Arnie_one: IV část - duben začíná ....

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnie_one: IV část - duben začíná ....  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Arnie_one: IV část - duben začíná ....
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak moc se mě líbil tento článek a konkrétně tento úryvek (níže).

http://powerlifting.ronnie.cz/c-15105-alex-lowe-chci-byt-v-powerliftingu-svetovou-jednickou.html

citace:

Proč sis vybral RAW trojboj a jaký je tvůj názor na RAW a equipped trojboj a jejich specifika?

V Austrálii všichni dělají RAW, mám rád sílu a RAW je prostě přirozený způsob, je to čistá síla.

citace:
Chci být číslo 1 na světě v kategorii do 100 kg v Open Men. Bude tak trvat 3 až 4 roky, abych se dostal mezi špičku v mužích. Mé cíle? Dřep 330 kg, benč 235, mrtvý tah 372,5 a total 920 kg

Ty vole , jakto že to má tak vyrovnáný, je dobrej na všem.

Opět, aby nedošlo k halo efektu, je to JEN můj názor a NIKOHO nezschazuju, já nejsem narozdíl od ostatních lidí soutěžák, takže se na to dívím z pohledu obyčejného člověka. Takze Easy ...

Judson: mě ani nejde o soutěž, myslím, že stále bych na ní neměl, to je ten hlavní důvod. Jde o můj vnitřní pocit, že sem to konečně zvednul. Po těch peripetiích, že se vždycky zastavím před tou dvoustovkou, takhle už to trvá několikátej rok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

04.06.13 - Chotěboř TP

Dnes po dlouhé době náročný den, nejakej narýmičkovanej a tudíž sem nic od sebe neočekával. Dokonce jsem si srabsky vzal pásek a tuhle ďáblovou hračku rychle vyhodím z bráku, pač sem si s ní odřel pupek.

Kozy
bench
20x20 10x60 10x80 4x100 1x120 1x130 1x140 1x150 1x160

5x165
- tady jsem cítil min 8 opakování, ale postupně, neb se něco posere
5x165
3x165 - dát 3x 5 :) no zatim fakt ne

17x100 - na krev hnus

Je zvláštní, že v týhle posilce je to pro mě těžký, jsem zvyklej na jinou činku kotouče a hlavně lavičku, senilita

PC/PP
1xPC/PPx10x20
1xPC/PPx3x50
1xPC/PPx3x80
1xPC/PPx1x100 - na poprve nee :) a sel na řadu pásek
1xPC/PPx1x100 - jo a jak sem shcazoval, škobrtnul o pásek osa a zmačkla pupek
1xPC/PPx1x110 - dnes fail a zase podruhy obraženej pupek od osy
6xPC/PPx6x60
1xPC/PPx5x90
1xPC/PPx5x90
1xPC/PPx3x100

Biceps
par serii na scotvce

záda
hrazda já 2x6xjá
za hlavou 3x10x45
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

06.06.13 - Chotěboř TP

Začínám být nějakej unavenej dám delší pauzu, zřejmě do neděle. Bolí mě víc věcí na těle než by mělo stáří zasr......

PC/PP
1xPC/PPx20x20
1xPC/PPx6x40
1xPC/PPx6x50
1xPC/PPx2x80
1xPC/PPx1x90
1xPC/PPx1x100
1xPC/PPx1x110
1xPC/PPx1x115 - fail

Ramena - JR hlavou nahoru
5x42,5
5x42,5
5x42,5
3x42,5 - a prd :)

JR rozpažky
6x15
6x12,5
6x10
6x10

BICEPS - VČ vestoje
10x20
6x40
6x40
10x20

scotovka
10x12,5
10x12,5
10x12,5

Triceps - bradla
10xjá
17xjá
10xjá

kladka nadhmat
10xvše
10xvše
10xvše

břicho
3xjá něco jako sklapovačky

Roztahování provaz skoro na zem
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.06.13 - Žďár Orlovna

Trenink mel byt v nedeli, bohuzel radsi jsme jeli na kolo a projeli si krasnou stezku po stary lokalce 10km do kopce 10km z kopce

Kozy
bench

Dnes mě trochu bolí levá koza, snad to nic nebude, snad nic natrhnutýho. Co říct, doufám, že je to chvilková únava, jinak naši spanělou jízdu končíme. Nejsem spokojen ale prostě nemůže být všechno tak jednoduchý.
Budu muset přehodnotit trénik, protže to teď už nefunguje, buď jet za malou váhou, nebo snížit rozcvičovací séerie s velkýma váhama.

