PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 432, 433, 434 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 3:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Draper musel s proteiny začínat někde v 90. letech, kdy byla chuťově příjemnější i smažená podrážka promáčených bot, než vanilkový protein.
Nevíš o čem mluvíš a pochybuju, že jsi někdy ochutnal originál Laktofit z pytlíku. Pokud ano, nemůžeš ho označit jako smaženou podrážku promáčených bot, protože byl dobrý.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sajmon8

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sajmon8 napsal:
Mam 2 otázky. Chci protein na ráno do mléka/vody společně s ovesnýma vločkama (momentálně mam WPC 8O borůvku a na této snídani ulítávám), chci změnu aby jsem se nepřejedl této chuti a mohl zase někdy dát :) takže to chci nahradit jiným proteinem.
Jak jsem četl někdo tu na tuto možnost navrhoval Matrix 5.0 a můj favorit je Scietic 100% whey profesiolnal.
Druhá: Po tréninku Izolát nebo fakt hydro? Přeci jen někde píšou to a někde zase tamto. A pro kondičního cvičence není tak potřeba extra rychlá aminokyselinová stravitelnost.
Takže Hydro od extrifitu/smartlabsu (té chuti se děsím) a nebo izolát nějakej.
Jsem na konci diety a chci se teď spíš jen udržovat očekávám biď malý nárůst váhy ale pokuď možno žádnej rozklad :D pracně nabranejch a "vysekanejch" svalů. Klidně i nějaký jiný návrh poradťe vyloženě finančně eliminovám nejsem ;) ale všechno od reflexu kupovat taky nebudu :D Děkuji za rady.

Tak jsem se rozhodl pro Hydro extrifit a protein Cellucor a k tomu malej Scitec na zkoušku chuti :D jen nevím příchuť u toho Scitecu ta vanilka a skořice mě láká
roxtidy

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 12:29 pm    Předmět: Re: Cellulor Odpovědět s citátem

Draper napsal:
roxtidy napsal:
Ahoj,zaznamenal jsem trochu takovy boom ohledne tohoto proteinu, tedy CELLULOR Cor-Performance Whey . Pominu-li chut, tak v cem by mel byt tak moc dobry? obsahuje izolat, ale i koncentrat (pomer neuveden)...to obsahuje i spousta jinych/levnejsich proteinu...nad kvalitou vstupnich surovin lze prakticky spekulovat u kazdeho.
Muze mi toto nekdo vice zasveceny vysvetlit? diky

Koncentrat / izolat - 50/50

Nechci tvrdit, ze to neni pravda, ale at hledam jak hledam, tak nikde (ani na strankach vyrobce) bohuzel informace o tomto pomeru neni. Kde jsi k tomu tedy prisel? :-)
Jinak pokud by byl pomer 50/50, tak si myslim, ze by vysledny protein mel mit vyssi obsah bilkovin nez "jen" 73% a daleko mene sachru (vzdyt v nezavislem testu SVÚ Olomouc mel 11g sachru! /100g prasku).
Z toho mi vychazi, ze v proteinu nejen ze prevazuje koncentrat, ale navic je koncentrat i izolat zpracovan celkem podprumerne.
roxtidy

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sajmon8 napsal:
Sajmon8 napsal:
Mam 2 otázky. Chci protein na ráno do mléka/vody společně s ovesnýma vločkama (momentálně mam WPC 8O borůvku a na této snídani ulítávám), chci změnu aby jsem se nepřejedl této chuti a mohl zase někdy dát :) takže to chci nahradit jiným proteinem.
Jak jsem četl někdo tu na tuto možnost navrhoval Matrix 5.0 a můj favorit je Scietic 100% whey profesiolnal.
Druhá: Po tréninku Izolát nebo fakt hydro? Přeci jen někde píšou to a někde zase tamto. A pro kondičního cvičence není tak potřeba extra rychlá aminokyselinová stravitelnost.
Jsem na konci diety a chci se teď spíš jen udržovat očekávám biď malý nárůst váhy ale pokuď možno žádnej rozklad :D pracně nabranejch a "vysekanejch" svalů. Klidně i nějaký jiný návrh poradťe vyloženě finančně eliminovám nejsem ;) ale všechno od reflexu kupovat taky nebudu :D Děkuji za rady.

Tak jsem se rozhodl pro Hydro extrifit a protein Cellucor a k tomu malej Scitec na zkoušku chuti :D jen nevím příchuť u toho Scitecu ta vanilka a skořice mě láká

Ahoj, proc 2x syrovatkovy protein?
Hydro...ok, po cviceni (nebo probuzeni) to nej.
Ale proc cellulor? Radeji bych volil nejaky kvalitni viceslozkovy protein, ktery muzes pouzit behem dne a i pred spanim ;-)
Sajmon8

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

roxtidy napsal:
Sajmon8 napsal:
Sajmon8 napsal:

Ale proc cellulor? Radeji bych volil nejaky kvalitni viceslozkovy protein, ktery muzes pouzit behem dne a i pred spanim ;-)

Hydro po cvičení. Ty syrovátkový mam na snídani s vločkama jak jsem psal a cellulor jsem tam dal protože to je prej chutová bomba :D a ten druhej malej jak píšu jen na zkoušku :) hned po probuzení mám bcaačka a jinak stravu během dne mam ok takže to je jen kvůli této kvalitní snídani :)
roxtidy

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sajmon8 napsal:
roxtidy napsal:
Sajmon8 napsal:
Sajmon8 napsal:

Hydro po cvičení. Ty syrovátkový mam na snídani s vločkama jak jsem psal a cellulor jsem tam dal protože to je prej chutová bomba :D a ten druhej malej jak píšu jen na zkoušku :) hned po probuzení mám bcaačka a jinak stravu během dne mam ok takže to je jen kvůli této kvalitní snídani :)

O kvalite celluloru mam trochu pochybnost, takze za jeho cenu je jeho pridavani do vlocek taky na povazenou :-) ale zalezi na penezence :-)
Proteiny
bych doplnoval pres den, tedy vcetne snidane radeji viceslozkacem - dodava bilkoviny telu po delsi dobu ;-)
Davesix

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc to sakra řešíte. Pochybuji, že vy dokážete poznat, jak je ten protein kvalitně zpracovanej. A jestli jo, tak jste teda borci, protože co já většinou hodnotím je prašivost, stravitelnost, rozpustnost a chuť. A chuť teda u mě hraje velkou roli. Když už za něco zaplatím nějaké peníze a jsem třeba v dietě, tak už si chci na nějakém tom koktejlu i pochutnat. Ostatní věci nechávám na laboratořích. Tady to vaše diskutování a dohadování jak je jakej protein kvalitní mě vážně irituje. Zajímalo by mě, kolik opravdu kvalitní pevné stravy sníte za den. Teď zrovna nemyslím jestli jíte maso nebo čokolády (sra*ky), ale jak právě to kuřecí například je kvalitní. Dnes se šidí všechno a všude a bohužel v ČR čím dál tím víc.
roxtidy

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Moc to sakra řešíte. Pochybuji, že vy dokážete poznat, jak je ten protein kvalitně zpracovanej. A jestli jo, tak jste teda borci, protože co já většinou hodnotím je prašivost, stravitelnost a chuť. A chuť jde u mě teda na první místo. Když už za něco zaplatím nějaké peníze a jsem třeba v dietě, tak už si chci na nějakém tom koktejlu i pochutnat. Ostatní věci nechávám na laboratořích. Tady to vaše diskutování a dohadování jak je jakej protein kvalitní mě vážně irituje. Zajímalo by mě, kolik opravdu kvalitní pevné stravy sníte za den. Teď zrovna nemyslím jestli jíte maso nebo čokolády (sra*ky), ale jak právě to kuřecí například je kvalitní. Dnes se šidí všechno a všude a bohužel v ČR čím dál tím víc.

me zas irituje fakt, ze se za supr bomba mega veci obecne a obvykle skryva naprosto prumerna ci podprumerna vec. A lidi bezmyslenkovite zerou reklamu bez spetky zamysleni.
Hrotit to rozhodne nechci. Nejsem zadny profik, cvicim taky pro radost jako vetsina.
Davesix

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš pravdu, reklama je strašně zrádná. Já to třeba řeším tak, že jsem měl cca 15 proteinů za dobu co cvičím a ani jednou (vlastně jo, jednou), byl úplně stejnej jen v jiné chuti. Stále dál a dál kupuji nové, které jsem ještě neměl a zkouším co to dá. Za nějakou dobu už snad budu vědět, jaké jsou TOP a k nim se budu vracet.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix: A jake jsou zatim u tebe ty TOP? Diky.
roxtidy

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
To máš pravdu, reklama je strašně zrádná. Já to třeba řeším tak, že jsem měl cca 15 proteinů za dobu co cvičím a ani jednou (vlastně jo, jednou), byl úplně stejnej jen v jiné chuti. Stále dál a dál kupuji nové, které jsem ještě neměl a zkouším co to dá. Za nějakou dobu už snad budu vědět, jaké jsou TOP a k nim se budu vracet.

V CR proste hodne lidi veri, ze nejdrazsi=nejlepsi, coz si dodavatele uvedomuji a cena je pak neumerne vysoka (pak se to hazi na vselijake kraviny). Podle me, jde o nadnarodni politiku. To same plati obecne u potravin v CR a proto je kvalita potravin na zapad od hranic za tu samou cenu jednoznacne vyssi. Mame proste mensi naroky, tak proc by nam sem meli tlacit kvalitnejsi veci. nemaji duvod....a dokud si to jako narod neuvedomime, tak to lepsi nebude
jachym

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S timhle všim souhlasim... a taky mě to štve, tady se to prostě "toleruje".... jen teda je pravda, že do určité míry platí nepřímá úměra cena kvalita. Akorát jen na tu jednu stranu :D Za babku dostanete většinou ten opravdu největší sh*t. Já proto volím většinou nějaký ten průměr ať už je to cokoliv. Můj zcela osobní názor je například to, že "bio" je vyhazování peněz a co se týče těch proteinů, uplně souhlasim, podle mě tam rozdíly v podstatě nejsou, a proto taky vybírám hlavně podle chuti, konzistence a ta cena taky roli hraje.... Nedávno jsem si koupil v tescu tlačenku kuřecí, bylo tam že má 55% masa a <5% tuku, nedělám to často, ale řikal sem si vlastně proč ne, navíc jsou to krásně kousky fakt masa v tom rosolu, který mi chutná (v podstatě jen kořeněná voda). Je potom paradox, že ta nejlevnější šunka co tam měli, schválně jsem se díval, tak tesco value šunka kuřecí má 56% masa.... vypadá samozřejmě jako každá jiná, prostě celá růžová... a teď si řikám, fajn, a co je místo těch "děr".... myšleno tak, že v tlačence samozřejmě jsou "díry" s průhledným rosolem a tady ta šunka je v nejlepším případě to stejný (většinu tvoří voda), ale je tam i moře dalších sajrajtů a třeba tohle bych fakt nekoupil. Nejen že u té tlačenky jsem si jistější co kupuju, ale rozdíl v ceně dvojnásobný. Měli tam i 95%, ale ta stála kolem 40Kč/kg... jo vim, jinde jí maji levněji, ale to je jen příklad a třeba tohle bych si nekoupil a asi bych volil třeba nějaký kompromis.
Davesix

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:

To je tezky, mam zatim vice favoritu. A vetsinou jsem byl se vsema spokojenej, az na par vyjimek. Treba za nejvetsiho hnusaka vsech hnusaku, za kterou doted lituji mé 1000 koruny je Whey Core 100 - malina. Jako sorry, ale vzdycky jsem se půl hodiny když jsem čekal až spadne pěna rozhodoval, jestli to vypiju nebo vyliju. Fuj. Dodnes na to nemuzu zapomenout a v noci mě ta chuť budí ze spaní

Naopak jako největší překvapení asi obyčejná Extrifit WPC 80 v příchuti Borůvka a Čoko/kokos, kde jsem nečekal nic extra ale opravdu překvapily obě.

Jinak další chuťové pecky: Pro-Antium, Combat a ten Cellucor.
jachym

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
duke.dukem napsal:

Treba za nejvetsiho hnusaka vsech hnusaku, za kterou doted lituji mé 1000 koruny je Whey Core 100 - malina. Jako sorry, ale vzdycky jsem se půl hodiny když jsem čekal až spadne pěna rozhodoval, jestli to vypiju nebo vyliju. Fuj. Dodnes na to nemuzu zapomenout a v noci mě ta chuť budí ze spaní

dneska už je to lepší, změnili od novýho roku recepturu, můžu to dosvědčit, ale právě proto jsem s ním přestal, protože nově se ve složení objevil "odpěňovač"... složení ať si každý vyhledá sám, je mi z toho blivno

EDIT: Teď jsem koukal, tak tady na Ronnie je pořád to staré složení, nicméně nově to obsahuje i palmový olej, glukozový syrup a aromata u kterých je hvězdička ("mohou nepříznivě ovlivňovat pozornost dětí" - takže to určitě bude nějaká chuťovka)
smik

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Jachym: jenomže se na to podle mě díváš pořád špatně. Kolik stojí kilo kuřecích prsou?
140 Kč? Tím pádem 10dkg je za 14Kč. Takže za 14kaček máš maso a to je pořád víc než šunka nebo tlačenka.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 432, 433, 434 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: