|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
2.6.2013
Crossfit day No. 1
For time : 0:20:50´25
100x Walking lunge steps
75x Jumping jacks
50x Squat jumps
25x Pull-ups
50x push-ups
75x sit-ups
100x Squats
Ty kráso
Po klicích jsem málem hodil šavli ... sedlehy jsem dal už se zaťatejma zubama poto jsem si musel asi 3 minuty vorazit, jinak bych se poblil  tak to je mazec tohle _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 02, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | 2.6.2013
Crossfit day No. 1
|
hlavně tady pak nepiš, že máš v prdeli spodek zad a ramena, crossfiťáku
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 9:58 am Předmět: |
|
|
approved by kubaz , u tebe se to omlouva, ty takove treninky jedes uz dlouho
ale..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 10:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Určitě tu najdeš hodně novejch fanoušků :D Spíš mě zajímá, jak na tebe bude koukat tvůj kamarád Jakub, až přijdeš do Blue gymu a začneš tam dělat kipping-pullups nebo mrtvoly s 75% BW |
Jane :D urcite budu koukat mene divneji nez kdyz by ses tam zjevil ted ty na vrcholu sveho zivotniho objemu a historicky nejvetsi hlavou, co jsi kdy mel :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Vitej v klubu genetickych nenadanych, ktere uz prestalo bavit normalne cvicit a dali se radeji na crossfit, protoze v nem hodne lidi nepozna, jak jsou na tom vlastne spatne + mame zaminku travit u cviceni max 20 minut |
to si vytisknete na tricko
| Draper napsal: | | guruhonza napsal: | Určitě tu najdeš hodně novejch fanoušků :D Spíš mě zajímá, jak na tebe bude koukat tvůj kamarád Jakub, až přijdeš do Blue gymu a začneš tam dělat kipping-pullups nebo mrtvoly s 75% BW |
Jane :D urcite budu koukat mene divneji nez kdyz by ses tam zjevil ted ty na vrcholu sveho zivotniho objemu a historicky nejvetsi hlavou, co jsi kdy mel :D |
brecim ( viz. predposledni fotka posledniho alba z honzikovy galerie zkurvenej enanthat )
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
Seva, líp bych to nezformuloval. U mě je to ještě vylepšeno tím, že se snažím i o další sporty a tak se můžu vymlouvat, že chci bejt jako všestranější :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červen 03, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
3.6.2013
Crossfit day No. 2
For time: 0:7:25´15
5rounds
20x Push ups
5x L-pull ups
20x Sit ups
Dneska jen "zlehka" ... po včerejšku jsem pěkně rozsekanej _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
Naposledy upravil Grimley dne po červen 03, 2013 6:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červen 03, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červen 03, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|