PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 447, 448, 449 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Spam

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Ivory napsal:
Essential Pure CFM 80 - cokolada

Maximalni zklamani. Na stupnici od 1 do 10 je Go Pro 30 - 9/10 a Essential Pure CFM 80 - 3/10.

Gainer vs. Protein co si čekal?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Davesix

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takové hodnocení jsou nejlepší
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemam jine adekvatni srovnani. Nic jineho cokoladoveho jsem nemel a psat, ze ma "vybli****" chut by nebylo koser. Proste nic moc. Milovniky cokolady nenadchne.

Za to vanilka a banan bylo super.
Spam

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne no prostě občas to je fakt něco... asi jak kdybych hodnotil hořkou čokoládu s mléčnou a konečnej verdikt byl že mléčná chutná líp, protože byla sladší...
Milda18

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli můžu doporučit protein tak hydro od PHP..Příchuť čokoláda i banán+jahoda na to, že se jedná o hydrolyzát tak bych řekl velmi dobrá (jen není tak sladká).Rozpustnost protein se po vysypání do vody sám rozpouští a stravitelnost? Nepoznáte, že jste něco vypily..Ten kdo nezkusil ještě Hydro tak musím říct, že ten rozdíl mezi koncentrátem a hydrolizovaným izolátem je neuvěřitelnej (svaly mě v dietě i při 7 tréninkách bez pauzy bolí miň jak v objemu při 3-4 tréninkách za týden) Je to živá voda a za ty peníze co se dá teď koupit...TO KUP
Turakam

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ako hydro od php je dobré, ale nové extreme hp od fa je nektár bohov
smik

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
....ale nové extreme hp od fa je nektár bohov

Jaká příchuť? Já mám z těch ovocnejch docela strach ať se to nepřepije.
nocomply

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 8:16 am    Předmět: miccelarkasein Odpovědět s citátem

Ahoj,
Doted jsem na noc uzival 2 odmerky (130g) Mutanta, a dotectl jsem se ze to nejni zdrave tolik sacharidu na noc ze si muzu odkurvit slinivku, je to pravda?
Z tvarohu se mi zveda zaludek, nemusim proste tvaroh, takze zacinam premyslet ze bych investoval do nejakeho nocniho proteinu, jenom nevim jestli si koupit viceslozkovy a nebo micelarni kasein co je na tu noc lepsi...prosim dejte nejaky typ na protein na noc za nejakou rozumnou cenu.
Dekuju
Turakam

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:
Turakam napsal:
....ale nové extreme hp od fa je nektár bohov

Jaká příchuť? Já mám z těch ovocnejch docela strach ať se to nepřepije.

mám kiwi, ale kľudne by som skúsil všetky.
CharlesWood

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 11:29 am    Předmět: gfg Odpovědět s citátem

Cau pred tydnem jsem objevil jednu nejmenovanou internetovou stranku kde si muzete sestavit svuj vlastni protein dle vaseho gusta, muzete si vybrat i prichut jakou chcete i dozu a velikost baleni...na vyber mate z mnoha druhu kvalitnich proteinu, sacharidu aminokyselin atd...tak jsem to hecnul dal jsem si od kazdeho proteinu 200g a vysledek ve 100g 98,3g proteinu 2,5 uhlohydratu a prolozil jsem to Taurinem, Argininem, BCAAckama, L-Glutaminem a prichut jsem si zvolil Meloun...kdyby jste nekdo chteli link tak do zprav...a prekvapila me hlavne ta cena.
CIZO

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 11:32 am    Předmět: Re: gfg Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
... a vysledek ve 100g 98,3g proteinu 2,5 uhlohydratu a prolozil jsem to Taurinem, Argininem, BCAAckama, L-Glutaminem

Tak to jsou zajímavé počty

Derek Poundstone
Johnbear

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 12:37 pm    Předmět: Re: gfg Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Cau pred tydnem jsem objevil jednu nejmenovanou internetovou stranku kde si muzete sestavit svuj vlastni protein dle vaseho gusta, muzete si vybrat i prichut jakou chcete i dozu a velikost baleni...na vyber mate z mnoha druhu kvalitnich proteinu, sacharidu aminokyselin atd...tak jsem to hecnul dal jsem si od kazdeho proteinu 200g a vysledek ve 100g 98,3g proteinu 2,5 uhlohydratu a prolozil jsem to Taurinem, Argininem, BCAAckama, L-Glutaminem a prichut jsem si zvolil Meloun...kdyby jste nekdo chteli link tak do zprav...a prekvapila me hlavne ta cena.

Dobrou chuť
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milda18 napsal:
Jestli můžu doporučit protein tak hydro od PHP..Příchuť čokoláda i banán+jahoda na to, že se jedná o hydrolyzát tak bych řekl velmi dobrá (jen není tak sladká).Rozpustnost protein se po vysypání do vody sám rozpouští a stravitelnost? Nepoznáte, že jste něco vypily..Ten kdo nezkusil ještě Hydro tak musím říct, že ten rozdíl mezi koncentrátem a hydrolizovaným izolátem je neuvěřitelnej (svaly mě v dietě i při 7 tréninkách bez pauzy bolí miň jak v objemu při 3-4 tréninkách za týden) Je to živá voda a za ty peníze co se dá teď koupit...TO KUP

Taky si ted jedu na PHP hydru a ta stravitelnost je vazne skvela.. mam prichut vanilka a je to nejhorsi valnika co sem kdy mel tak snad ty ostatni budou lepsi ( ono to ale taky bude tim ze se clovek rozmazluje combatama, boruvkama od extrifitu, cokoladou od synthy a pak se mu chce s prumernejch prichuti blit )
Peca

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 1:15 pm    Předmět: Re: gfg Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
CharlesWood napsal:
... a vysledek ve 100g 98,3g proteinu 2,5 uhlohydratu a prolozil jsem to Taurinem, Argininem, BCAAckama, L-Glutaminem

Tak to jsou zajímavé počty

ty voe ani bych se nedivil kdyby si spletl protein s guaranou a poslal tam 30g extraktu
JrElda

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 7:12 pm    Předmět: Extrifit Odpovědět s citátem

Moje nová výbava

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 447, 448, 449 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: