Tak možná jsem netrpělivej, možná moc hrr, ale od pondělí přecházím na trénink HPM v posilce doplněnej o občasný zablbnutí na hrazdě ... CF je pro mě moc málo cvičení, resp. nechci ze sebe udělat 50kg pavouka a lepší pocit mám z cvičení v posilce :))
Tak možná jsem netrpělivej, možná moc hrr, ale od pondělí přecházím na trénink HPM v posilce doplněnej o občasný zablbnutí na hrazdě ... CF je pro mě moc málo cvičení, resp. nechci ze sebe udělat 50kg pavouka a lepší pocit mám z cvičení v posilce :))
Pravda většina crossfiťáků jsou 50kg pavouci že? no což, každý svého štěstí strůjce
Pravda většina crossfiťáků jsou 50kg pavouci že? no což, každý svého štěstí strůjce
Tak jsem to nemyslel :D ... ale přijde mi toho cvičení málo ... ještě když k tomu chodím běhat přijde mi lepší tahat železo v posilce a do toho ještě blbnout na hrazdě :D
Však i v posilce si občas dej něco ve stylu crossfitu, vždyť ten není jen o cvičení s vlastní váhou. Schválně se někdy zkus v posilovně rozehřát nějakou rozcvičkou, pak dej 1-2 silový cviky (třeba bench a dřep), pak dej 5-10min wod s činkama nebo kombinaci činek a bw a nakonec si dej pár cviků s činkama na doražení
a nemusi se tomu ani nejak rikat.. btw, predstavu o CF mas zrejme dost nejasnou, koukni treba do logu secreta, jak muze cvicit a vypadat takova CF 50kg susinka))
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
a nemusi se tomu ani nejak rikat.. btw, predstavu o CF mas zrejme dost nejasnou, koukni treba do logu secreta, jak muze cvicit a vypadat takova CF 50kg susinka))
Taky bych řekl, že Grimley vidí v CF spíš miliardu opakování cviků s BW a nějak zapomněl na ty olympic lifts a podobně
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru