|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: út červen 04, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
Trénink MU
- Striktní - 1,2,3,4PR!,1,2,2
Ring pullup - 6x5
Ring pushup - 6x5
Core
---
MU jsou jistější a lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: st červen 05, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
Kluci crossfiťácký. Mám takový existencionální problém.
Máte pocit, že se můj trénink ubírá správným směrem? Nedělám něco špatně?
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: st červen 05, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
nejaké metcony by si mohol robiť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: st červen 05, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
Začínáš být na pochybách? :)
Dáváš každý trénink WOD? Já co koukám, tak se dost zaměřuješ na sílu, což je určitě dobře, ale myslím si, že jádro tréninku by měl být WOD, do kterého dáš co nejvíce.
Edit: Secret mě předběhl _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 05, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Midnight napsal: | Začínáš být na pochybách? :)
Dáváš každý trénink WOD? Já co koukám, tak se dost zaměřuješ na sílu, což je určitě dobře, ale myslím si, že jádro tréninku by měl být WOD, do kterého dáš co nejvíce.
Edit: Secret mě předběhl |
Začínám. Vím, že jsem kdysi bodybuilding dělal špatně a nejsem si jist, zda se historie neopakuje u CF. A soustředění se na sílu je záměr. Jsem malý (178/80) a síla je ten hlavní problém. Fyzička a cviky s vlastní vahou jsou zase díky menší váze moje silná stránka. Takže se snažím pracovat především na slabině.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červen 05, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
kdyt ti de sila dost rychle nahoru, tak proc pochybovat.. cleany a FS mas hodne slusny  do toho se ti dari zlepsovat i cviky s bw, tak fakt nevim, o co ti de _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st červen 05, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
Co si se tedkom zameril na ty mesicni cile, tak mas hodne pekny progres. Pokracoval bych tak dale, klidne bych tam ale pridal nejaky metabolic cviky, treba si 2-3x do tydne zabehat nebo prihodit svihadlo, urcite to neuskodi. A na formu ser, CF necvicis pro vzhled, to bys cvicil jinak a sila ti jde nahoru furt a taky se v dalsich vecech zlepsujes a ty svaly proste s timhle prijdou casem samy :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 05, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
Ok, díky :) asi jsem jen potřeboval pošťouchnout..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 05, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
Běh - 4,5km
Čas: 26 minut
----
Takhle rychle jsem tuto trasu ještě nezaběhl, bylo to super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červen 05, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
Hele to je záhadou i mě, protože pro mě bylo vždy zlomových 85-86kg, tam jsem se zastavil a nic víc už nešlo. Po úplný změně jídelníčku (první měsíc jsem zařazoval jednodenní půsty každý týden a od příštího týdne je zařadím znova) a následný změně tréninku, kdy teď je to spíš takový deload pro pokročilejší cvičence, se dostanu k fakt brutálnímu tréninku, který přinese (doufám) výrazný zlepšení a je tedy pořád možný, že dosáhnu svých cílů na tenhle rok. Za týden nebo dva mám v plánu jít na přeměření na inbody, tak jsem zvědav, co z toho vyleze, protože břišáky mám pořád vidět, takže věřím, že moc tuku jsem nepřibral
Prčice nePrčice, určitě tam někdo z tvojí strany jede, s kým by se dalo svézt
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 6:02 pm Předmět: |
|
|
Trénink MU
- Striktní - 2,2,2,2,2,2,2,1
Ring leg raise - 3x10
WOD
20 rounds of
5 strict pullup
5 pushup
---
Supr :) Dnešní váha po ránu 78,5kg, měl bych se zase rozežrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|