|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 8:32 pm Předmět: |
|
|
heh fakt nechapem jak mozes na druhy den po tazkom benchi este uderit military 3xbw. Wolverine by mal co robit hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tak svadbil som no, žral som jak ponebohom, ostatní brali jeden tanier, ja dva a pod., whatever, šiel som kvôli priateľke, mala radosť, tak som aj ja rád a dáko som to pretrpel, chcel som dať ešte voľno, ale čo, rozbitý som ale statočne...
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji
4 série x 12 reps v každej
zhyby nadhmat naširoko
ja x 12
ja + 10kg x 8
ja + 20kg x 4
ja + 20kg x 4
ja + 30kg x 3
ja + 40kg x 2
ja + 45kg x 1 PR , bolo aj druhé ale také, no:)
ja + 30kg x 3
ja x 15 krása
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy
3 série x 10 reps v každej
príťahy v predklone s jednoručkou
40ka x 8 reps každou
40ka x 8 reps každou
40ka x 8 reps každou
príťahy so spodnou kladkou
70 x 12
70 x 12
70 x 12
všetko držané kontrakcia, masaker
zhyby podhmat naširoko
ja x 8
ja x 8
ja x 8
sústredenie na kontrakciu chrbta, ale čiastočne prequel k bicákom
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou
4 série x 12 reps v každej
skotovka
jednoruč:
4 série x 12 - 15 reps v každej každou
toto šlo riadne do hĺbky
bicepsové zdvihy s veľkou činkou nadhmat
20 x 10
20 x 10
20 x 10
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
brucho
10 sérií
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
No, ale uz by aj stacilo! :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | No, ale uz by aj stacilo! :)) |
Urco je to jen prechodny.. je nadopovanej masem a zakuskama ze svatby, do toho kreos, a navic jak tu svatbu pretrpel, to mu pritelka urco nejak opatila, takze dalsi doping
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
HA HA HA, a únava a cesta cez pol republiky do Popradu a chlast a rozbitosť, to ništ, há? Ved ja vám ešte ukážem, zač je toho loket! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po červen 03, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Moc pěkný. Chtěl bych přes léto taky opět začít shybovat se zátěží, pro změnu podhmatem, aby víc zabíral biceps, tak si to pak můžem na podzim porovnat. |
Tak to pozor na ramena a lokty, já sem za poslední dobu načetl pár článků o shybech a shyby podhmatem + přidaná zátěž je tam něco jako harakiri
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červen 03, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Magumi napsal: | Moc pěkný. Chtěl bych přes léto taky opět začít shybovat se zátěží, pro změnu podhmatem, aby víc zabíral biceps, tak si to pak můžem na podzim porovnat. |
Tak to pozor na ramena a lokty, já sem za poslední dobu načetl pár článků o shybech a shyby podhmatem + přidaná zátěž je tam něco jako harakiri |
Kdyby něco bolelo, tak přejdu na nadhmat, na který jsem zvyklý, ale díky za upozornění.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 03, 2013 4:04 pm Předmět: |
|
|
díkes, ako snažím sa o striktnú formu a nech to ide do latov, čo sa zatiaľ darí, ono som len v podstate oprášil niečo, čo som robieval roky a to zhyboval, úprimne, nepamätám sa, či bol niekedy taký čas, že by som nebol schopný urobiť zhyb, už skoro na základke nebol problém sa vešať na bránke atd.:)
Inak magumi, tie dvoje drepy, no nemám slov, proste paráda, tam musí byť ale kurva dosť svalo nalepených na tých 90 kilách, čo teraz máš, myslím, že to vôbec nevadí, ba práve naopak, že si pribral, bo to musí byť pekná kvalita a nie balast vzhľadom na stúpajúcu krivku výkkonnosti. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 03, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tak dnes 7. tréning za 8 dní, ale zajtra už voľno, bo som si pri tom zhybovaní trošku natiahol kozu, tak som ale preventívne premazal a dnes prekvapivo držala a ešte som aj mohol zatlačiť na pílu
benč
os x 20
60 x 10
60 x 10
80 x 5
100 x 5
110 x 5
120 x 5
130 x 3, posledné opáčko dopomoc
140 x 1 pekne vyletela
120 x 5 posledné opáčko dopomoc
100 x 10 + 60 x 8 masakeeer, kozy išli explodovať
kliky na bradlách
ja x 12
ja + 10kg x 12
ja + 20kg x 12
ja + 30kg x 12 jo, udržal som 12:)
ja + 40kg x 7
ja x 21
dnes štýlom, že vždy posledné opáčko dole maximálne pretiahnuť pauza a nahor a dodržané aj pri 40ke
tlaky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
40ky x 6
40ky x 6
40ky x 6
rozpažky s protismernými kladkami
5 sérií x 10 - 21 reps
veľmi dobrý finiš, hrudník už fakt jak skala
tricepsové sťahovanie kladky s lanom
5 sérií x 12 reps v každej
francúzsky s hornou kladkou
4 série x 1 - 12 reps
tricepsové stlačovanie kladky podhmat jednoruč
4 série x 10 reps v každej každou
heh, také váhy som tu asi ešte nedával, holt, šlo to
brucho
6 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 05, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes riadne stuhnutý a bohvieako to nešlo ani rozhýbať, priemerný tréning
predkopávanie
5 sérií x 10 - 15 reps v každej
s postupným pridávaním váhy
čelné drepy atg
60 x 6
60 x 6
60 x 6
80 x 6
80 x 6
100 x 3
100 x 3
110 x 3
110 x 3
legpress
180 x 12
220 x 10
260 x 10
300 x 10
zakopávanie
3 série x 15 reps v každej
lýtka
7 sérií
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 31 reps
brucho
9 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|