Kripl-Drejpr log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 46, 47, 48  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kripl-Drejpr log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Kripl-Drejpr log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RAT

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vidím, že už je zase všechno při starým Mám z tebe radost (mrk mrk)
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT napsal:

Ale to jsou k nam hoste, mrtva duse ozila :-)
Doufam, ze i u tebe se maka porad stejne, nekdy budu muset do Pruvanu vyslat nejakyho tajnyho zveda na kontrolu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RAT

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
RAT napsal:

Ale to jsou k nam hoste, mrtva duse ozila :-)
Doufam, ze i u tebe se maka porad stejne, nekdy budu muset do Pruvanu vyslat nejakyho tajnyho zveda na kontrolu

Žádná mrtvá duše :-) ale přece jsi nechtěl, abych komentovala ta tvá superkatabolická rotopedová harakiri co jsi páchal pár měsíců dozadu :-) Jo já makám furt stejně a proto taky vypadám furt stejně (blbě ). Neposílej za sebe spojku a dostav se sám simtě :-)
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30/5

I. faze: KARDIO

kolo: 60 minut (+5 minut warm up)
-nohy po minulem tydnu, kdy jsem pridal na intenzite, unavene, dnes jsem to stihl na vterinu presne

II. faze: PRSA, BICEPS

bench press
90kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 4
100kg x 5
100kg x 4
100kg x 5
80kg x 10
-vse zalezelo na tom, jak ktere serie sedla, pokud jsem udrzel rovnou drahu pohybu a cinka mne neulitla na jednu stranu, tak to celkem slo, v opacnem pripade sile rychle odesla a do toho 5. opakovani uz jsem se bal zatlacit. 5x5x100kg ale splneno, i kdyz tam byly dve 4kove serie navic. Mam z toho ale celkem dobry pocit.

protismerky
25kg x 20
27,5kg x 17
27,5kg x 17
27,5kg x 17
27,5kg x 17
30kg x 15 + 25kg x 15 + 20kg x 20

sikmy bench na MP
70kg x 10
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
80kg x 8
70kg x 10
-tenhle cvik me ted na prsa bavi asi nejvic

rozpazky
15kg x 14
15kg x 13
15kg x 13
15kg x 12

peck deck (natazene ruce)
40kg x 15
45kg x 15
50kg x 15
50kg x 15
50kg x 15
-vyjmecne jsem tam dal jeste jeden cvik na prsa navic. Puvodne jsem to chtel jet v SS s rozpazkama, ale bylo obsazeno. Dlouho jsem ho nejel, zkusil jsem to trochu jinou technikou a to ze jsem ruce v loktech nekrcil, ale mel jsem je natazene a jen jsem to mackal kozama (inspiroval jsem Ondrou Mlakou, ktery ted casto cvici s klientem v BG). Celkem to bralo, ale za tycovy peck deck bych vrazdil : (

tlaky na stroji v sede
60kg x 12
70kg x 10
80kg x 7
80kg x 7
80kg x 6
85kg x 6 + 60kg x 8 + 40kg x 15
-dalsi cvik, ktery jsem drive nikdy nemel rad a ted me strasne bavi. Naucil jsem se to tlacit prsama a neramema, coz jsem drive delal

bicepsovy zdvih JR
15kg x 12
20kg x 10
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
25kg x 5 + 17,5kg x 8 + 12,5kg x 10 + 10kg x 12

bicepsovy zdvih VC
52,5kg x 10
52,5kg x 10
52,5kg x 10
52,5kg x 8
52,5kg x 10
60kg x 6 + 40kg x 12 + 30kg x 12

bicepsovy zdvih JR - kladivo
12,5kg x 10 + 10kg x 10
12,5kg x 10 + 10kg x 10
12,5kg x 10 + 10kg x 10
12,5kg x 10 + 10kg x 10

bicepsovy zdvih na kladce
40kg x 15
42,5kg x 15
45kg x 15
47,5kg x 12
50kg x 12 + 40kg x 10 + 30kg x 12

-vynikajci trenink, bicaky slisovany na sracku A celkove, i kdyz si nekdo rekne jen prsa a biceps , tak velmi vycerpavajici trenink a sotva jsem se doplazil domu.

-trochu me deprimuje casova prodleva mezi treninkem na potreninkovym jidlem. Nez se prevlecu, nakoupim dostanu domu atd, tak to zabere minimalne 3/4 hodiny. Sice je to jen v hlave, ale nejakyho geinera bych tam mohl poslat, i presto ze jsem antigainerista :D (a nebo spise neco pul napul bilkoviny sachry)

-vaha po treninku znacne vypocen a vyhladlej 110,5kg
Judson

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt nevim kde to mas, sice uz je to nejakou dobu co si sem daval fotky, ale pokud nemas nad 190cm tak bych tipoval na 90 kg )
No takl si vem treba piskoty do krabicky a jak se budes v posilce kolem sprchovani prevlikat, tak je pojidej.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Fakt nevim kde to mas, sice uz je to nejakou dobu co si sem daval fotky, ale pokud nemas nad 190cm tak bych tipoval na 90 kg )
No takl si vem treba piskoty do krabicky a jak se budes v posilce kolem sprchovani prevlikat, tak je pojidej.

Mam bez 1cm 190 cm. Taky nevim, kde to mam, protoze si pripadam jak chcipak (mozna uz bigorexie :D ) ,ale okolo stovky to drzim taknejak porad, jen v tom mem lonskem anorektickem obdobi to bylo nejakych 90-92kg, ale ted po pauze to vylitlo nahoru hodne.
Fotky dam brzy, ale to stejne nic nerekne o tom, kolik vazim.
madball

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem tě naposledy potkal v šatně, když ses převlíkal, tak si mi připadal už zase nějakej velkej, takže těch 110kg by tomu odpovídalo celkem v pohodě, pokud nejsou nohy jako 2 špejle, což si nemyslím. A to už bude asi víc jak měsíc.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Když jsem tě naposledy potkal v šatně, když ses převlíkal, tak si mi připadal už zase nějakej velkej, takže těch 110kg by tomu odpovídalo celkem v pohodě, pokud nejsou nohy jako 2 špejle, což si nemyslím. A to už bude asi víc jak měsíc.

Minimalne prava noha jak spejl neni. U leve dost citelne chybi vnejsi hlava kvadricepsu (ta tam prakticky vubec neni).
Jezdim na rotopedu, rozhodne to neni slapani na prazdno, takze z toho hnaty celkem rostou a hamstringy z mrvol. :)
madball

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, já to napsal spíš sám sobě do rezervy. :)
Z fotek bych řekl, že máš nohy lepší, než spousta lidí, co se jim věnuje cíleně. A vzhledově je na to máš líp než třeba já 100%, ale na sprinty a výskoky si pořád věřím.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Já vím, já to napsal spíš sám sobě do rezervy. :)

Ja vim, ale neco jsem ti na to napsat musel, at mne pak zase nevpalis do oci, jak minule ve fitku, ze jsem si dovolil neodepsat ti na tvuj post
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31/5

I. faze: KARDIO

kolo: 60 minut (+5 minut warm up)
-asi 8 sekund nad prumer ovsem poslednich 25 minut se smrti v zadech a opravdu velmi hnusnymi nepopsatelnymi pocity :D

II. faze: ZADA, BRICHO, TRAPEZY

stahovani kladky na hrudnik
60kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 8
90kg x 6
80kg x 10

mrtvy tah
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
-dnes o fous tezsi nez minule, posledni 2 serie u posl. opakovani asi uz trochu jerab. Chtel jsem 3ky s 200kg, ale po dnesni noci jsem byl strasne nevyspalej a uz asi 1100x se mne overilo, ze ve stavu nevyspalosti mrtve tahy nejdou, takze jsme byl alespon rad, ze jsem dal co minule.

stahovani provazu s napnutyma rukama
35kg x 17
37,5kg x 15
37,5kg x 15
37,5kg x 15
37,5kg x 15

pritahy JR
30kg x 12
35kg x 10
40kg x 10
45kg x 8
50kg x 6
50kg x 6
50kg x 6
-po delsi dobe pritahy JR, krasne to bralo, ovsem dost narocny cvik oproti pritahum s VC

pritahy kladky v leze
80kg x 12
85kg x 12
90kg x 10
95kg x 10
100kg x 8
105g x 8 + 80kg x 12 + 70kg x 12

pritahy spodni kladky (V adapter )
70kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8
95kg x 8
100kg x 6 + 75kg x 10 + 60kg x 15

zkracovacky na mici
20
20
20
20
20

pritahy kolen v sede
20
20
20
20
20

predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 15
50kg x 15
50kg x 15
50kg x 15

krceni ramen s JR
40kg x 20
40kg x 20
40kg x 18
40kg x 18
40kg x 18

-vyborny, ale naprosto destruktivni trenink Citim se, jak kdybych prezil vlastni smrt :D Samozrejme jsem to tusil, protoze jak uz jsem vyse psal, nebyl jsme vubec vyspanel. Nevim, co se vcera delo, ale nebyl jsem schopnej zabrat, o pulnoci jsem si vzal prasek, ktery me jen tak oblbl mozek, takze spanek jen tak napul a jeste jsem k tomu poslal 200g studentske pecete v domneni, ze me to uspi :D . Rano jsme byl ale brzy vzhuru, takze idealka - malo vyspanej, oblblej a unavenej praskem a jeste s depkou ze sezrane cokolady , nastesti tuhle nespavost moc casto nemam, ale s tezkym treninkem zad to moc nekoresponduje. Rvat do sebe nakopavace nema smysl, protoze to bych nespal ani dnes, tak jsem tam jebl alespon 30g BCAAcek a ty me zrejme udrzely pri zivote a vse jsem odjel , jak jsem chtel. Ke konci treninku jsem byl ovsem ve stavu neci mezi zivotem a smrti, kdy jsem ani nevnimal okoli a pripadal jsem si jak sjetej (sorry Madballe ze jsme za tebou radosti nebezel, ze te po mesici zase vidim ) a predstava cesty domu, i kdyz je to jen par metru, byla jak z hororoveho filmu :D Tak jsem alespon z poslednich sil otevrel pixlu s BCAAckama a vysypal je do huby, jestli jich bylo 10,20 nebo 50 netusim, na pocitani jsme nemel silu
Jinak tedy ale naprosta spokojenost.
madball

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
... (sorry Madballe ze jsme za tebou radosti nebezel, ze te po mesici zase vidim )...

Neboj, já to nějak přežiju, ale značím si to do deníčku. :)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Draper napsal:
... (sorry Madballe ze jsme za tebou radosti nebezel, ze te po mesici zase vidim )...

Spíš by mě překvapilo, kdyby za tebou běžel, takhle je to vlastně normál Drejpr
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych rekl, ze ted mam obdobi, kdy jsem v posilovne nejmilejsi, co jsem kdy byval. Jen nekteri me maji zaziteho stale postaru jako arogantniho blondaka :D
Ale to je asi proto, ze jeste nejsem pretrenovanej
madball

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
madball napsal:
Draper napsal:

Spíš by mě překvapilo, kdyby za tebou běžel, takhle je to vlastně normál Drejpr

Přesně tak. Ale třeba minule mě překvapil. Když jsem si u baru bral permicu, tak do mě ze zadu šťouchl a s širokým americkým úsměvem řekl ZDAAAAR (nebo prostě něco ) a musel jsem jít vyzkoušet váhu, jestli váží dobře, protože nemohl uvěřit, že už je zase namakanej.
Ale je pravda, že byl v civilu a tam nemusí bývat takovej morous. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kripl-Drejpr log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 46, 47, 48  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: