|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Moocha napsal: | Otevři si okna do průvanu a navíc máš záminku celý den pít ledově svěží proteiňáky |
To samozrejme mam otevrene porad (snad i v zime), ale to je uplne k nicemu.
Ja jsem od malicka horkokrevnej, pokud je to spravny termin, je mi porad teplo, v zime chodim oblikanej nalehko, uz asi 5 let jsem nemel zimni bundu, staci mi jarni, v zime klidne spim pri pootevrenem okne...mozna proto se i tolik potim. Ma babicka ma uplne to same, to je myslim jeste vetsi extrem, v zime ma v loznici asi 10 stupnu |
Doufám že to pocení nemá taky stejné ta tvoje babička... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
Tak v posilovne jsem s ni nebyl  ale pokud lze za sport povazovat okopavani zahonku na zahrade, tak by se dalo rict, ze se u toho poti hodne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
Sere mě, že neni možný se dostat k lístkum na finále UEFA superpoháru, který se bude konat v Praze. Teda pokud nemáš zbytečných 50 papírů. Vůbec nechápu, proč UEFA nedokáže uvolnit nějaký lístky pro ČR jako takovou pro uplně normální lidi aby sis to pak mohl normálně koupit na nějakym ticket portálu.
Možnost "soutěžit" o lískty na stránce uefy o po..nejch 100 lístků, při záhadnym losování je fakt vychytaný
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Sere mě, že neni možný se dostat k lístkum na finále UEFA superpoháru, který se bude konat v Praze. Teda pokud nemáš zbytečných 50 papírů. Vůbec nechápu, proč UEFA nedokáže uvolnit nějaký lístky pro ČR jako takovou pro uplně normální lidi aby sis to pak mohl normálně koupit na nějakym ticket portálu.
Možnost "soutěžit" o lískty na stránce uefy o po..nejch 100 lístků, při záhadnym losování je fakt vychytaný |
Jo, tohle mě taky strašně sere. Když oznámili, že se to bude hrát tady, tak každej jak tam pojede, všichni neskutečně natěšení. Pak zjistili jak je to s lístkama a je po euforii. Tohle je podle mě od uefy jenom takový gesto, že takový akce nechají pořádat ty fotbalově "rozvojový" země - vypadá to docela štědře a velkoryse, ale obyčejní lidi v té zemi z toho nic nemají, protože se tam stejně nedostanou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červen 26, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
Sere mě Zeman. Tenhle člověk totální překroutí zvyklosti a projde mu to jen proto, že tvůrci ústavy předpokládali, že prezident bude normální člověk s určitými morálními zábranami. Ne ožrala který si léčí komplexy z Vysočiny, dosazuje si kámoše do funkcí a mstí se lidem které nemá rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st červen 26, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Sere mě Zeman. Tenhle člověk totální překroutí zvyklosti a projde mu to jen proto, že tvůrci ústavy předpokládali, že prezident bude normální člověk s určitými morálními zábranami. Ne ožrala který si léčí komplexy z Vysočiny, dosazuje si kámoše do funkcí a mstí se lidem které nemá rád. |
A mě naopak potěšil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st červen 26, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Sere mě Zeman. Tenhle člověk totální překroutí zvyklosti a projde mu to jen proto, že tvůrci ústavy předpokládali, že prezident bude normální člověk s určitými morálními zábranami. Ne ožrala který si léčí komplexy z Vysočiny, dosazuje si kámoše do funkcí a mstí se lidem které nemá rád. |
A to že v dosavadní vládě je to samé přihrávání kšeftů kamarádům a různé výměny pro osobní výhody (nazývané politika) to už nikomu nevadí že? Ať už jde tahle ze začátku nazývaná "protikorupční,rozpočtová" vláda, která dle slov Kalouska nebude nikdy založena na přeběhlících (tomu se teď vážně musím smát) do hajzlu, protože nedodrželi ani jednu věc,kterou hlásali. Doufám, že jim Zeman řádně zatopí
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 1:52 pm Předmět: |
|
|
Sere mě, že jsem měl od 1.7. nastoupit na brigádu u nás na vesnici/město a dneska zjistím, že mám nejspíš smůlu.  To jsem zvědavej jestli něco seženu na poslední chvíli _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Sere mě, že jsem měl od 1.7. nastoupit na brigádu u nás na vesnici/město a dneska zjistím, že mám nejspíš smůlu. To jsem zvědavej jestli něco seženu na poslední chvíli |
S brigádama je to dlouhodobě na hovno...jestli tě to uklidní - nejsi sám. Spousta kamarádů, co měli domluvený brigády teď neví co dělat, páč jim je zrušili. A kámoš dokonce došel do firmy, že už jde jako podepsat smlouvu a tam se ho ptali co je zač a co po nich chce? Já sám si teda neztěžuju, ale nejvíc se mi líbí lidi, kteří řeknou, že děcka nechodí na brigády jako dřív , že oni v jejich letech... Ale to, že v jejich letech sehnal brigádu každej kdo chtěl a poměrně jednoduše, jim už nějak nedochází
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: čt červen 27, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
Přihlásit se na chmel člověk mohl celé jaro a berou všechny. Akorát nikomu se asi nechce makat od rána do večera za 50 korun a jídlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
Já ji našel, sice přes tátu, celkem těžká manuální a 7 dní v týdnu vstávačka ve 04:30, ale je to jen na max 2 měsíce a alespoň si vydělám a naučím se nové věci, + zápis do životopisu .-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
A myslíš že to někoho bude zajímat v životopisu? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | A myslíš že to někoho bude zajímat v životopisu? |
Asi tak nějak... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:11 am Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | Přihlásit se na chmel člověk mohl celé jaro a berou všechny. Akorát nikomu se asi nechce makat od rána do večera za 50 korun a jídlo. |
Nevim jak u vás, ale u nás se na chmel přihlašují lidi hned po skončení předešlého, neříkám že není šance se tam dostat, ale už maj hned plno a jdeš na čekačku a musíš doufat, navíc jsem psal, že jsem měl brigádu zařízenou, ale že mi padla 4 dny před začátkem, teď už se na chmel nedostanu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|