|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so červen 08, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | a kdyz k tyhle prichuti pridas do vlocek trochu hollandie, tak to bude uplna pecka.. nebo takovej letni shake s ledove vychlazenym mlikem, pripadne kokosovym mlikem no nic, ja uz dneska dojedl |
mě stačí kombinace vychlazeného mléka a proteinu a můžu se po tom utlouct, nechci ani vědět jak chutná ten tvůj shake s holandií a tak chuťově chváleným Combatem
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
Tak Cellucor došel, původně jsem si chtěl dnes objednat WPC 80 v borůvce, ale .... myš mi záhadným způsobem ujela na Combat Tripleberry (už podruhé)  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
Mně by docela zajímalo co vlastně do těch proteinů cpou aby to mělo tu chuť. Proč o tom píšu... měl jsem nedávno Weidera 80, příchuť čokoláda a má to tuším 81g/100g bílkovin. Když se ale podívám na příchuť jahoda, uvádí se hodnota skoro 84g/100g. Vlastně u všech proteinů se u různých příchutí ty hodnoty mírně liší, ale rozdíl 3g/100g mi přijde relativně dost, navíc pokud je ve složení uvedeno že rozdíl je jen to aroma (jinak jsou všechny složky stejné), nevím co si pod tím teda představit. Každopádně je pravda, že když se nad tím člověk zamyslí, jo, je to možná minimální rozdíl v jedné dávce 30g, ale pokud se na to podívám jako celé balení, třeba 2kg, tak v tom jednom je 1680g bílkovin, v druhém 1620 - čili to máme na pixlu vlastně jakoby dvě dávky navíc a to už docela rozdíl je. Navíc on tam pak je samozřejmě i jiný obsah tuků atd. Chápu to třeba u příchutě Kokos, protože weider má ve složení skutečné kousky kokosu, ale u některých je to čistě jen aroma a potom to moc nechápu.
Mimochodem ti co tady píšou, že o chuť přece nejde by tím pádem měli vybírat podle tohoto a nejhůř co jsem se díval většinou dopadá čokoláda :D
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
Tohle mě nikdy studovat nenapadlo, ale že jsi o tom napsal, podíval jsem se doma mám teď dvě pixly Whey Core 100, jednu čoko, druhá banán a opravdu, rozdíl je tam 2g...
|
|
| nahoru |
|
 |
FitkoMan
(ban)

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 3:58 pm Předmět: Reflex instant whey - příprava (video) |
|
|
Natočil jsem video, kde si připravuji vysoce kvalitní protein vhodný do diety.
Reflex instant whey.
odkaz na video naleznete zde: youtube.com/watch?v=vON51YyIgag _________________ Jsem profesionální sportovec a naturální kulturista. Pokud se chcete podívat na mé rady a tipy ohledně Fitnessu pak mrkněte na mé stránky ***
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomáš
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomáš
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
A já stále tápal.. nejdřív jsem to zkoušel dát do mixeru i s pikslou ale nechutnalo to dobře tak jsem to zkusil rozmixovat i s odměrkou ale pak jsem nevěděl čím odměřovat :- ( děkujeme ti, že si nám objasnil problém, kterým se tu zaobíráme již nějaký ten pátek! Teď to nabírání půjde raz dva!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
A jinak pro nezasvědcené : existuje ještě věc speciálně vyvýjená pro přípravu proteinu a jmenuje se to shaker...ale
Snad se o tom něco dozvíme v dalším díle...
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 6:12 pm Předmět: Re: Reflex instant whey - příprava (video) |
|
|
| FitkoMan napsal: | Natočil jsem video, kde si připravuji vysoce kvalitní protein vhodný do diety.
Reflex instant whey.
odkaz na video naleznete zde: youtube.com/watch?v=vON51YyIgag |
Ocenujeme snahu, ale jen takova otazka. To jsi jako tocil proc? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenosti s tímto proteinem: Nitro-Tech Hardcore Pro Series v cookies příchuti? Jaká je chuť, stravitelnost, kvalita? Mám ho většinou ráno do vloček (s mlékem) a potom někdy místo svačiny nebo i po treningu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
konecne sem doma a mohl sem se na to video podivat, cauky _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|