|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
555SIMI555
|
Zaslal: ne červen 16, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
Podle mě je ta potivost způsobena velkým přijmem a parádně rozjetým metabolismem, co to vše spaluje a bordel vyplavuje ven. Brácha když byl v objemu, nebo ještě předtím, když se po závodech udržoval se také spotil jako prase. 3el nakoupit a přišel jak z koupaliště, ale když se teďka před měsícem nebo 2 připravoval na soutěž, skoro se nespotil ani u kardia, byl vysušenej jak králík :-) Takže závěr je ten, že u sportovců je to zdravé a pokud se nepotíš někde na veřejnosti ( př: na firemním večírku ) tak bych to neřešil ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
Potim se extremne, at mam o 90 nebo 110kg, ale pri tech 110 mozna trochu vic a samozrejme teplota tomu take moc nepridava. Rikas, neresil bych to, nevim ale, jestli si rozumime, o jakem stupni poceni mluvim
Nas byt ma okna na jih, takze sem cele odpoledne a vecer pere slunko a je to tu jeste horsi nez venku, hlavne vecer, ale v klidu se zase tolik nepotim, maximalne tak po jidle, coz jsme take nekde cetl, ze je znamka rozjeteho metabolizmu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: ne červen 16, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
Vím o čem mluvíš, hraju fotbal 6x týdně a i v zimě jsem propotil šusťákovou bundu a to jsem pod ní měl termotriko ( extra savé prej ) triko a mikinu, a pak se umeju, dojdu na zastávku na bus a sem zase spocenej, to je prostě ten metabolismus... Je to nepříjemné, ale nedá se s tím moc dělat. Vím že je to k naštvání, ale ber to jako důkaz, že ti všechno perfektně šlape. Metabolismus se dá spomalit, možná by si se míň potil, ale víš co by to přineslo :-) Jo jinak, když sem sháněl něco proti potivosti, také s tím mám problémy, tak mi poradily pít pampeliškové mléko. za měsíc ani trošku změna, navíc je to hrozně hořký a nechutný. S pocením prostě nic neuděláš....
|
|
| nahoru |
|
 |
harry
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 17, 2013 5:39 am Předmět: |
|
|
ok zkusim to. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 17, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
17/6
I. faze: KARDIO
kolo : 60 minut (+5 minut)
7 sekund nad. Je to ale neco prisernyho udrzet to tempo celou dobu na danou zatez
II. faze: RAMENA, TRICEPS, TRAPEZY, BRICHO
tlaky VC v sede (volna vaha)
70kg x 10
70kg x 9
70kg x 8
70kg x 8
70kg x 7
70kg x 7
-dnes opet s lehci vahou a vice opakovanima, ve vsech seriich samozrejme nadoraz. Puvodne jsem sice zamyslel tezce, nalozil jsem 82,5kg, ale to mne vubec nesedlo, blbe jsem si cinku chytl a bylo to cele rozlitane, tak tak jsem to dal 3x, az pak jsem zjistil, ze to bylo 85kg, ale to je jedno, asi to bylo znameni, ze dnes tezce ee. Po prvni serii na me nebylo vubec nic sucheho a to jsem vedel, ze je zle
upazovani ve stoje
10kg x 20
12,5kg x 15
12,5kg x 15
12,5kg x 15
12,5kg x 15
15kg x 10 + 10kg x 12 + 7,5kg x 15 + 5kg x 15
tlaky na MP za hlavu
60kg x 10
70kg x 7
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
75kg x 5
80kg x 4 (PR)
60kg x 10
60kg x 10
 Tohle dnes super, asi jsem nemel dostatecne vycerpane rychla svalova vlakna, takze byla sila a mohl jsem pridat. Asi poprve v zivote 80kg za hlavu
predpazovani s JR
12,5kg x 15
15kg x 14
15kg x 12
15kg x 12
15kg x 12
17,5kg x 10 + 12,5kg x 10 + 10kg x 12
upazovani v predklonu (kazda ruka zvlast)
17,5kg x 12
17,5kg x 12
17,5kg x 12
17,5kg x 14
17,5kg x 14
17,5kg x 14
francouzsky tlak s EZ
30kg x 12
40kg x 10
45kg x 6
45kg x 6
45kg x 6
45kg x 6
40kg x 10 + 30kg x 15
-trochu zacina zlobit loket, divim se, ze se zatim vubec neozval, kdyz drive bolel permanentne
uzky bench press
70kg x 10
80kg x 7
80kg x 6
80kg x 6
80kg x 6
70kg x 9
krceni ramen s VC
120kg x 15
130kg x 12
130kg x 12
130kg x 12
120kg x 15
pritahy nohou v sede
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
-ze vcerejska jsem mel rest, i kdyz se mne do toho vubec nechtelo. Po tehle 10 seriich bricho krasne na sracku :D
kolecko
10
10
10
10
-kdyz jsem to jel poprve nekdy pred tydnem, tak jsem z toho mel svalovku jeste vcera
tricepsova kladka pred hlavu
45kg x 15
50kg x 15
55kg x 15
55kg x 14
55kg x 13
55kg x 13 + 40kg x 15 + 30kg x 25
-super trenink  jen ten pot  Nechapu, jak nekteri muzou cvicit v mikinach s kapucou (kdyz pominu frajerinu)
-po treninku 110kg, vypoceno cca 10 litru vody, takze vazim tak 120 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: po červen 17, 2013 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Nechapu, jak nekteri muzou cvicit v mikinach s kapucou (kdyz pominu frajerinu)
|
Kai Greene na tuhle otazku odvetil, ze se taky poti az extreme at dela co dela a mikyna s kapucou je pro nej praktictejsi, protoze pohlti daleko vice. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 17, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
ale Kai tiež tvrdí, že on pocit potenia sa a tepla v tých mikinách miluje:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po červen 17, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
a proto, když vaří, pouští všechny hořáky na sporáku, ikdyž dělá jenom na jednom :) _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 17, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Pan Greene se zrejme poti tak 20% toho co ja, tak at si ty orgasmicke stavy v mokre tluste mikine uziva dal. Pro me to fakt asi nebude, at saje jak saje :D
Insano41 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po červen 17, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
Já jen dodám k těm mikinám. Mě to přijde i dost nepraktický, když ta mikina má kapucu. Akorát tam překáží (dřepy - osa na ramenou a další cviky...), teda to bych už musel být dost drsoň a chodit po tom fitku s kapucou na hlavě _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červen 17, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Moocha napsal: | Já zase slyšel, že má rád šťouchané grapefruity |
...ty radšej nezabudni na okurku |
A je to!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 18, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
18/6
KARDIO
kolo: 60 minut (+5 minut)
 , doufam ze je to jen o aklimatizaci organizmu, protoze tohle vazne v tomhle pocasi nedavam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|