20x20 10x60 8x80 3x100 2x120 1x130 1x140 1x150 1x160
1x170
1x180 - nic moc, hrůza jak to bylo těžký
1x190 - no hrůza Dušín za mnou a pravačka vypověděla službu, dal sem ale technika o té se mluvit nedá : (

Konec už sem nic nejel, nic moc nálada, ale člověk musí být soudnej a říct si..... sem starej a stojí to za hnovno

e-witch

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:

Konec už sem nic nejel, nic moc nálada, ale člověk musí být soudnej a říct si..... sem starej a stojí to za hnovno

... vole
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me by zajimalo, jaky je ted vlastne cil tveho cviceni, protoze tohle mam pocit nesmeruje nikam. Vypada to jako sila na benchi, ze je tvuj cil, ale tomu by asi chtelo trochu prizpusobit trenink. Stejne tak pokud ti jde o postavu, tak tohle cviceni je podle me o nicem.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to, jak to říkáš o ničem. Myslel sem si, že to letos převedu na bench, nemám moc času, striktně doržovat jídlo a to je základ. Teď se nedaří ani ten bench, takže tje to plácání v hov.... Nemůžu letos chytnout ani jednu vlnu, asi jak napsala E-witch vole .... log o ničem cvičení jakbysmet ....
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud cvicis alespon 3x tydne tak si projed cele telo, kazdou partii treba 2x do tydne (nebo klidne jednou), vyser se na nejake maximalky na PC/PP, na BP a ja nevim, co to jeste porad dokola zkousis, nedelej porad tech par svych oblibenych cviku, cvic vsechno podle chuti a ono to zacne treba bavit a urcite to bude videt i na postave. Ja vim, ze sila te asi laka vic, ale jit do posilkny na par serii benche?? ja vim, ze uz jsem te za to cepoval a nemel bych, protoze je to tvoje vec, ale podle me tohle ted pro tebe neni moc spravna cesta.
Bara

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pokud cvicis alespon 3x tydne tak si projed cele telo, kazdou partii treba 2x do tydne (nebo klidne jednou), vyser se na nejake maximalky na PC/PP, na BP a ja nevim, co to jeste porad dokola zkousis, nedelej porad tech par svych oblibenych cviku, cvic vsechno podle chuti a ono to zacne treba bavit a urcite to bude videt i na postave. Ja vim, ze sila te asi laka vic, ale jit do posilkny na par serii benche?? ja vim, ze uz jsem te za to cepoval a nemel bych, protoze je to tvoje vec, ale podle me tohle ted pro tebe neni moc spravna cesta.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si dneska mluvil s Dušínem tak to beru, jinak si totiž myslím, že ste se na mě domluvilil, dneska říkal to stejný.
Bara

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já s Tomem nemluvil od minulého týdne,ale tohle ti říkáme už léta a až to přimeš,tak se zlepšíš.My třeba naprosto kašleme na nějaký váhy a maxka a jedeme podle pocitu a je to na pohodu.Nejlíp jsi vypadal když jsi jen loni na tenhle styl taky.

Já jím celkem vše a cvičím dost a fakt ostrý tempo a jsem na tom cca takto (obojí foceno ráno bez cvičení):

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.06.13 Chotěboř TP

Dnes jsem udělal malou změnu a celkem mě to i bavilo, každopádně tohle je poslední zápis s logem končím. Myslím, že se víc dívám na čísla než na to cvičení samotný.

PC/PP
PPx20x20
PPx10x40
PPx10x70
PPx6x80

1xPC/PPx5x90
1xPC/PPx5x90
1xPC/PPx5x90
1xPC/PPx5x90
1xPC/PPx5x90
1xPC/PPx5x90
1xPC/PPx5x90

Muj dosavadní rekord, sice sem se málem poblil a od 4 klečel a lapal po dechu, sedlo mě to.Vše locknuté !

Biceps - VČ ve stoje
5x50
5x50
5x50
5x50
5x50
Bez cheatingu

Triceps - bradla
5x10xjá
5x10xjá
5x10xjá
5x10xjá
5x10xjá

Biceps - Scotovka
10x12,5
10x12,5
10x12,5
10x12,5
10x12,5

Triceps - kladka nadhmat
10x55
10x55
10x55
10x55
10x55

břicho
3xjá něco jako sklapovačky

. . . end of this session . . .
e-witch

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... tak ať se daří ... taky na mne leze nějaká skepse, ale já to rozchodím :)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím přátele těžkého kovu :) především starou bandu, E-witch, Draper, Cizo, Tom.K, Turek, Mirus, Guru, Magumi, Madball, PavelCB, Daymoon, Moog, Frei, Luster , Odoo, Ustinov a mnohé další, které jsem určitě z nevědomého úmyslu a schválně vynechal

Rozhodl jsem se po 6 měsících dát aktuální formu, inu nedopadlo to vše dle mých představ a musel jsem přestat cvičit. Dnes mě nasadili Holtera , tak mě držte palce ať je to zítra Ok a snad vytouženě budu moct opět začít cvičit. V opačném případě nazuju bačkory a bude ze mě jen kritizující páprda, jak to mládí stojí za hovno

Aktuálka

A jen pro srovnání :) z nostalgie
balbi

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to držím palce, hlavně se dej do kupy, zdraví je základ!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnie_one: IV část - duben začíná .... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: