|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Davesix

|
Zaslal: so červen 01, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší je to mít asi takhle: Hydro po tréninku, viceslozkovej (napr combat) na svačiny a na noc micelar... Ale kdo má na to, aby měl tři různé proteiny?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Midnight napsal: | | Myslíte, že normální člověk (který nemá trávicí potíže) pozná rozdíl mezi hydrolyzátem, izolátem a koncentrátem? Podle mě bude největší rozdíl na obsahu peněženky. |
zeptej se Bary
ten tvrdi ze to na sobe testoval a je to nebe a dudy
ale asi na tom neco bude _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so červen 01, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Nejlepší je to mít asi takhle: Hydro po tréninku, viceslozkovej (napr combat) na svačiny a na noc micelar... Ale kdo má na to, aby měl tři různé proteiny? |
A ráno do vloček s mlékem bys mohl ještě koncentrat/izolát...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so červen 01, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Na čtvrtej už se*u Je lepší dát ráno do vloček viceslozkovej nebo hydro? |
Když dáš hydro s mlékem, tak o to hydro vlastně přijdeš...
Vícesložkáč po ránu, no po ránu potřebuje tělo živiny a to co nejrychlejc, vícesložkáč může být, ale radši bych se přikláněl ke koncentrátu/izolátu a nebo vypij ráno hned hydro a za půl hoďky si dej snídani...
No ale jestli tam dáš hydro nebo vícesložkáč, tak to nijak drtivá většina nepozná...
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so červen 01, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
Já bych tam za každou cenu ten protein nedával a nasnídal se s klidem jenom vloček s mlíkem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so červen 01, 2013 8:37 pm Předmět: |
|
|
No já mléko teď vůbec nepiju, takže dávám vločky+voda+hydro.. na noc samozrejme nocni protein a ted uvazuju o koupi viceslozkace a nebo izolat/koncentrat (cellucor)... jelikož na svacinu nechci davat hydro, proto chci koupit třetí, nejspíš ten combat. s tím že ráno do vloček a po treninku hydro, svačina - combat, večer scitec casein complex.
| Humanic145 napsal: | | Já bych tam za každou cenu ten protein nedával a nasnídal se s klidem jenom vloček s mlíkem :) |
to bych ty vločky nesežral
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so červen 01, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | Davesix napsal: | No já mléko teď vůbec nepiju, takže dávám vločky+voda+hydro.. na noc samozrejme nocni protein a ted uvazuju o koupi viceslozkace a nebo izolat/koncentrat (cellucor)... jelikož na svacinu nechci davat hydro, proto chci koupit třetí, nejspíš ten combat. s tím že ráno do vloček a po treninku hydro, svačina - combat, večer scitec casein complex.
| Humanic145 napsal: | | Já bych tam za každou cenu ten protein nedával a nasnídal se s klidem jenom vloček s mlíkem :) |
to bych ty vločky nesežral |
ááámen |
zlatej nesquik holt :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 01, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
Snídáš zaječí bobky?
Kámoš si to taky kupuje (val) a ještě nějaké hvězdičky od granka, je mu cca 23-25, prej kdyby se ptali, tak to má pro mladšího bráchu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so červen 01, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Midnight napsal: | | Myslíte, že normální člověk (který nemá trávicí potíže) pozná rozdíl mezi hydrolyzátem, izolátem a koncentrátem? Podle mě bude největší rozdíl na obsahu peněženky. |
Poznáš to,protože když dáš po tréninku ihned hydro, tak můžeš v klidu za půl hodiny jíst aniž bys měl pocit, že to každou chvíli vrátíš na talíř.Hydro se tráví tak rychle a bez vedlejších projevů jako žádný jiný protein.Když jsem dával např Whey protein od Championu,Scitecu nebo Syntraxu, tak to prostě nešlo.Kopalo mě to zpět,těžko od žaludku atd..Ráno dávám do musli s mlékem Matrix a po tréninku Hydro.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so červen 01, 2013 10:03 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Snídáš zaječí bobky?
Kámoš si to taky kupuje (val) a ještě nějaké hvězdičky od granka, je mu cca 23-25, prej kdyby se ptali, tak to má pro mladšího bráchu. |
Jj snídam a nedám na to už několik let dopustit :). Se prostě těšim na tu snídaní vždycky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so červen 01, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Midnight napsal: | | Myslíte, že normální člověk (který nemá trávicí potíže) pozná rozdíl mezi hydrolyzátem, izolátem a koncentrátem? Podle mě bude největší rozdíl na obsahu peněženky. |
Poznáš to,protože když dáš po tréninku ihned hydro, tak můžeš v klidu za půl hodiny jíst aniž bys měl pocit, že to každou chvíli vrátíš na talíř.Hydro se tráví tak rychle a bez vedlejších projevů jako žádný jiný protein.Když jsem dával např Whey protein od Championu,Scitecu nebo Syntraxu, tak to prostě nešlo.Kopalo mě to zpět,těžko od žaludku atd..Ráno dávám do musli s mlékem Matrix a po tréninku Hydro. |
Ten Matrix má nějakej spec. důvod ze ho davas ráno s mlékem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so červen 01, 2013 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Bara napsal: | | Midnight napsal: | | Myslíte, že normální člověk (který nemá trávicí potíže) pozná rozdíl mezi hydrolyzátem, izolátem a koncentrátem? Podle mě bude největší rozdíl na obsahu peněženky. |
Poznáš to,protože když dáš po tréninku ihned hydro, tak můžeš v klidu za půl hodiny jíst aniž bys měl pocit, že to každou chvíli vrátíš na talíř.Hydro se tráví tak rychle a bez vedlejších projevů jako žádný jiný protein.Když jsem dával např Whey protein od Championu,Scitecu nebo Syntraxu, tak to prostě nešlo.Kopalo mě to zpět,těžko od žaludku atd..Ráno dávám do musli s mlékem Matrix a po tréninku Hydro. |
Ten Matrix má nějakej spec. důvod ze ho davas ráno s mlékem? |
Chuť,přínos,zkvalitnění stravy atd..navíc Matrix je lepší s mlékem než s vodou a dokonce výrobce to uváděl.je to protein založené na té bázi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:24 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Midnight napsal: | | Myslíte, že normální člověk (který nemá trávicí potíže) pozná rozdíl mezi hydrolyzátem, izolátem a koncentrátem? Podle mě bude největší rozdíl na obsahu peněženky. |
Já to myslel spíše s dlouhodobého hlediska, zdali to bude fungovat lépe - rychleji zregeneruji, naroste mi větší bicák, apod. Je mi jasné, že se tráví rychleji, ale už samotná syrovátka se tráví hodně rychle.
Takže si vezměme tři cvičence - Arnolda, Garyho a Ronnieho. Jsou to jednovaječná trojčata, která cvičí stejně dlouho a stejný trénink.
Arnold dává po tréninku hydro, pak až teprve jde jíst.
Gary dává koncentrát a pak jde jíst. Je to ale o něco později, kdy jde jíst Arnold.
Ronnie se později po tréninku raději jen nají.
Jejich makro je dohromady stejné.
Budou mezi nimi zásadní rozdíly? Podle mě nikoliv. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|