Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 705, 706, 707 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2013 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Moocha napsal:
Otevři si okna do průvanu a navíc máš záminku celý den pít ledově svěží proteiňáky

To samozrejme mam otevrene porad (snad i v zime), ale to je uplne k nicemu.
Ja jsem od malicka horkokrevnej, pokud je to spravny termin, je mi porad teplo, v zime chodim oblikanej nalehko, uz asi 5 let jsem nemel zimni bundu, staci mi jarni, v zime klidne spim pri pootevrenem okne...mozna proto se i tolik potim. Ma babicka ma uplne to same, to je myslim jeste vetsi extrem, v zime ma v loznici asi 10 stupnu

Doufám že to pocení nemá taky stejné ta tvoje babička...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak v posilovne jsem s ni nebyl ale pokud lze za sport povazovat okopavani zahonku na zahrade, tak by se dalo rict, ze se u toho poti hodne.
Spam

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že neni možný se dostat k lístkum na finále UEFA superpoháru, který se bude konat v Praze. Teda pokud nemáš zbytečných 50 papírů. Vůbec nechápu, proč UEFA nedokáže uvolnit nějaký lístky pro ČR jako takovou pro uplně normální lidi aby sis to pak mohl normálně koupit na nějakym ticket portálu.

Možnost "soutěžit" o lískty na stránce uefy o po..nejch 100 lístků, při záhadnym losování je fakt vychytaný
Korny

PříspěvekZaslal: ne červen 23, 2013 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Sere mě, že neni možný se dostat k lístkum na finále UEFA superpoháru, který se bude konat v Praze. Teda pokud nemáš zbytečných 50 papírů. Vůbec nechápu, proč UEFA nedokáže uvolnit nějaký lístky pro ČR jako takovou pro uplně normální lidi aby sis to pak mohl normálně koupit na nějakym ticket portálu.

Možnost "soutěžit" o lískty na stránce uefy o po..nejch 100 lístků, při záhadnym losování je fakt vychytaný

Jo, tohle mě taky strašně sere. Když oznámili, že se to bude hrát tady, tak každej jak tam pojede, všichni neskutečně natěšení. Pak zjistili jak je to s lístkama a je po euforii. Tohle je podle mě od uefy jenom takový gesto, že takový akce nechají pořádat ty fotbalově "rozvojový" země - vypadá to docela štědře a velkoryse, ale obyčejní lidi v té zemi z toho nic nemají, protože se tam stejně nedostanou...
Mablung

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě Zeman. Tenhle člověk totální překroutí zvyklosti a projde mu to jen proto, že tvůrci ústavy předpokládali, že prezident bude normální člověk s určitými morálními zábranami. Ne ožrala který si léčí komplexy z Vysočiny, dosazuje si kámoše do funkcí a mstí se lidem které nemá rád.
prochm

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Sere mě Zeman. Tenhle člověk totální překroutí zvyklosti a projde mu to jen proto, že tvůrci ústavy předpokládali, že prezident bude normální člověk s určitými morálními zábranami. Ne ožrala který si léčí komplexy z Vysočiny, dosazuje si kámoše do funkcí a mstí se lidem které nemá rád.

A mě naopak potěšil.
Humanic145

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

A to že v dosavadní vládě je to samé přihrávání kšeftů kamarádům a různé výměny pro osobní výhody (nazývané politika) to už nikomu nevadí že? Ať už jde tahle ze začátku nazývaná "protikorupční,rozpočtová" vláda, která dle slov Kalouska nebude nikdy založena na přeběhlících (tomu se teď vážně musím smát) do hajzlu, protože nedodrželi ani jednu věc,kterou hlásali. Doufám, že jim Zeman řádně zatopí
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že jsem měl od 1.7. nastoupit na brigádu u nás na vesnici/město a dneska zjistím, že mám nejspíš smůlu. To jsem zvědavej jestli něco seženu na poslední chvíli
Korny

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Sere mě, že jsem měl od 1.7. nastoupit na brigádu u nás na vesnici/město a dneska zjistím, že mám nejspíš smůlu. To jsem zvědavej jestli něco seženu na poslední chvíli

S brigádama je to dlouhodobě na hovno...jestli tě to uklidní - nejsi sám. Spousta kamarádů, co měli domluvený brigády teď neví co dělat, páč jim je zrušili. A kámoš dokonce došel do firmy, že už jde jako podepsat smlouvu a tam se ho ptali co je zač a co po nich chce? Já sám si teda neztěžuju, ale nejvíc se mi líbí lidi, kteří řeknou, že děcka nechodí na brigády jako dřív , že oni v jejich letech... Ale to, že v jejich letech sehnal brigádu každej kdo chtěl a poměrně jednoduše, jim už nějak nedochází
tyboo

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přihlásit se na chmel člověk mohl celé jaro a berou všechny. Akorát nikomu se asi nechce makat od rána do večera za 50 korun a jídlo.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ji našel, sice přes tátu, celkem těžká manuální a 7 dní v týdnu vstávačka ve 04:30, ale je to jen na max 2 měsíce a alespoň si vydělám a naučím se nové věci, + zápis do životopisu .-)
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A myslíš že to někoho bude zajímat v životopisu?
Spam

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
A myslíš že to někoho bude zajímat v životopisu?

Asi tak nějak...
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červen 28, 2013 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Přihlásit se na chmel člověk mohl celé jaro a berou všechny. Akorát nikomu se asi nechce makat od rána do večera za 50 korun a jídlo.

Nevim jak u vás, ale u nás se na chmel přihlašují lidi hned po skončení předešlého, neříkám že není šance se tam dostat, ale už maj hned plno a jdeš na čekačku a musíš doufat, navíc jsem psal, že jsem měl brigádu zařízenou, ale že mi padla 4 dny před začátkem, teď už se na chmel nedostanu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 705, 706, 707 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: