|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po květen 20, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | vlk# napsal: | pěkná váha, že už bys při své výšce šel trochu do objemu? i když chápu, že se to trochu bije s tím běháním. |
Hele až uvidíš fotky, tak slovo objem u mě ještě hodně dlouho neřekneš |
máš pravdu zezadu dobrý, ale pořád máš "kam to dávat"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: po květen 20, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | Loudy napsal: | | vlk# napsal: | pěkná váha, že už bys při své výšce šel trochu do objemu? i když chápu, že se to trochu bije s tím běháním. |
Hele až uvidíš fotky, tak slovo objem u mě ještě hodně dlouho neřekneš |
máš pravdu zezadu dobrý, ale pořád máš "kam to dávat" |
To je pravda, na mě se toho vejde ještě mraky
Někomu stačí na namakanou postavu 75kg, já budu potřebovat tak 100kg a to bude ještě běh na dlouhou trať. Do konce roku bych chtěl dosáhnout 90kg při co nejmenším nabrání tuku, tak uvidímekam to dávat
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 20, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
jednou bys mohl mit hodne slusny vecko  no a jinak.. kazdej den sezer pul bejka a pude to nahoru _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po květen 20, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
Všechno jednou bude! Když jsem v Praze, tak mám téměř každý den hovězí a krůtí, občas vajíčka, hodně zeleniny a ovoce, oliváč, kvalitní sýry, kefír, protein. Asi budu muset trochu zvýšit trochu příjem sacharidů a tuků, teď jich mám tak 200-250g a tak 80g tuků. Jelikož jsem se poslední dobou moc nehýbal, tak váha byla +-stejná nebo se malinko navýšila.
Ale problém nastává doma. Nejsem z města, každý den se nenakupuje, každý den nemůžu mít maso a kila zeleniny a ovoce. Asi se budu muset přestěhovat do Prahy natrvalo a sem tam udělat nějakou banku, abych měl za co jíst
A odteď už končim s výmluvama!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st květen 22, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
22.5.
Posilka doma
klasický trénink jako předchozí, jen u 3.supersérie pouze 4 série, protože jsem začal dostávat křeče
Tenhle týden ještě asi 2x, buď čt+pá nebo pá+so
EDIT : od příštího tréninku začnu zařazovat 1 nebo 2cviky navíc. Ale jen tak lehce 3série a každý trénink jiný cvik
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 5:56 pm Předmět: |
|
|
23.5.
I.týden III.trénink
klasika 4 supersérie+1navíc
biceps na scottovce+kte - 3/8
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so květen 25, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
25.5.
military+cvik na zadní delty
5/25,30,35+3/10
military
5/40, 42,5
3/3/45
bench
8/45, 50
6/55, 57,5
shyby
3/5
fr. tlak s EZ
3/8/23
upažování
3/10
Dneska jen tak napohodu, příští týden v plánu 5tréninků (4minimálně), ale záleží, kdy se vrátím z Prahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st květen 29, 2013 6:41 pm Předmět: |
|
|
29.5.
II.týden I.trénink (upravený, bolest břicha)
1+2/ klasika (+2,5kg oproti předchozímu týdnu)
3/ jsem nejel, začalo bolet břicho
4/ bicák 3cviky, 3kola
30.5.
Chůze - svižnější tempo 500m
Běh - 3km lehce, cca 18,5min
Spartan už se blíží, tak se musím hýbat. Hlavně doufám, že bude lepší počasí než dneska!!!
Posilovnu přesouvám na zítřek, od odpoledne prší a já potřebuju trénovat venku a včera mi to stačilo.
31.5.
II.týden II.trénink
1, 2 a 3 klasika supersérie
4/shyby podhmatem, zdvihy na kruzích a kladka na scottovce - trisérie
Trénink lehce pod hodinku. Chtěl jsem se ještě lehce proběhnout, protože po včerejším běhu docela bolí stehna, ale musim ještě nosit dřevo, tak buď zítra nebo v neděli.
2.6.
II.týden III.trénink
1,2,3/ klasika supersérie
4/ trisérie
+2série ring dips na doražení
Zítra bych měl jít znova a přidal dalších 2,5kg. Zkusím to, ale bojím se, že to už nebude v mých silách na military. Pokud nebude chcát, tak dopoledne přidám běh.
Váha po tréninku: 89,1kg
Já už fakt nevim. Když jsem se snažil dříve nabrat a jedl jsem každý 2,5-3h, tak nic a teď to leze samo. Nic nepočítám, nevím kolik by měl být můj denní příjem a stejně to jde nahoru samo. Ale jsem za to rád, ta vysněná devadesátka letos určitě padne a stejně tak nový maximálky ve všech základních cvicích! Moje "novoroční cíle" se mi snad podaří splnit
5.6.
Běh v Praze - 3,3km, čas nevim, neměřil jsem
odpoledne posilovna doma
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červen 05, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
5.6.
III.týden I.trénink
1+2/ klasika (+2,5kg oproti předchozímu týdnu)
3/ pouze 1série kvůli křečím
4/ trisérie na ramena
Křeče jako svině do lýtek a do chodidel. Už vážně netušim, kde je problém
Zítra snad opět běh a posilovna a v pátek taky, ale bude jenom výklus, abych byl na sobotu svěží a doběhnul do cíle (pokud dostanu křeče jako dneska, tak si o cíli můžu nechat jenom zdát)
EDIT: 89,5kg a dneska jsem se rozhodně nepřežíral!
6.6.
Volno, pouze pár hodin práce. Z včerejších křečí mě ještě dneska bolí lýtko
Zítra snad výklus a posilovna bez nohou.
Chyba v matrixu?
Naposledy upravil Loudy dne pá červen 07, 2013 4:18 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červen 05, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
Dávám ZMA (450mg hořčíku)+někdy piju magnesii+občas ještě jednu tabletku hořčíku
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 05, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 10:57 am Předmět: |
|
|
7.6.
Chůze/běh - 5,1km (asi 4km běh) cca 40minut; nejdříve chůze 0,5km, pak asi 2km běh a od otočky střídání běhu s chůzí
Odpoledne posilka, ale bez nohou a místo toho snad šplh na laně
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
Cca ve 14h asi 15minut blbnutí na laně - šplh, přítahy (skvělá pumpa na záda a bicáky)
III.týden II.trénink
1+2/ klasika
3/ nohy jsem šetřil, stejně docela bolí z běhu
4/ trisérie na ramena
U ramen chvíli krize, dal jsem trošku delší pauzy, bench pak v pohodě a shyby 5/5, konečně
Zítra vzhůru na Spartana. Doufám, že tam někoho potkám a hlavně poznám
Příští týden o víkendu budu testovat maxka na bench, military a mrtvý tah. Pokud se dostanu do posilovny se stojanem, tak i dřepy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|