Tak dostalo se ke me video z Ostravske exhibice :), jsem cca od 1:43
A jeste jsem nasel jednu fotku ze zavodu :)
Vcera beh u Brnenske prehrady, pomerne kopcovita trasa, prvni pulka byla do kopce a hlavne jsem vubec nevedel kam bezim, cil byl to za 10 minut otocit.
Ja to prave v zivote nezkousel a s tim polozenim na rameno me to prislo nejlehci, ale abych pravdu rekl, sam jsem se divil, ze mi to uznali, ale moc lidi to takhle jako ja nejelo.
Tak konecne zpatky z Balaton Soundu, byl to aspon poradny odpocinek po nemoci/priprave na zavody/nepodarenych zavodech/zkouskovem obdobi. Je na case trening uplne restartovat, zacit z lehka, prvne se zamerit na zaklady a slabiny a az pak na zbytek. Hodne se tedkom zamerim na preferovani techniky pred lepsim casem/vetsim poctem opakovani. Mam 2 mesice na to, abych se dostal do top formy a pokusil se ziskat nejake pekne misto na https://www.facebook.com/events/144613212401382/?fref=ts , uz ted vim, ze tu moc nemam v te konkurenci sanci, ale na druhou stranu, je to vzdycky o workoutech a vyhrat muze kazdy. Pokud mi priprava na tyhle zavody vyjde tak jak ma a dam do vsech WODu 110% tak budu spokojeny.
A nekde tady na te fotce jsem :-), dovolena fakt moc nemela spolecneho s odpocinkem, snedl jsem asi tak 3x vic jidla jak normalne + samy junk food a shodil jsem tam 3kg
Crossfit #384a
Nacvik kliky/shyby/drepy/rozeskakani se na svihadle AMRAP 20 Minutes
Vcera grilovacka, ale rekl jsem si, kdyz uz se bude pit, tak aspon na tom kole tam musim dojet, no zpatky dalsi den rano se mi vubec nechtelo
A dnesni Tabata byla v ramci venkovni telocvicny Reebok, co mel Reebok pristaven kvuli akci na Colours of Ostrava. Celkove 2. misto za kamaradem se 71 reps.
Crossfit #387
2x kolo - 26km tam (naplno), 26km zpatky (vyhlidkove tempo)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru