PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 438, 439, 440 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Bara

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
myslis dle nazoru Extrifitem sponzorovanych profesionalu? odpoved si dostal primo od nejvyssiho a nikdo ti nic jinyho necpe, takze muzes bejt naprosto spokojenej.. muzes

Sponzorovanej sportovec samozřejmě chválí svůj chleba,ale málokdy řekne to,co třeba Katka Kyptová,která teď podle svých slov snad prvně jede na doplňcích sponzora.Jinak je běžná praxe,že je prodávají a kupují si jiné a funkční/oblíbené.Já mám od Extrifitu BCAA instant,Amimo hydro,Hydro protein a jsem spokojen.Samozřejmě mám lepší cenu v rámci svého zařazení a činnosti zde,ale to mám i na jiné značky,takže mám výběr volný.Jinak třeba teď po vyzkoušení protein tyčinky Grow 50 PHD mohu tuto jen doporučit,protože to je složením i chutí naprostá královna na trhu
Reflex-Dobré kvalitní věci,ale nekřesťansky předražené!Beru jen Edge,který je fakt super a cena je slušná díky malé spotřebě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nabídka níže již neplatí, vše rozdáno:).

Ode dneška je v shopu v nabídce nový protein Essential Pure CFM 80. Je to jen čistý WPC CFM bez jiných proteinových složek. Budete-li někdo chtít, mám tady krabici vzorků, rád pošlu (5 sáčků, tj. od každé příchuti jeden). V daném případě jen prosím o PM s adresou (PM by měla mít nadpis "Essential Pure CFM 80", ať to z něho pochopím a dostanu se k tomu v reálném čase:). Když pak dáte vědět, jak Vám sednul, budu rád.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud dobře počítám, tak jsou všechny vzorky Essential Pure CFM 80 rozebrány (tzn. adresy dál už, prosím, neposílejte), zítra by je měla kolegyně posílat, tzn. do konce týdne by měly být u Vás. Jinak hromadu (jakože fakt velkou:) vzorků budeme mít v e-shopu a budou se přidávat k zásilkám (ale ještě nevím přesně od kdy).

JrElda

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted chci delat objednavku na ronnie eshopu. Co mam udelat ,aby jste mi poslal vzorky na tento produkt? :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel ve skladu vzorky na rozdávání ještě nejsou, z výroby vyjedou na konci týdne a u nás v shopu budou až někdy po víkendu.

Alternativní řešení posílám v PM...
Sajmon8

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten kdo byl vybrán na zkoušku těch vzorků byl zpětně kontaktován? Já jen že moje PM nebyla ani přečtena mi to píše
Insano41

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sajmon8 napsal:
Ten kdo byl vybrán na zkoušku těch vzorků byl zpětně kontaktován? Já jen že moje PM nebyla ani přečtena mi to píše

moje taky ne, a to jsem myslel, že jsem to v pohodě vystíhal a těšil se na ně
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebojte, kdokoliv kdo poslal PM do chvíle, než jsem nahoře napsal stop, tak je v pohodě:).
Že je zpráva ještě nepřečtená nic neznamená :).
Davesix

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já to propásl, mééé
manhuntdag

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aky protein by ste odporucili na dochucovanie vlociek , tvarohu?

Momentalne pouzivam PHP Pro T a celkom spokojnost ale chcelo by to zmenu .
Nemam ziadne specialne naroky na zlozenie,koncetraciu,sladkost atd len nech to je v cenovej hladine cca 40eur/5lbs a nech to nie je od fitness authority
Mick994

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chuťově jsem dosti spokojeny se značkou Gaspari Nutrition.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

manhuntdag napsal:

Nemam ziadne specialne naroky na zlozenie,koncetraciu,sladkost atd len nech to je v cenovej hladine cca 40eur/5lbs a nech to nie je od fitness authority

Zkus PhD Pharma Blend čokoládu nebo třeba jahodu, do vloček mi to přijde ideální - hustší konzistence a dobrá chuť.
Sajmon8

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

manhuntdag napsal:

Sice se opakuju ale za mě doporučuju WPC 80 borůvku fakt jsem nepochopil jak to může bejt tak dobrý a v mléce to je ještě o pár levelů lepší
Study

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už jsi zminil to WPC 80 boruvku, je tu někdo kdo měl boruvku i čoko-kokos ? Zajimal by mě nazor, co je lepší. Kamoš co si na mé doporučení poridil tu boruvku si za chvili stěžoval že se jí prepil a že si měl koupit radši ten kokos. Jaký je váš názor?

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Midnight

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Když už jsi zminil to WPC 80 boruvku, je tu někdo kdo měl boruvku i čoko-kokos ? Zajimal by mě nazor, co je lepší. Kamoš co si na mé doporučení poridil tu boruvku si za chvili stěžoval že se jí prepil a že si měl koupit radši ten kokos. Jaký je váš názor?

Měl jsem oboje a z těchto dvou mi více chutná borůvka. Čokoláda ale stále vede.
Away from the past

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 438, 439, 440 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: