MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
keba

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty kráso tak to mě fakt, upřímně mrzí. Dej se do kupy a snad najdeš energii se zase vrátit k silovým sportům. Někdy sám vidím jak každý zranění člověka podupe, ale je třeba stále znovu a znovu se zvedat.
šmajdy

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 12:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je mě líto chlape,ale ty jsi bojovník a věřím že se nevzdáš a vrátíš se..Drž se chlape !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
ty kráso tak to mě fakt, upřímně mrzí. Dej se do kupy a snad najdeš energii se zase vrátit k silovým sportům. Někdy sám vidím jak každý zranění člověka podupe, ale je třeba stále znovu a znovu se zvedat.

Čau,
díky, je to fakt naprd, protože jsem vyzkoušel hodně sportů a až teprve u silových jsem našel to, co jsem hledal, no uvidíme, co bude dál, ale zatim se toho vzdát nechci a mam v plánu se vrátit.
Morico

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
to je mě líto chlape,ale ty jsi bojovník a věřím že se nevzdáš a vrátíš se..Drž se chlape !!!

Díky!
Morico

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, sice nemám zatím bohužel co nového psát do logu, ale ať tu není tak dlouho prázdno, hodím si sem fotku, ze ktré mám radost :)

- tohle znamené vážit 105kg a mít o 50-80kg méně, než všichni ostatní na fotce
Turakam

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani som si neuvedomil, že si to ty, ked som presne túto fotku posielal kamošom, že aký obríci sa zišli, náhodou, úplne zapadáš
Morico

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ani som si neuvedomil, že si to ty, ked som presne túto fotku posielal kamošom, že aký obríci sa zišli, náhodou, úplne zapadáš

:)) Ještě že si Radzik nevšiml, že mu klečim na tašce :DD jsem to v té euforii ani nevnímal :) Já řikam tomu, co to fotil (nějaký kamarád Konstantina Ilyina btw) ať to zabere tak, ať je tam vidět i Terry a na to řekl Katona: "You could do Terry by Photoshop" :DD
Morico

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, po extrémně dlouhé době se ozývám do logu. Konečně jsem podstoupil operaci a v pondělí mě zbavili tříselné kýly. Vše proběhlo ok, teď mi čeká ještě pár nepříjemností a návštěv chirurga na kontroly a tak a poté cca 2 měsíce opatrnosti a bez jakéhokoliv tréninku, možná po měsíci trochu aktivnější chůze nebo tak. Takže až se z toho trochu vyhrabu a začnu něco dělat, tak zase začnu pravidelně zapisovat. Zatím se mějte.
šmajdy

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vítej zpět chlapáku !
Těším se na comeback , tvůj log pro mě vždy byl a bude velkou motivací !

Morico

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
Vítej zpět chlapáku !
Těším se na comeback , tvůj log pro mě vždy byl a bude velkou motivací !

Díky, ještě ale nejásej :D bude to dlouhá cesta a nevím, kdy a jestli vůbec se vrátím k síle, ale nějaký tvrdý trénink to bude 100% :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar Bejku, přeju rychlou rekonvalescenci a věřím, že už to konečně bylo vše a budeš to moct zas pořádně rozjet!
Morico

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Zdar Bejku, přeju rychlou rekonvalescenci a věřím, že už to konečně bylo vše a budeš to moct zas pořádně rozjet!

Zdar, díky. Taky doufám, že už jsem si to vyžral. Uvidíme co z toho bude.
spekounP

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2013 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Držím palce
a těším se, že to zase rozjedeš
Morico

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Držím palce
a těším se, že to zase rozjedeš

Čau a díky. Hlavně abych taky chvilku jel, až to rozjedu ... prakticky někdy od 2011 jsem si pořádně v klidu nezatrénoval.
Morico

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím bývalé čtenáře svého logu, případně i ty nové. Vracím se se zápisem po více jak půl roce. Nebudu se s tím mazat, protože čas je omezený, takže rovnou píšu aktuální stav:

Jsem cca 7 měsíců od operace. Moje preference se za tu dobu celkem rapidně změnily, takže nyní to vypadá asi tak, že práce a osobní záležitosti mě vytěžují tak na 120%. Nicméně na trénink si čas vždy najdu a doufám, že to tak bude i nadále.

Teď již více méně nějakou chvilku trénuju pravidelně, takže jsem se rozhodl, že se zde tu a tam ozvu s nějakým tím zápisem do logu. Nevidím to na pravidelné denní zápisy, ale řekněme 1x týdně bych si tady udělal nějaké shrnutí.

Cvičím teď něco řekněme na styl crossfitu, ale crossfitem to nazývat nebudu, protože si to dělám prostě po svém a ke crossfitu mám svoje výhrady. Stručně je pro mě zásadní preciznost provedení cviku a nějaký čas nebo váhy mě teď moc nezajímají. Nejvíce se mi líbí teď koncept jaký mají u SEALFITů (sealfit.com) takže se budu asi tak nějak snažit přiblížit k něčemu takovému.

Napíši si zde nějaké svoje aktuálnější údaje z tréninku, ať mám časem pro srovnání ( vše co se bude týkat přímo tréninku budu asi zapisovat převážně anglicky, protože informace čerpám z 99% z anglických zdrojů, takže je to pro mě v řadě případů snazší ):

Hmotnost před operací: 107kg / Hmotnost nyní: 90kg

Běh
Cooper Test: 2.19km
One Hour: 8,47km
5km: 34m:24s
10km: 1h:11m:50s

Zatím je to pěkná mizérie, ale přetavit ten organizmus a konzistenci těla ze strongman tréninku na něco ve smyslu co největší fyzička a komplexnost bude asi chvilku trvat.

Jinak jsem teď z určitých důvodů omezen pouze na cviky s velkou osou a s vlastní vahou bez vybavení, takže pokud už se rozhodnu dělat nějaké WODy nebo něco na ten způsob, musím je zatím nějakým způsobem modifikovat.

Zapíši si posledních pár tréninků a to bude pro první zápis po tak dlouhé době stačit:

15.5.2014 PM: modified Fran
☞ 21-15-9: Thrusters (30kg) + Push-Ups

Time: 9:49:18

16.5.2014 AM: modified "baby Murph" - Sealfit
☞ Warm-Up: 800m elliptical run
☞ 400m elliptical run
☞ 50 Air Squats
☞ 50 Push-ups
☞ 50 Swiss Ball Sit-ups
☞ 50 Barbell Row - 30kg

Time: 18:29:34

16.5.2014 PM: The Fu*ked-up Bear Complex
☞ 20 min AMRAP of: Hang Power Clean + Front Squat + Jerk + Back Squat + BTN Push Press - 30kg

Score: 39 reps

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: