|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: st duben 17, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
ty kráso tak to mě fakt, upřímně mrzí. Dej se do kupy a snad najdeš energii se zase vrátit k silovým sportům. Někdy sám vidím jak každý zranění člověka podupe, ale je třeba stále znovu a znovu se zvedat. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
šmajdy
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 12:58 am Předmět: |
|
|
to je mě líto chlape,ale ty jsi bojovník a věřím že se nevzdáš a vrátíš se..Drž se chlape !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 9:07 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | ty kráso tak to mě fakt, upřímně mrzí. Dej se do kupy a snad najdeš energii se zase vrátit k silovým sportům. Někdy sám vidím jak každý zranění člověka podupe, ale je třeba stále znovu a znovu se zvedat. |
Čau,
díky, je to fakt naprd, protože jsem vyzkoušel hodně sportů a až teprve u silových jsem našel to, co jsem hledal, no uvidíme, co bude dál, ale zatim se toho vzdát nechci a mam v plánu se vrátit. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 9:08 am Předmět: |
|
|
| šmajdy napsal: | | to je mě líto chlape,ale ty jsi bojovník a věřím že se nevzdáš a vrátíš se..Drž se chlape !!! |
Díky! _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st červen 12, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
Čau, sice nemám zatím bohužel co nového psát do logu, ale ať tu není tak dlouho prázdno, hodím si sem fotku, ze ktré mám radost :)
- tohle znamené vážit 105kg a mít o 50-80kg méně, než všichni ostatní na fotce _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 12, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
ani som si neuvedomil, že si to ty, ked som presne túto fotku posielal kamošom, že aký obríci sa zišli, náhodou, úplne zapadáš _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 12:11 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, po extrémně dlouhé době se ozývám do logu. Konečně jsem podstoupil operaci a v pondělí mě zbavili tříselné kýly. Vše proběhlo ok, teď mi čeká ještě pár nepříjemností a návštěv chirurga na kontroly a tak a poté cca 2 měsíce opatrnosti a bez jakéhokoliv tréninku, možná po měsíci trochu aktivnější chůze nebo tak. Takže až se z toho trochu vyhrabu a začnu něco dělat, tak zase začnu pravidelně zapisovat. Zatím se mějte. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá říjen 25, 2013 8:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá říjen 25, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
Zdar Bejku, přeju rychlou rekonvalescenci a věřím, že už to konečně bylo vše a budeš to moct zas pořádně rozjet! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá říjen 25, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Zdar Bejku, přeju rychlou rekonvalescenci a věřím, že už to konečně bylo vše a budeš to moct zas pořádně rozjet! |
Zdar, díky. Taky doufám, že už jsem si to vyžral. Uvidíme co z toho bude. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
Držím palce
a těším se, že to zase rozjedeš
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st říjen 30, 2013 8:45 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Držím palce
a těším se, že to zase rozjedeš |
Čau a díky. Hlavně abych taky chvilku jel, až to rozjedu ... prakticky někdy od 2011 jsem si pořádně v klidu nezatrénoval. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
Zdravím bývalé čtenáře svého logu, případně i ty nové. Vracím se se zápisem po více jak půl roce. Nebudu se s tím mazat, protože čas je omezený, takže rovnou píšu aktuální stav:
Jsem cca 7 měsíců od operace. Moje preference se za tu dobu celkem rapidně změnily, takže nyní to vypadá asi tak, že práce a osobní záležitosti mě vytěžují tak na 120%. Nicméně na trénink si čas vždy najdu a doufám, že to tak bude i nadále.
Teď již více méně nějakou chvilku trénuju pravidelně, takže jsem se rozhodl, že se zde tu a tam ozvu s nějakým tím zápisem do logu. Nevidím to na pravidelné denní zápisy, ale řekněme 1x týdně bych si tady udělal nějaké shrnutí.
Cvičím teď něco řekněme na styl crossfitu, ale crossfitem to nazývat nebudu, protože si to dělám prostě po svém a ke crossfitu mám svoje výhrady. Stručně je pro mě zásadní preciznost provedení cviku a nějaký čas nebo váhy mě teď moc nezajímají. Nejvíce se mi líbí teď koncept jaký mají u SEALFITů (sealfit.com) takže se budu asi tak nějak snažit přiblížit k něčemu takovému.
Napíši si zde nějaké svoje aktuálnější údaje z tréninku, ať mám časem pro srovnání ( vše co se bude týkat přímo tréninku budu asi zapisovat převážně anglicky, protože informace čerpám z 99% z anglických zdrojů, takže je to pro mě v řadě případů snazší ):
Hmotnost před operací: 107kg / Hmotnost nyní: 90kg
Běh
Cooper Test: 2.19km
One Hour: 8,47km
5km: 34m:24s
10km: 1h:11m:50s
Zatím je to pěkná mizérie, ale přetavit ten organizmus a konzistenci těla ze strongman tréninku na něco ve smyslu co největší fyzička a komplexnost bude asi chvilku trvat.
Jinak jsem teď z určitých důvodů omezen pouze na cviky s velkou osou a s vlastní vahou bez vybavení, takže pokud už se rozhodnu dělat nějaké WODy nebo něco na ten způsob, musím je zatím nějakým způsobem modifikovat.
Zapíši si posledních pár tréninků a to bude pro první zápis po tak dlouhé době stačit:
15.5.2014 PM: modified Fran
☞ 21-15-9: Thrusters (30kg) + Push-Ups
☞ Time: 9:49:18
16.5.2014 AM: modified "baby Murph" - Sealfit
☞ Warm-Up: 800m elliptical run
☞ 400m elliptical run
☞ 50 Air Squats
☞ 50 Push-ups
☞ 50 Swiss Ball Sit-ups
☞ 50 Barbell Row - 30kg
☞ Time: 18:29:34
16.5.2014 PM: The Fu*ked-up Bear Complex
☞ 20 min AMRAP of: Hang Power Clean + Front Squat + Jerk + Back Squat + BTN Push Press - 30kg
☞ Score: 39 reps _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|