NEJHORŠÍ FITKO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO  Úvodní stránka -> Ostatní -> NEJHORŠÍ FITKO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč vlastně v mišmaši neúčtujete vodu na sprchování po litrech, ale za vodu na pití si necháte platit ... to mi přesně hlava nebere :) přitom to teče ze stejnýho vodoměru ne ?:) ... opáčíte, že to je služba navíc, že si zaplatím pití, stejně tak ale je služba navíc sprcha ne ?:)) .... to je právě to, co se mi neíbí, že si budu platit za obyčejnou vodu, kterou si ani když už na to přijde nebudu točit u vás, ale přinesu si svou z domu :) .... myslím, že to není znak žádnýho sociálství a dezolátství, jen zdravýho rozumu, že nebudu platit vstupný někde, kde by po mě chtěli ještě platit za vodu ... to rovnou vybírejte vstupný za vlez do posilky a pak jednotlivý stroje a jednoručky udělejte formou automatu na desetikoruny :)) ale jo, já nejsem majitel fitka, takže vlastně chci všechno zadarmo :)) ... kámoš má v pardubicích fitko, jedno z největších, vodu si může každej nosit svou a rozhodně na tom nijak netratí ... ten ionťák si tam za deset korun lidi dávaj, já kolikrát taky si dám, jen tak na chut, at mám proč chodit odpočívat :D ale k tomu mám jetě svou dvoulitrovku s pitím s čistou vodou :))
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:02 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JoeC

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že to je na každým, jak si to nastaví. U nás máme taky, že buď svojí nebo si kup ionťák a ničemu to nevadí. A lidi pijí oboje.
Jináč s tou sprchou.. to je tuším dané zákonem - sprcha povinně. Nebo se pletu? Nevím, neznám, jen tipuju.
Poman

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Mišmaš"]Voda, za kterou se u nás platí je Rájec a ten nám z vodovodu zatím neteče. Za vodu z kohoutku jsem nikdy po nikom peníze nechtěl. Sprchování je naprosto normální, ale pokud
někdo prostojí půl hodiny pod sprchou, zabolí to. Ale to nikdy nepochopíš, dokud to nezažiješ.[/quote

Sprchy jak maj v BIG1...zmáčkneš a teče tak 30s max a pak se vypne a musíš znova mačkat...ono by je to nebavilo tam být jak debil dlouho:) Jinak to je jakože nejvíc nobl fitko v Brně a nikomu to tam očividně nevadí...
Stejně tak zákaz vlastního pití,ale máš 2 fontánky-mužeš se napít opláchnout...nebo si koupit pití
Vidlák

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JoeC:
Tak snad voda spotřebovaná sprchováním se promítá do ceny permanentky. Tak jako údržba strojů nebo cokoli jiného. Takže je to úplně jedno jestli je sprcha povinná nebo je to nějaký "nadstandart". Prostě je to služba a za tu se platí, není to charita...
Btw ať si každý podniká jak chce, ale nepřijde mi zrovna rozumné v rámci konkurenčního boje po lidech chtít, aby si nemohli nosit vlastní nápoje. Zaprvé to může spoustu lidí odradit = půjdou ke konkurenci, zadruhé pokud ty nápoje jsou za rozumnou cenu, tak si je jistě ti lidé koupí i tak. Ve vlaku taky konzumuji vlastní nápoje/potraviny a dopravce by mohl namítat, že k tomu je tam jídelní vůz a že když si nekoupím nic v jídelním voze, tak že mě vyhodí. To je přece divné, když si platím lístek. Je to přece úplně stejná logika...
Já to teda beru tak, že platím za to, co sám chci a ne za to, co mi kdo určí. Je to stejné jako kdyby bylo v posilovně pravidlo, že dřepovat se může jedině s erárním opaskem a že zapůjčení opasku stojí 20Kč. Dobrý nápad, že?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Poman"]
Mišmaš napsal:
Voda, za kterou se u nás platí je Rájec a ten nám z vodovodu zatím neteče. Za vodu z kohoutku jsem nikdy po nikom peníze nechtěl. Sprchování je naprosto normální, ale pokud
někdo prostojí půl hodiny pod sprchou, zabolí to. Ale to nikdy nepochopíš, dokud to nezažiješ.[/quote

Sprchy jak maj v BIG1...zmáčkneš a teče tak 30s max a pak se vypne a musíš znova mačkat...ono by je to nebavilo tam být jak debil dlouho:) Jinak to je jakože nejvíc nobl fitko v Brně a nikomu to tam očividně nevadí...
Stejně tak zákaz vlastního pití,ale máš 2 fontánky-mužeš se napít opláchnout...nebo si koupit pití

To je rozumné řešení. Sprchy i fontánky.
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Vidlák

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem nikde netvrdil, jen uvádím svůj pohled jako potencionální zákazník, což snad ještě můžu. Jestli Tě názory potenciálních zákazníků zajímají nebo ne je jen Tvůj boj.
Michal Orel

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák a selský rozum ...to jde dohromady
Souhlasím s tebou.Proč platit za vodu zrovna?Proč třeba né za ten pásek,nebo ručník nebo magnesko?
Toť jen úvaha ...
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
Vidlák napsal:
To jsem nikde netvrdil, jen uvádím svůj pohled jako potencionální zákazník, což snad ještě můžu. Jestli Tě názory potenciálních zákazníků zajímají nebo ne je jen Tvůj boj.

Myslíš, že mi názory zákazníků, které zajímá jak pořídit co nejlevněji, pomohou zvýšit tržby?

Já byl třeba zákazník, kterej ti mohl zaplatit vstup bez toho, aby si připlácel za vodu, takže nemáš zaplacíno ani za vodu, ani za vstup ... tzn. ve výsledku nemáš nic :)) ale nebudu tu rozvádět nějaký ekonomický myšlení, protože majitel fitka kterej tomu všemu rozumí z nás dvou já nejsem :)
Humanic145

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš napsal:
Vidlák napsal:

Myslíš, že mi názory zákazníků, které zajímá jak pořídit co nejlevněji, pomohou zvýšit tržby?

Nejen zdražováním a zpoplatněním všeho co se jen dá se dá tržba zvýšit...
Mišmaš

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reklama

Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak golds gym je především snobácká značka ... je to jako si založit firmu na mobily a vyrobit mobil s cenou 2x vyšší než prodává konkurence... a pak se srovnávat s applem. Sám jsi psal, že mišmaš není žádný snobácký fitko a teď ho tu budem poměřovat s Golds gymem... však já ti to nevyčítám, jen že mě zrovna ta voda odradila :)
kubaz

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel uz davno nejsou casy, kdy majitel fitka dokazal zarobit jen na vstupu, ja chapu ze mladi kluci mate par korun na fitko a nosite si v tasce po treninku banan, abyste neutratili 30 korun na baru za gainera, ale to si pak chodte do garazovych fitek, kde to takhle proste chodi, klubove fitka apod. proste nejsou pro takovy lidi

delam taky ted za par supu ve fabrice, a to piti a protein si tam proste davam, protoze to tam takhle funguje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NEJHORŠÍ FITKO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: