|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
tak držím palce na Spartana - ještě jsem si nenašel, co to je ;), shyby pěkný na tu váhovku, to bych nedal, no a pokud se příští týden dostaneš, tak ti otestujeme ty maxka ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so červen 08, 2013 2:53 pm Předmět: |
|
|
8.6.
Spartan race
Monínec sprint
Čas asi kolem 95minut, masakrální závod, čas jsem čekal rozhodně lepší.
Bylo skoro 4200startovních čísel, člověk zahlídnul lidi téměř všech věkových kategorií, někteří závodníci měli fakt luxusní postavy a ty holky  Tolik překrásných holek jsem tam teda oprvadu nečekal. Dělal jsem tři trestný angličáky (po třiceti) za šplh, lezecká stěna a hod oštěpem. Před šplhem jsem hodil držku v bahně a už se to vezlo  Naštěstí to byla jen jediná tlama. Asi třetinu závodu jsem běžel, třetinu šel a třetinu opatrně slézal. Nejvíc brutální překážka bylo plazení pod ostnatým drátem v 10cm bahna asi 50metrů do kopce (v tom bahně jsem ležel asi 10-15minut).
Respekt před lidma, co si dávaj zítra 13km+, já byl mrtvej po 5km+.
PS: Freimena s kamerou jsem tam opravdu neviděl, ale byl tam daymoon a jeho forma je fakt dobrá, klobou dolů
Čas: 01:39:41,2
Místo: 1385/2561
Chtěl jsem být do půlky, ale asi se to nepovedlo, protože listina výsledků je pouze do 2400
Naposledy upravil Loudy dne so červen 08, 2013 4:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červen 08, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
Trat mela 8 km. Jinak ja to dal za 2 hodky, pac sem bezel s pritelkyni, ktera si vymkla kotnik a od pulky zavodu brecela, jak je to hrozny
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so červen 08, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
A já myslel tak 6,5km. Viděl jsem spoustu lidí Crossfit Praha, ale tebe jsem tam nezahlídnul, škoda. Tak 2hodiny se "zátěží" je perfektní čas
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červen 08, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
Bezel sem ve vlne v 1030. Daymoona se videl a pozdravil, ale tebe ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so červen 08, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
To je divný, protože já taky běžel ve vlně v 1030  Startoval jsem úplně poslední a postupně se tlačil dopředu, ale tebe jsem nezahlídnul
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červen 08, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze ne  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 2:29 pm Předmět: |
|
|
gratulace k dokončenému závodu... jak to čtu, tak to není pro žádné rekreanty ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út červenec 02, 2013 10:29 am Předmět: |
|
|
Po měsíci flákání a absolutního žraní čehokoli v jakymkoli množství je na čase zase začít makat. Začal jsem přeměřením na inbody, abych měl startovní hodnoty k novýmu tréninku, který začnu asi až zítra.
V závorce porovnání s hodnotami z 5.3.2013.
Hmotnost : 87,5kg ( +2,7kg )
Svalová hmota :44,2kg ( -0,5kg )
Tuk :10,7kg ( +3,8kg )
Voda :56,2kg ( -0,9kg )
Čistá hmotnost bez tuku :76,8kg ( -1,1kg )
Jdu blejt velebnosti  Do konce měsíce bych se rád znatelně zbavil toho loje a začal druhou fázi tréninku. Mám v plánu co nejdříve pořídit stojan na dřepy a když budou prachy, tak další vybavení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
3.7.
1.trénink
Na začátek trocha strečinku KB5
bench
up to 1/77,5kg
shyby
6,6,2
na V držáku
2/3
goblet dřep
3/10/20kg
military
5/30, 35, 40
zdvih EZ
3/8
stahování kladky
3/8
dynamické krčení ramen+krčení s 10kg kotoučema
3/3+3/9+3/10-15s výdrž
Čekal jsem to teda mnohem horší. Bench překvapil a shyby taky (u těch dvou opakování se mi protočila hrazda a spadnul jsem a skoro se napíchnul na rám dvěří)
5.7.
2.trénink
bench
5/5/55
shyby
4/5
military
5/5/35
zdvihy EZty
4/8
stahování kladky
4/8
břicho
3cviky
Asi 2hod před tréninkem jsem byl na hřišti, běhal a kopal si na bránu a pravej hamstring na kaši
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|