Takže dneska jsem měl mít volno, ale vyhecoval mě kámoš Jel jsem podle něho, prsa do selhání + dopomoc v každé sérii (i když to memám rád) Takže změna je život.
Prsa: Benchpress:
1x10..70kg
1x10..80kg
1x8+2..100kg
1x5+3..105kg
1x5+3..110kg
1x5+2..100kg
Tlaky na šikmé:
1x8..32,5kg
1x7..32,5kg
1x6+1..35kg
1x4+3..35kg
Pulover:
ten jsem se pokusil ale bolest ramen jak prase takže ten nee
Motýlek (se stopkou):
1x8+4..60kg
1x10+3..50kg
1x8+3..50kg
Stahování vrchních kladek (se topkou):
1x8..30kg
1x7..27,5kg
1x7..25kg
Musím říct že ty doplňky mi hooodně pomáhají jak na energii behem tréninku tak na regeneraci. Cítím se skvěle a tolik to po tom nebolí i když to zničím. Třeba ze včerejších prsou mě absolutně nic nebolí jen pilovitý svaly což nechápu A luxusní zpráva KONEČNĚ bolest zad ustoupila a NEBOLÍ. JOOOOOOOOOO
Bolí te ramena z peckdecku ? :) to je asi neco spatne nemyslis ? :) , a jak trenujes ten HSS ? JInak to hezky rozjel i jídlo
Joo jel jsem to špatně, hned od prvního opakování mě ty ramena boleli (ne svaly ale uvnitř). Holt si musím zvyknout na tolik cviků v jednom tréninku a zěmnit polohu rukou nebo to vynechat.
Jinak dík. Chytl jsem konečně energii a chuť.
Hss dělám přesně podle tohoto videa a super
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Bolí te ramena z peckdecku ? :) to je asi neco spatne nemyslis ? :) , a jak trenujes ten HSS ? JInak to hezky rozjel i jídlo
Joo jel jsem to špatně, hned od prvního opakování mě ty ramena boleli (ne svaly ale uvnitř). Holt si musím zvyknout na tolik cviků v jednom tréninku a zěmnit polohu rukou nebo to vynechat.
Jinak dík. Chytl jsem konečně energii a chuť.
Musel jsem řešit těžkou životní situaci, tak jsem ani neměl na posilku chuť, skoro jsem nejedl a neměl sílu. Musím se zase do toho dostat. Nevěděl jsem ani co pojedu, ale musel jsem jít...takovej mišmaš..ani mě to nebavilo.
si stále slabý jak neviem čo, ALE ten tréning už začína vyzerať, tak verím, že sa Ti situácia aj mimo gymu upraví a pôjde to, bojuj
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
si stále slabý jak neviem čo, ALE ten tréning už začína vyzerať, tak verím, že sa Ti situácia aj mimo gymu upraví a pôjde to, bojuj
Slabý neslabý...já to neřeším. Jedu podle toho jak to cítím jj trénink jsem upravil abych pořádně zatížil sval. partii.
Budu bojovat jak to jen půjde. Dík
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru