|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 6:13 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:05 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 6:13 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 6:17 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st červen 19, 2013 7:05 am Předmět: |
|
|
| Mišmaš napsal: | | Vidlák napsal: | | Mablung napsal: |
Nepoužívej prosím analogie. 99 % uvedených analogií jsou píčoviny. Lidi je neumí používat a ty nejsi vyjímka (neber si to osobně) |
Mablungu,
já si to osobně vezmu. A víš proč? Jsem velice rád, že se mě snažíš zdokonalit. Opravdu chci být lepším člověkem. Mám akorát menší problém s tím, že jaksi nerozumím tomu, o co se Tvůj názor opírá a kde přesně se vzalo těch 99%. Vlastně postrádám jakýkoli argument. Přesto ale věřím, že máš pravdu a ocením, když mi to objasníš. Ideální by bylo kdybys mi to vysvětlil na nějakém příkladu .
Jelikož jsem v Tobě rozpoznal člověka, který se nebojí pomoci druhým jsem pevně přesvědčen, že sám oceníš, když si dovolím doporučit Ti přečíst si knížku "Jak získávat přátele a působit na lidi" (autorem je Dale Carnegie). Dozvíš se tam, že forma, kterou jsi mi osvětlil můj omyl, by nepřesvědčila ani bezdomovce, aby si od Tebe vzal drobné. Snad mi odpustíš ten příklad .
Těším se na Tvou poučnou odpověď. Jelikož nejsem sám, kdo (navíc špatně) používá analogie, bude nejlepší, když odpovíš veřejně a ne přes PM, aby se to pokud možno neopakovalo. Věřím, že se nás najde více takových, kdo si jsou ochotni přiznat chybu a poučí se.
S poděkováním,
Vidlák
P.S. Tuto knížku bych doporučil všem, zvláště pak uživateli "Mišmaš". Možná mě příště po mých hloupých argumentech nepošle otevřít si vlastní fitko , ale věc mi vysvětlí, nebo ji přejde mávnutím ruky. |
Tyhle věci přišly s krizí. Dřív se nestávalo, že by ženské přišly ke kadeřnici s tím, že mají svojí vlastní barvu. Nebo do autoservisu s tím, že mají na výměnu svůj vlastní olej. Prostě to tak nějak patřilo k dobrému tónu takovéhle věci neřešit. Lidi si stěžují, že nemají prachy, míň utrácejí, ale pak se jim to vrátí v menších výplatách, protože tržby klesají všem. Proto tolik podniků krachuje.
Copak by před pár lety někdo řešit pár korun za ionťák nebo vodu?
Srovnávat fitko s vlakem je hovadina, protože stejně tak ti můžu tvrdit, že když si dám v hospodě jídlo, nemusím si už kupovat pití a můžu si přinést vlastní. Nikomu nenutím svůj pohled na věc ale ať nikdo nevnucuje mně, že to dělám špatně. Pokud ano, tak to dělá v Brně velká většina fitek podobné velikosti. |
Ještě se mi nestalo, abych na požádání v restauraci,nedostal kohoutkovou vodu zdarma. Všude kde sem byl s tím neměli problém, tak proč v posilovnách ano? Já při tréninku nehodlám pít nekvalitní ionták a už vůbec ne drahou vodu. U nás v posilovně dostanu vody zdarma kolik chci a můžu si tam namíchat co si přinesu. Chodím tam už několik let 4-5x týdně, takže prachy ze mě má.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st červen 19, 2013 7:09 am Předmět: |
|
|
U nás ve fitku to funguje tak, že si dám na baru ionťák za 10kč do půl litru, a pak jak postupně odpíjím si nechávám od obsluhy na báru dopouštět vodu, takže nemám důvod nosit si pití z domu, i když to není zakázané, a tak to dělají uplně všichni :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 7:19 am Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st červen 19, 2013 7:36 am Předmět: |
|
|
i feel a lot of hate here...
každopadně mě potěšil joec když pochvalil naš gym :)
to víte my neziskovy posilky pro radost neřešíme jestli si u nás někdo koupí nebo nekoupí to je každyho věc...komerce je zlo jak vidíte :)
jinak nic proti mišmašákům když chcete tak si zaplatte....logicky....jenom když sem viděl tu kardiozonu přišlo mi to až přepálený :D nechat par mega jenom za kardio...nooo masakr :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st červen 19, 2013 7:56 am Předmět: |
|
|
| Mišmaš napsal: | | Humanic145 napsal: |
Ještě se mi nestalo, abych na požádání v restauraci,nedostal kohoutkovou vodu zdarma. Všude kde sem byl s tím neměli problém, tak proč v posilovnách ano? Já při tréninku nehodlám pít nekvalitní ionták a už vůbec ne drahou vodu. U nás v posilovně dostanu vody zdarma kolik chci a můžu si tam namíchat co si přinesu. Chodím tam už několik let 4-5x týdně, takže prachy ze mě má. |
Promiň, ale když se podívám do tvého profilu na fotku posilovny, ve které cvičíš... u mně bys byl jak ve Startreku. To ale nepochopíš, nebo nechceš pochopit.
Je to jako říkat, že mně Oktávka doveze z místa na místo stejně jako A8ka. A tudíž by měly stát stejně. |
A kolik zaplatim u Tebe a kolik tady? Svoji funkci splni i starsi masina,stejne tak jako oktavka,ktera me do stejneho cile dostane za polovinu. Nejlepsi je stejnak factory v Brne,tam jsi kazdymu uprdele.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 8:02 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st červen 19, 2013 8:47 am Předmět: |
|
|
Sakra, docela mě to nalákalo, chtěl jsem si zkusit zacvičit jak ve star treku aspoň jednou, ale musím ještě pošetřit na ten vstup a vodu k tomu :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 19, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
| Mišmaš napsal: | | Smile04 napsal: | i feel a lot of hate here...
každopadně mě potěšil joec když pochvalil naš gym :)
to víte my neziskovy posilky pro radost neřešíme jestli si u nás někdo koupí nebo nekoupí to je každyho věc...komerce je zlo jak vidíte :)
jinak nic proti mišmašákům když chcete tak si zaplatte....logicky....jenom když sem viděl tu kardiozonu přišlo mi to až přepálený :D nechat par mega jenom za kardio...nooo masakr :) |
Nezisková znamená, že tě netrápí, jestli vyděláš na nájem? Jinak děkuji za uznání, nestává se moc často, aby někdo řekl, že dostává za svoje peníze příliš vysokou kvalitu. |
on je rozdíl nájem a splátky vybavení ... ale to tu řešíme už moc velký detaily... kdo chce platit za vodu a chce cvičit na mercedesech, nechť chodí do mišmaše, golds gymu apod, komu stačí oktávka, která udělá stejnou službu a ještě k tomu nebude někomu platit za to, že se může napít při činnosti u který je pití samozřejmost, pak ať chodí do obyčejných posilek.
Jen je problém, když ti, co cvičí na mercedesech označujou ty, co cvičí na oktávkách za smradlavý sociály ... je to takovej projev maloměšťáctví - já chodím do nejlepšího fitka v brně, platím za vodu a vy jste sociálové... možná by to šlo vzít i za druhej konec a říct, že my, co chodíme do levnějších posilek to máme v hlavě v pořádku, jelikož trénink odvedem stejnej (badevile, ano stejnej, nezáleží, jestli cvičíš v posilce za 100 nebo za 200), ale ušetříme :)) ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mišmaš
|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Mišmaš dne st červen 19, 2013 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: st červen 19, 2013 9:08 am Předmět: |
|
|
| Mišmaš napsal: |
Je to jako říkat, že mně Oktávka doveze z místa na místo stejně jako A8ka. A tudíž by měly stát stejně. |
Beru to tak.Chci konfort A8 proto si za ni zaplatím poměrně vyšší cenu než za Oktávku, ale nikdo mi už pak nebude diktovat kde do ní budu tankovat.
Osobně si rád zaplatím vysokou cenu za vstup, protože chci perfektně vybavené fitko s perfektním zázemím.
Nechci platit za suplementaci, která mi nemusí vyhovovat (z nejrůznějších důvodů, stravitelnost, složení) a nechci pít při tréninku něco co mi nemusí vyhovovat.
Nicméně je to o trhu. Každopádně přeju ať se v podnikání daří, rozhodně to není jednoduché.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|