|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
Nemam jine adekvatni srovnani. Nic jineho cokoladoveho jsem nemel a psat, ze ma "vybli****" chut by nebylo koser. Proste nic moc. Milovniky cokolady nenadchne.
Za to vanilka a banan bylo super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
Zaslal: po červen 24, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
Jestli můžu doporučit protein tak hydro od PHP..Příchuť čokoláda i banán+jahoda na to, že se jedná o hydrolyzát tak bych řekl velmi dobrá (jen není tak sladká).Rozpustnost protein se po vysypání do vody sám rozpouští  a stravitelnost? Nepoznáte, že jste něco vypily..Ten kdo nezkusil ještě Hydro tak musím říct, že ten rozdíl mezi koncentrátem a hydrolizovaným izolátem je neuvěřitelnej (svaly mě v dietě i při 7 tréninkách bez pauzy bolí miň jak v objemu při 3-4 tréninkách za týden) Je to živá voda a za ty peníze co se dá teď koupit...TO KUP
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 24, 2013 11:47 pm Předmět: |
|
|
ako hydro od php je dobré, ale nové extreme hp od fa je nektár bohov _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út červen 25, 2013 6:35 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | ....ale nové extreme hp od fa je nektár bohov |
Jaká příchuť? Já mám z těch ovocnejch docela strach ať se to nepřepije.
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: út červen 25, 2013 8:16 am Předmět: miccelarkasein |
|
|
Ahoj,
Doted jsem na noc uzival 2 odmerky (130g) Mutanta, a dotectl jsem se ze to nejni zdrave tolik sacharidu na noc ze si muzu odkurvit slinivku, je to pravda?
Z tvarohu se mi zveda zaludek, nemusim proste tvaroh, takze zacinam premyslet ze bych investoval do nejakeho nocniho proteinu, jenom nevim jestli si koupit viceslozkovy a nebo micelarni kasein co je na tu noc lepsi...prosim dejte nejaky typ na protein na noc za nejakou rozumnou cenu.
Dekuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: út červen 25, 2013 11:29 am Předmět: gfg |
|
|
Cau pred tydnem jsem objevil jednu nejmenovanou internetovou stranku kde si muzete sestavit svuj vlastni protein dle vaseho gusta, muzete si vybrat i prichut jakou chcete i dozu a velikost baleni...na vyber mate z mnoha druhu kvalitnich proteinu, sacharidu aminokyselin atd...tak jsem to hecnul dal jsem si od kazdeho proteinu 200g a vysledek ve 100g 98,3g proteinu 2,5 uhlohydratu a prolozil jsem to Taurinem, Argininem, BCAAckama, L-Glutaminem a prichut jsem si zvolil Meloun...kdyby jste nekdo chteli link tak do zprav...a prekvapila me hlavne ta cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: út červen 25, 2013 12:37 pm Předmět: Re: gfg |
|
|
| CharlesWood napsal: | Cau pred tydnem jsem objevil jednu nejmenovanou internetovou stranku kde si muzete sestavit svuj vlastni protein dle vaseho gusta, muzete si vybrat i prichut jakou chcete i dozu a velikost baleni...na vyber mate z mnoha druhu kvalitnich proteinu, sacharidu aminokyselin atd...tak jsem to hecnul dal jsem si od kazdeho proteinu 200g a vysledek ve 100g 98,3g proteinu 2,5 uhlohydratu a prolozil jsem to Taurinem, Argininem, BCAAckama, L-Glutaminem a prichut jsem si zvolil Meloun...kdyby jste nekdo chteli link tak do zprav...a prekvapila me hlavne ta cena. |
Dobrou chuť
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út červen 25, 2013 12:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út červen 25, 2013 1:15 pm Předmět: Re: gfg |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Tak to jsou zajímavé počty |
ty voe ani bych se nedivil kdyby si spletl protein s guaranou a poslal tam 30g extraktu
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|