|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
Jak tak koukám, tak jsme snad jediný kdo si takové vedro přeje, celé prázdniny a ještě přitvrdit.
Člověk pak nemá hlad a hubne se o dost lépe
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 10:08 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Jak tak koukám, tak jsme snad jediný kdo si takové vedro přeje, celé prázdniny a ještě přitvrdit.
Člověk pak nemá hlad a hubne se o dost lépe |
Vliv horka na chut k jidlu jsem bohuzel nikdy v zivote nepocitil _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 10:09 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Jak tak koukám, tak jsme snad jediný kdo si takové vedro přeje, celé prázdniny a ještě přitvrdit.
Ne ne, nejsi, me takoveto pocasi vyhovuje, pristi tejten uz budu v praci parkovat v garazi, takze ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Mablung napsal: | Jak tak koukám, tak jsme snad jediný kdo si takové vedro přeje, celé prázdniny a ještě přitvrdit.
Ne ne, nejsi, me takoveto pocasi vyhovuje, pristi tejten uz budu v praci parkovat v garazi, takze ok. |
Jo to auto je zlo, kort když nemáš klimošku. Já ji teda moc nemusím, protože je z ní člověk snadno nachcípanej, ale v tomhle počasí lituju, že ji nemám.
Mablung: Právě proto já tyhle tropy nerad. Zaprvý nemůžu jít odpoledne normálně na beach, abych se do hodiny nespálil. Zadruhý ten výkon jakýchkoliv aktivit stojí za prd, protože to vedro mě tak zabíjí, že se mi nic nechce, maximálně tak ležet metr od vody. No a zatřetí právě nemám hlad a tímhle stylem bych byl na konci léta jak smrtka. Takže uvítám teploty pod 30. Ale je to jen o aklimatizaci. Minulé léto v Turecku jsem mohl první dny všechny věci, od trenek až po triko, ždímat. Třetí, čtvrtý den už to bylo v pohodě a mohl jsem si dojít večer na večeři i v triku, aniž by bylo do 10 minut mokrý. Pak zase ten šok, když člověk přiletí sem do 20° C a pohledy lidí, proč mám na sobě mikinu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
Dnes mě naštvalo to, že jsem dostal zde v e-shopu slevu na protein 4kč, to už je lepší žádnou slevu nedat, páč toto akorát nasere
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
Sakra doufám že tohle až k poblití vysluněný počasí vystřída už nějakej mrak nebo nějakej pořádnej slejvák.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Sakra doufám že tohle až k poblití vysluněný počasí vystřída už nějakej mrak nebo nějakej pořádnej slejvák. |
Neboj, od víkendu přes další týden má být daleko hůř a teploty sotva k 20°C, tak uvidíme, co je na tom pravdy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
Kumšt je v 6:30 po noční usnout a vyspat se aspoň trošku normálně a ještě k tomu mít okno na východ :D. Teplo mám fakt rád,ale tohle jediný mě sere
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červen 20, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Judson napsal: | | Mablung napsal: | Jak tak koukám, tak jsme snad jediný kdo si takové vedro přeje, celé prázdniny a ještě přitvrdit.
Ne ne, nejsi, me takoveto pocasi vyhovuje, pristi tejten uz budu v praci parkovat v garazi, takze ok. |
Jo to auto je zlo, kort když nemáš klimošku. Já ji teda moc nemusím, protože je z ní člověk snadno nachcípanej, ale v tomhle počasí lituju, že ji nemám.
Mablung: Právě proto já tyhle tropy nerad. Zaprvý nemůžu jít odpoledne normálně na beach, abych se do hodiny nespálil. Zadruhý ten výkon jakýchkoliv aktivit stojí za prd, protože to vedro mě tak zabíjí, že se mi nic nechce, maximálně tak ležet metr od vody. No a zatřetí právě nemám hlad a tímhle stylem bych byl na konci léta jak smrtka. Takže uvítám teploty pod 30. Ale je to jen o aklimatizaci. Minulé léto v Turecku jsem mohl první dny všechny věci, od trenek až po triko, ždímat. Třetí, čtvrtý den už to bylo v pohodě a mohl jsem si dojít večer na večeři i v triku, aniž by bylo do 10 minut mokrý. Pak zase ten šok, když člověk přiletí sem do 20° C a pohledy lidí, proč mám na sobě mikinu. |
Já si na vedro navykl když jsem stopoval v Itálii a přes Španělsko, takže mi nevadí, Ignoruju ho. Jsem pomalejší a lenivější, ale pomalost a lenost je můj obvyklý stav
A co se výkonů týče, tohle počasí je ideální na beach volejbal. Takže zvednout zadek a jít hrát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
Sice se venku krasne ochladilo, ale byt je strasne vyhratej, porad tu je 27-28 stupnu, coz je pro me naprosto vrazedne, kdyz mi je tak akorat pri 17-18 stupnich, ktere tu v zime mivam. Nekdy i mene. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
Otevři si okna do průvanu  a navíc máš záminku celý den pít ledově svěží proteiňáky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Otevři si okna do průvanu a navíc máš záminku celý den pít ledově svěží proteiňáky |
To samozrejme mam otevrene porad (snad i v zime), ale to je uplne k nicemu.
Ja jsem od malicka horkokrevnej, pokud je to spravny termin, je mi porad teplo, v zime chodim oblikanej nalehko, uz asi 5 let jsem nemel zimni bundu, staci mi jarni, v zime klidne spim pri pootevrenem okne...mozna proto se i tolik potim. Ma babicka ma uplne to same, to je myslim jeste vetsi extrem, v zime ma v loznici asi 10 stupnu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|