|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 18, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
Mě by zajímalo, jestli nedávali nějaký tip, na tvorbu WODu. Člověk má pořád tendenci si vybírat podobné cviky. Asi v tom nebude žádná věda, prostě napsat seznam a hledět, abych vybíral rovnoměrně. Ale zajímá mě, jestli o tom byla řeč.
Dál mě zajímá, zda je obecně doporučený tréninkový den jen s mírně intenzívním kardiem nebo by měl být takový trénink doplněn například nějakým krátkým intenzívním WODem. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: út červen 18, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Mě by zajímalo, jestli nedávali nějaký tip, na tvorbu WODu. Člověk má pořád tendenci si vybírat podobné cviky. Asi v tom nebude žádná věda, prostě napsat seznam a hledět, abych vybíral rovnoměrně. Ale zajímá mě, jestli o tom byla řeč.
Dál mě zajímá, zda je obecně doporučený tréninkový den jen s mírně intenzívním kardiem nebo by měl být takový trénink doplněn například nějakým krátkým intenzívním WODem. |
Tipy na tvorbu WODu moc nebyly, jen to co jsem napsal predtim, vzdycky se podivat zpetne a zjistit co chybelo a ceho bylo moc. Taky tam popisovali treba problem popsany "Muj svet", kdy kdyz si delam WODy pro sebe, tak tam davam furt jen to co mam rad, zatimco veci co moc nemusim do WODu vubec nedavam => nebuduji tu vseobecnou pripravenost, ale spise se trening vyvyji tim zpusobem, ze jsem pak specializovany na veci co mam rad. Jeste takove dve vety co tam byly pronesene co by ti mohly pomoct "Our specialization is not specialization" a "Go heavy atlest 2-3 times per week" - alespon co se tyce zavazi na cince.
A druha otazka jestli jsem ji spravne pochopil, tak se ptas na neco podobneho co jsem praktikoval nedavno, proste pomerne pravidelne kardio a k tomu WOD. Moc priznivci pravidelne aerobni aktivity + WODu nejsou, kdyz uz aerobni aktivita tak jen v ramci WODu a s velkou intenzitou napr. (run 10k/5k, row xk apod.), jelikoz velka cast WODu rozviji take aerobni kapacitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
Dneska paradni venkovni trening, skoda, ze jsem se nerozehral DU, prvni kolo me neustale zdrzovaly, druhe uz bylo lepsi a az treti a ctvrte kolo to slo normalne, menil jsem totiz lanko. A ten beh do kopce byl pekne hnusny, ale v poslednim kole jsem ho stihl tak tak vybehnout :-)
Crossfit #374
100 Rope jumps
600m Hill Run
Air Squats
25 minute AMRAP
30 KB Swings 28 kg
50 DU
600m Hill Run
3 rounds + 80 reps + 300m
250 Rope Jumps
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
Nechceš zkusit Beskyd šerpu příští sobotu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
Skoda, ze jsem se o tom nedozvedel drive, uz jsem prislibil ucast na "exibici" CrossFitu pred Novou Karolinou, zrovna v tu sobotu, i kdyz asi bych to stihal, ale uz bych tam pak moc neodcvicil https://www.facebook.com/events/520410838025201/
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
Jasně,ale máš správný přístup, nebojíš se ničeho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá červen 21, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
Vcera vecer jsem mel jeste kratky trening, ale to bylo spis jen pro zabavu s kamaradkou, tak to tu nepisu jako regulerni zapis (7 min AMRAP 5 HR Push Ups 10 MedBall Thrusters 150m run, dal jsem 7 kol a neco)
Sakra, ramena nejak oslably na vsech 3ech cvikach pokles cca o 10%, vubec to dneska neslo, ale tak ono to muze byt zapricineno i vcerejsima swingama, DU a vecernima thrusterama.
Crossfit #375
Sholder Press/Push Press/Push Jerk
mnoho serii, postupne nahoru od 0 kg, az nesel SP, tak PP, ...
poslednich 5 serii:
90 kg x 1
92.5 kg x 0
90 kg x 1,1,1
30 HSPU
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so červen 22, 2013 11:34 am Předmět: |
|
|
Puvodne ten wod byl v planu DL+Box Jumps, ale nejak jsem po rozehrati box jumpu ucitel achilovky, nejspise stale unavene z toho 30km pochodu, tak jsem dal radsi HR Push Ups.
Crossfit #376
Drepy + MT nacvik techniky/rozehrati
5 rounds of
20 HR Push Ups
20 Deadlifts 80 kg
Time: 11:17
50 TTB
50 Sit Ups "ABMat"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 3:14 pm Předmět: |
|
|
Neměl jsi v plánu jít tu týmovou soutěž pod Kunětickou horou? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
Jo meli jsme to v planu, ale par lidi z tymu bohuzel odpadlo, tak jsme se na to nakonec vybodli.
A jen tak mimochodem, kdyz uz tu pisu. Prisly vysledky testu a test byl uspesny :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
Hodně dobrý _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|