhý fotce je vidět, jak horní patra ,,levitujou" 2 cm ve vzduchu. Je to na mm přesně vyspárovaný, aby to zapadalo do sebe mezi postraní laťky prvního patra a tvořilo to tak jeden celek. Na fotkách z boku ze strany to vidět není, protože to je taky asi 2 cm od kraje vybrané, aby se to dobře zvedalo. |
tak to jo, vypadalo to ze tam je dutina , a to by pri prvnim polozeni asi ruplo. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | Tom.K. napsal: | asi jsem se minul povoláním no, tvoření ,,něčeho" mě fakt baví. :-)
Druhý patro zlobit nebude, protože to do sebe zapadá s prvním patrem jako lego. Na druhý fotce je vidět, jak horní patra ,,levitujou" 2 cm ve vzduchu. Je to na mm přesně vyspárovaný, aby to zapadalo do sebe mezi postraní laťky prvního patra a tvořilo to tak jeden celek. Na fotkách z boku ze strany to vidět není, protože to je taky asi 2 cm od kraje vybrané, aby se to dobře zvedalo. |
tak to jo, vypadalo to ze tam je dutina , a to by pri prvnim polozeni asi ruplo. |
nejsem sice inzenyr,ale tohle me napadlo.:-D Prijedte nekdy na trenink. ;-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st červen 05, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Dnes hard squat day + light MT a doplňky záda
Dřep raw
10 x 20 kg
10 x 60 kg
10 x 90 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
1 x 160 kg
1 x 180 kg
Dres
1 x 200 kg
1 x 230 kg
1 x 250 kg
opět raw
3 x 180 kg
Dnes poprvé od oblasti v dresu. Jsem na začátku přípravy a i 250 kg lehkýýý! Na jaře jsem to šel třetím pokusem a vydřený. Dnes sice bez soutěžní hloubky, ale nebylo k tomu daleko a rezerva dobrá. :-)
MT
2 x 5 x 60 kg
2 x 5 x 100 kg
3 x 5 x 140 kg
Dotahy z 15 cm
3 x 140 kg
3 x 160 kg
3 x 180 kg
3 x 200 kg
Shyby
50 x v 6 sériích.
4 série s green bandem. Dvě poslední série už jsem dal blue band.
Přítahy na vysoké lavici s VČ
20 x 20 kg
3 x 10 x 60 kg
20 x 60 kg
20 x 60 kg bylo z hecu :-)
EDIT: ještě musím zmínit, že mi kamarád přivezl neoprenový trenky McDavid. Konkurence Rehbandu. Sice jen 1,5 mm neoprén, ale je to teda luxus! Super teplo na kyčle a jak dřepy tak mrtvoly moooc příjemný! :-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|