Kripl-Drejpr log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 46, 47, 48  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kripl-Drejpr log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Kripl-Drejpr log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky cvicim v mikine a teplakach, i v tehle vedrech a to ve fitku nefunguje klima
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
doufam ze je to jen o aklimatizaci organizmu, protoze tohle vazne v tomhle pocasi nedavam

Sním či bdím? Vlastním očím nevěřím.
Zrovna jsem si na tebe a Judosna vzpomněl, když se o mě pokoušel při cvičení infarkt, jako 2 blázny a milovníky veder 30+.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Draper napsal:
doufam ze je to jen o aklimatizaci organizmu, protoze tohle vazne v tomhle pocasi nedavam

Sním či bdím? Vlastním očím nevěřím.
Zrovna jsem si na tebe a Judosna vzpomněl, když se o mě pokoušel při cvičení infarkt, jako 2 blázny a milovníky veder 30+.

:D

Mne by teplo jako takove nevadilo, naopak slunko mne odjakziva nabiji a energie mam obvykle v tehle hicech dost, jen nebyt poceni (pro ty kdo mne tu zacnou psat, ze se poti taky , tak verte mi ze tohle je uplne jina dimenze poceni se ). Dnes jsem doslapal a jeste hodinu jsem na zemi pod sebou musel mit 2 rucniky a na stole dalsi 2 :) . Stale verim v aklimatizaci a doufam, ze nejhorsi je jen ten prechod. I kdyz moji potivost to asi nijak nezmirni a taky v lete mivam obvykle o 10-15kg mene, coz take dela sve :)

Ale stojni ventilator super vec, uz pul hodiny jsem uplne suchej staci se ale chvili vzdalit a uz to ze me chlejsta
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19/6

I. faze: KARDIO

kolo: 90 minut (+5 minut warm up)
-nevim, co se delo, jestli to bylo ti fukarem, co jsem si dal na stul vedle rotopedu a krasne me ofukoval, ale oproti vcerejsku jsem jel jak das bez znamek unavy a jeste o neco malo vyssi zatez. Po povinnych 65 minutach jsem dal 3 minuty pauzu a jeste si dal pul hodinu, ktrera mne ze vcerejska chybela. Sice mozna blbost, kdyz mam odpoledne trenink, ale uvidime, narval jsem do sebe hodne BCAA a pred treninkem dam taky poradnej kotel :D

II. faze: PRSA, BICEPS

bench press
100kg x 5
110kg x 3
115kg x 3
115kg x 3
115kg x 3
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
90kg x 8
-doufal jsem ze dnes alespon 1 serie se 3x115kg padne, dal jsem 3x3, ale s hoooooodne velkym respektem. Sedlo to celkem dobre, jen u prvniho opakovani mne v kazde serii, nevim proc, cinka vzdy trochu ujela na stranu a rozhodilo mne nasledne vyrovnavani. No kazdopadne s benchem docela spokojenost :)

protismerky
25kg x 20
27,5kg x 15
30kg x 15
32,5kg x 15
35kg x 12
35kg x 12 + 27,5kg x 12 + 22,5kg x 15

bench na MP hlavou nahoru
70kg x 10
100kg x 5 (?)
100kg x 5 (?)
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 5
70kg x 13
-minule 100kg 4x, takze dnes jsem se s tim ne*al a dal to hned v prvni tezke serii. Pravda ale je, ze jsem posledni opakovani ani v jedne ze 2 serii nedotlacil uplne do propnutych rukou na horni zarazku, ale zasekl jsem se nekde za 3/4, takze bych to asi jako uplne opakovani nemel pocitat. Byl to vzdy dlouhy boj, ale proste to bylo tezsi nez na co jsem mel.

peck deck
60kg x 17
65kg x 13
65kg x 13
65kg x 12
65kg x 12
70kg x 10 + 50kg x 15 + 40kg x 20

bicepsovy zdvih JR
15kg x 12
20kg x 10
25kg x 6
25kg x 6
25kg x 6
25kg x 6
27,5kg x 5 + 17,5kg x 10 + 12,5kg x 10 + 10kg x 10

bench na MP hlavou dolu
80kg x 10
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 7
80kg x 7
70kg x 9 + 4
-super cvik

bicepsovy zdvih VC
50kg x 12
55kg x 10
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
60kg x 6 + 40kg x 15

bicepsovy zdvih JR - kladivo
17,5kg x 10 + 10kg x 10
17,5kg x 10 + 10kg x 10
17,5kg x 10 + 10kg x 10
20kg x 10 + 10kg x 10
22,5kg x 8 + 15kg x 8 + 10kg x 10

bicepsovy zdvih na kladce
45kg x 15
47,5kg x 15
50kg x 15
52,5kg x 12
55kg x 12 + 40kg x 10 + 30kg x 12

-v posilovne bylo dnes hodne zpocenych lidi a opravdu byli dost zpoceni, zhruba tak jak ja po prvnich 2 seriich, takze jsem si chvili pripadal celkem normalne :D ovsem co jsem prozival potom, to si jen malokdo umi predstavit. Nevim, kolik tricek a rucniku jsem spotreboval, ale ke konci uz to bylo tak kriticke, ze mne stala voda v botach, s kazdym krokem jsem si pripadal, ze se brodim potokem, teplaky byly tak mokre a tezke, ze ze me padaly, prakticky jsem se nemohl pohybovat po posilovne, protoze vsude i na koberci, na kterem to bezne videt neni, bylo mokro a nebyt toho, ze v posilovne bylo asi jen 5 lidi, tak jsem to normalne ukoncil, protoze vse ma sve meze Dost silne zvazuji, ze na zitrejsi trenink zad, coz je vzdy peklo, se normalne vykaslu, protoze tohle uz presahuuje i meze ohleduplnosti vuci ostatnim a to si myslim, ze si dovolim celkem dost
-jinak az na tenhle "mensi" problem super trenink
Turakam

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z teba musia mať doma slečny radosť
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

My dneska měli pohovor s budoucím velitelem a než jsem došel z chodský na kounicovu (asi deset minut hodně pomalý chůze, totálně durch jsem propotil košili...a ty naše vojenský košile zvýrazněj každou kapičku, takže moje durch přilepený záda byly asi hodně krutý .... pak jsem si košili musel sušit sušákem na ruce na hajzlech .... taky už jsem nasranej na to svý pocení :/ ... do posilky radši ani nepřemejšlím v tomhle vedru chodit :))
Magumi

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Z teba musia mať doma slečny radosť

Určitě mají: http://www.sciencedaily.com/releases/2007/02/070207172019.htm

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bydlim jen s jednou a ta na prazdniny odtahla :) I tak jsem samozrejme v tomhle ohleduplny, takze tohle tu netreba rozebirat.
Magumi

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá se to řešit chirurgicky, ale nevím, jestli bys o to stál.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Turakam

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Dá se to řešit chirurgicky, ale nevím, jestli bys o to stál.

to aj mňa napadlo, nie je to nič hrozného
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20/6

I. faze: KARDIO

kolo: 60 minut (+5 minut)
-dal jsem to na jeden zatah, i kdyz jsem byl na stejnou zatez o minutu pomalejsi. Asi protivitr z fukaru

II. faze: ZADA, TRAPEZY

stahovani kladky na hrudnik
60kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 9
90kg x 7
80kg x 10

pritahy VC
90kg x 10
100kg x 10
110kg x 8
110kg x 8
120kg x 6
120kg x 6 (fuj)
110kg x 8
-po delsi dobe jako hlavni cvik tzn. pred MT, prvni 120ka gut, druha negut, ale celkove to bralo krasne

mrtvy tah
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
-po pritazich uz s lehci vahou, chtel jsem dat po delsi dobe 10ky se 150kg, ale fuj fuj, takze jsem dal tohle. Snaha o techniku, bylo to lepsi, ale stejne je to porad nejaky tuhy a i ten set up neni ok, pravou nohu mam jakoby vykrocenou vic dopredu a ramena moc pred cinkou.

pritahy kladky v leze
80kg x 12
90kg x 12
95kg x 10
95kg x 10
95kg x 10
100kg x 10
105g x 8 + 80kg x 12 + 70kg x 12

stahovani provazu s napnutyma rukama
35kg x 17
37,5kg x 15
40kg x 12
40kg x 14
40kg x 12 + 30kg x 15

pritahy JR
40kg x 10
45kg x 10
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
-jelikoz uz byly pritahy VC, tak jsem tohle davat nechte a ani jsem necekal, ze bude jeste sila, ale porad jsem do sebe futroval BCAAcka a sila byla a krasne to sedlo.

pritahy kladky shora na uzko (V adapter)
60kg x 12
70kg x 11
75kg x 10
80kg x 8
80kg x 8 + 60kg x 8
70kg x 10
-at je trochu zmena, tak jsem dal vyjmecne jeste jeden extra cvik navic. S tim V-eckem to bere zase jinak a i kdyz jsem byl uz znacne vycuclej, tak to porad pumpovalo

krceni ramen s JR
40kg x 18
40kg x 18
40kg x 18
40kg x 18
40kg x 15
-i s hakama to vyklouzavalo z rukou a uz se nebylo do ceho utirat.

-myslel jsem ze 5 rucniku bude stacit, ale nestacilo, po vysprchovani jsem se musel utirat do 4. rezervnich teplaku, troje jsem na sobe doslova vyzdimal Opet diky bohu ze bylo v posilovne po celou dobu ne vic jak 5 lidi naraz.
-jinak trenink gut, procitil jsem to pekne, zada dostaly opravdu slusnou naloz, ale ani nevim, jestli z takoveho treninku mam mit radost nebo ne, ta ztrata vody je enormni a po nem si pripadam jak zmackanej papir a o 20kg lehci.
Korny

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela by mě zajímala aktuálka, ale ne ani tak tvé formy (i když ta by taky mohla být), ale té hromady oblečení co spotřebuješ na 1 trénink A hlavně aktuálka tvé pračky, protože ta musí být kurevsky nabušená, pokud slouží tobě
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Docela by mě zajímala aktuálka, ale ne ani tak tvé formy (i když ta by taky mohla být), ale té hromady oblečení co spotřebuješ na 1 trénink A hlavně aktuálka tvé pračky, protože ta musí být kurevsky nabušená, pokud slouží tobě

To jsem chtel vyfotit, jsou to narvana obrovska igelitka vazici tak 15kg A nejhorsi je, ze pracku nevedem, takze vsechno do vany a rucne Ale tohle si vzdycky udelam hned, jak prijdu z gymu jeste nez se najim, protoze pak bych to tam akorat nechal smrdet do druhyho dne.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Korny napsal:

To jsem chtel vyfotit, jsou to narvana obrovska igelitka vazici tak 15kg A nejhorsi je, ze pracku nevedem , takze vsechno do vany a rucne Ale tohle si vzdycky udelam hned, jak prijdu z gymu jeste nez se najim, protoze pak bych to tam akorat nechal smrdet do druhyho dne.

Jseš divnej?
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna jo :D , ale tady v tom 1+1 pracka neni, nikdy nebyla a ani nevim, jestli nekdy bude. To by byla investice na ukor jidla . Veci do posilky si peru rucne a na ostatni oblikani, ktere nechci znicit, mam pradlenku, pripadne poslu matce domu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kripl-Drejpr log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 46, 47, 48  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: