|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 9:56 pm Předmět: 1. 7. |
|
|
Pondělí 1. 7. Nohy
Protažení a na rozehřátí 25x Legpress
Hacken dřep
12x stroj
10x 10kg
10x 20kg
8x 30kg
2x 6x 40kg
2x 4x 50kg
8x 30kg
10x 20kg
15x stroj
Předkopávání
12x 2 cihly
3x 8x 3 cihly
10x 3 cihly
Zakopávání
10x 2 cihly
4x 10x 3 cihly
Roznošky a snožky
4x 20x 7 cihel
4x 20x 7 cihel
Lýtka
4x 20x 6 cihel
Břuch
pomalé zdvihy, zkracovačky na lavici, dolní, držení těla na core
Eliptical
25 minut na konec, super bodlo
Máme začátek nového měsíce, novou slečnu v gymu na kalendáři, tak snad už vše pošlape jak má. Žebro se víceméně usadilo, tak už ani výmluvy nemám.  Pro jistotu dnes ještě hackeny, ale příště zkusíme pomalu klasické dřepy a musím do Liběšic natrénovat maximum mrtvoly s vlastní vahou. Příště. Kvůli stresu mám za tento týden kilo dole, alespon mě to donutilo ještě si večer uvařit i krabičku do práce, ať za něco stojím. Potřebovala bych jen ještě na pár týdnu hlídače a sponzora žrádla.  Jinak ale spokojenost, ani energie nechyběla, na pohodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 12:07 pm Předmět: Úterý 2. 7. |
|
|
Úterý 2. 7. Rugby
Konečně mi vyšel čas vyzkoušet si a zatrénovat si rugby v novém Kraluspkém holčičím Rugby teamu a super!! http://www.rckralupy.com/home
Cca 90 minut běhání, přihrávek, čištění míče a nakonec samotná hra. Trénink byl smíšený s muži, o což to bylo zajímavější. Všichni se mě moc mile ujali a to i když jsem stále dělala pravé opaky, než co po mě bylo žádáno. Ale myslela jsem, že s mojí šikovností budu ještě horší.  Za válečné zranění se dá jen považovat jen přihlášení žebra a naražený prsteníček.
Jasný plán i na další úterek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 9:39 pm Předmět: 4. 7. |
|
|
Čtvrtek 4. 7. Mrtvola a hořejšek
S vidinou Siláka obce Liběšice a povinnosti tam Jarinovi taky něco odjet, jsem si na začátku vyzkoušela mrtvý tah se 100% vlastní váhy na max opakování. Jen na místě bude farmářský. Myslím na tebe Mulisha Teame!!  Zbytek vidíte.
Mrtvý tah
15x osa
2x 5x 40kg
2x 5x 50kg
4x 5x 55kg
10x 40kg
- Tak mohlo být i líp, ale pásek jsem si nandala až na poslední sérii. Snad v Liběšicích něco odjedu. Další trénink až po Sušici v pondělí, to už se nemůžu ani pořádně unavit. Uvidíme až na Silákovi.
Přítahy horní kladka na prsa
15x 4 cihly
4x 10x 6 cihel
Veslování
15x 4 cihly
4x 8x 6 cihel
Hyperextenze
4x 10
Bench na šikmé s jednoručkama
4x 10x 5 kg
Rozpažky
4x 10x 3kg
Ramena rozpašky
4x 10x 3kg
- Teda fakt bolest ramenou a tricepsů z rugby. Nevím, jak se mi to povedlo, jestli tím zvláštním házením za sebe, ale bolí a tahají jak čert, z čehož mám radost. Důkaz, že jsem tam jen nepobíhala jak nemehlo.
Lana na triceps
4x 10x 3 cihly
- Teda mazec, jak jsou namožené.
Triceps tlak stroj
4x 10x 5 cihel
Biceps přítahy dolní kladka
4x 10x 3 cihly
O víkendu proběhl perfektní Šumavský strongman Sušice, celý víkend bez tréninku...  Hold tak zítra při pondělku. Bude to těžké s nakumulovanou chutí do cvičení se už před Silákem držet a všechno dávat s mírou, možná už jen kondiční fullbody, uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
Liběšice? To asi nebudou Liběšice u Litoměřic, že? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 9:59 pm Předmět: 8. 7. |
|
|
Pondělí 8. 7. Nohy - fullbody
Tak dneska především nohy trochu podrtit plus nějaké cviky na protažení hořejšku na Liběšice.
Dřepy
12x osa
2x 6x 30 kg
2x 5x 40kg
3x 4x 45kg
2x 8x 30kg
- po delší odmlce opět klasické dřepy, žebro v pohodě, čekala jsem to i horší
Hacken dřepy
10x stroj
8x 10kg
6x 20kg
5x 30kg
10x 10kg
Zakopávání
10x 2 cihly
3x 8x 3 cihly
Předkopávání
4x 10 x 2 cihly
Lýtka
2x 20x 6 cihel
20x chaplin
20x na debila
Přitahování kladky na prsa
20x 4 cihly
4x 8x 6 cihel
Hyperextenze
4x 10x
Bench jednoručky na šikmý
20x 3kg
4x 10x 5kg
Lana
4x 10x 2 cihly
Bříško
cca 15 minut, fakt už jsem byla utahaná, takže vcelku poctivě ale kratší čas
Nohy jsem cítila super, věděla jsem, že jsou poctivě odjetý. Den poté trochu potuhly, ale super. Nejvíc jsem chtěla po nějaké době zabenchovat, při obsazenosti jsem byla bez šance.  Bohužel stále nevím, jak s Liběšicemi, máme vcelku dopravní problém. Takže v nejhorším ještě smutně potrénuju ve čtvrtek a závodů se neučastním, mno.... A takový pěkný pohár bych měla.... Pogrilovala....
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 9:15 am Předmět: 9. 7. |
|
|
Úterý 9. 7. Rugby
Již druhý trénink RUGBY!! Chtěla bych dodat dívčího, ale jelikož jsme byli opět smíšeny s muži, bylo to trochu tvrdší, ale super!!
Běh na zahřátí, běh na rozcvičení, běh s přihrávkami... flušu plíce  ... skládání, čistění míče, hra.
Než si zvyknu na tolik běhu, tak asi dřív umřu, ale naštěstí jen půlka tréninku a druhá je ta zábavnější. Naučila jsem se skládat mé drahé spoluhráčky s váhou od 40 - 80kg a až na mírný otlak na rameni v pohodě.  Naopak jsem měla radost, že já jsem se projevila jakožto těžce složitelná. Dokázala jsem využít sílu v nohách a vyvážit se v těžišti, takže jsem půlku útoku ustála stále ve stoje.
Čistění míče, tentokrát pouze v roli čističe proti mužům. Přežila jsem.
A samotná hra. Oukej, stále nevíme ani tuk o pravidlech a spíš tak běháme jak pominutí, ale muži se ukazují jako velmi zdatní školitelé a už ví, že než začne akce, musí nás instruovat a světe div se, na konci to i zabíralo.
Překvapující byla informace po tréninku, že jsme byly přihlášeny do druhé ligy, i když nám stále chybí 3 hráčky na střídání a samotné družstvo existuje asi jen pár měsíců s tréninkem jednou týdně.  Ale proč ne, beru to jako challange a nejlíp se člověk asi naučí za pochodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
Musím tě zklamat, jsme obyčejné holčičí rugby.  Máme v týmu spíš maminy a já se svými 24 lety patřím mezi 3 nejmladší hráče.
I když musím říct, že když nám muži kupovali drezy, tak se asi taky popletli, protože taková kaťátka velikosti kalhotek by mohly být matoucí.
EDIT: Přes víkend budu v Ostravě a potřebuju koupit kopačky a nějaké zpevňující štrupny přes kotníky, případně i chránič zubů. Kam tam zajít? Poradíte prosím?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: |
EDIT: Přes víkend budu v Ostravě a potřebuju koupit kopačky a nějaké zpevňující štrupny přes kotníky, případně i chránič zubů. Kam tam zajít? Poradíte prosím? |
Drazí spolucvičenci, než by z vás jakákoliv pomoc vypadla, zašla jsem si do A3 a hleď, mám úplně své první kopačky, jůůů!! Asi si přejmenuju svůj log na Ikee prašivec...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 2:49 pm Předmět: 11. 7. |
|
|
Čtvrtek 11. 7. Hořejšek + kardio
Ještě mě po rugby bolí dost trapézy , u mě neexistující "křídla" a tricepsy, tak jsem si pomýšlela spíš na kondiční lehčí trénink, ale cestou se ve mě probrala taková tréninková agrese, že jsem ho nakonec protáhla na 3 hodinky.
Mrtvý tah
15x osa
2x 5x 40kg
2x 5x 50kg
2x 5x 55kg
2x 3x 60kg - nasazuju pásek
2x 2x 65kg
5x 40kg
10x 30kg
- u 65 kg šla technika dolů, začala jsem se kulatit asi únavou, tak jsem šla s váhou dolů na protažení a jedem dál...
Přítahy jednoručky v předklonu
10x 3kg
2x 10x 5kg
2x 8x 7kg
Veslování
4x 10x 4 cihly na protažení
Hyperextenze
4x 10x
Bench jednoručky na šikmý
4x 10x 5kg
Rozpažky
4x 10x 3kg
Tlaky na prsa stroj
4x 10x 4 cihly
Rozpažky v předklonu ramena
4x 10x 3kg
Přítahy horní kladka triceps
4x 10x 3 cihly
Lana
4x 10x 2 cihly
Přítahy dolní kladka biceps
4x 10x 3 cihly
Bench
2x 10x osa
2x 8x 25kg
10x osa
Jednoručky biceps
4x 20x 3kg
Eliptical
20 minut
Totálně jsem se vyštavila, ale občas to je zapotřebí se jednoduše vytřískat. Mám radost, že jsem odjela vše co jsem chtěla a i bench na poslední chvíli, i když jsem si myslela, že snad neudržím ani tužku. O to větší překvapení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 8:02 am Předmět: Pondělí 6.8. 2013 |
|
|
Pondělí 6. 8. 2013 Prsa+ramena+triceps
Bench jednoručky
3x 10x 7kg na rozcvičení
Bench
10x osa
2x 8x 25kg
6x 28kg
10x osa
Rozpažky na prsa
4x 10x 5kg na roztažení a protáhnutí
Tlaky na ramena malá osa
4x 8x 15kg - vcelku bez štávy, tak jsem tam neprala nic většího
Rozpažky na ramena
4x 10x 5kg na dojetí
Rozpažky v předklonu
4x 10x 5kg
Přítahy kladky triceps
10x 3 cihly
4x 10x 4 cihly
Triceps jednoručka v předklonu
3x 10x 5kg na dojetí a protažení
Na můj vkus krátké, přidala bych třeba jeetě kardio, ale jelikož jsem dosupěla až na půl 8. a bylo otevřeno do 9., neměla jsem ani moc na výběr. Získávám trošku větší jistotu při benchi, i když váhy zatím nemám žádné. Ale druhý při protahování cviky cítím, tak jsem spokojená.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 9:10 am Předmět: Zhodnocení |
|
|
2014
Tak se tu dívám skoro už roku na svůj log a musím se usmívat. Člověk míní, život mění a asi to tak má být.
Tedy, rugby se přesunul čas tréninků a musela jsem ho z časových důvodů bohužel opustit a to samé na strongmana přestal být trochu čas a prostor.
Stále posiluju, což se neobejde bez menších zranění, ale celkově jsem teď rybička a momentálně cvičím pod dohledem partnera/sparinga/trenéra v jednom, tak se mě další zranění snad na chvíli vyhnou.
Od prvního máje bydlím v Praze, tedy jsem si zvykla na nové fitko v Butovicích a užívám si každý trénink s novou partou lidí, kteří jsou fajn a hezky mě přijali.
Stále cvičím split s různými obměnami cca 3-4x týdně, krom posledního týdne, kdy mi vyrvaly osmičky a tak pomalu jsem na fullbody, než to přestane úplně bolet.
Mno a aktuálky:
- nejslabší je stále bench a ten asi nikdy lepší ani nebude, čili asi 2x5x30 na úzko.
- mrtvolu zlepšuju techniku zad, tedy cvičím bez pásku série s 3x70kg.
- přidala jsem polotechnický nadhoz s max. 40kg a ráda bych zašla k ŽeleznoKulichovým na Nadhoz 1, abych se naučila pravou techniku.
- dřep jsem se soustředila především na čelní do 45 kg, opět začínám zadní momentálně do 55kg.
Plus pár rehabilitačních cviků na lehce zvýšenou loordozu a rozjetý lopatky.
Nějak mi přišlo fajn se na chvíli zastavit a ohlídnout a říct si, kde teď vlastně jsem. Je tu spousta holčičích logů, kterým moc fandím a uvidím, zda se k vám zase přidám s občasným zápisem. Tak držím palce.
Naposledy upravil Ikee dne út leden 06, 2015 8:49 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 10:09 am Předmět: Čtvrtek 29.5. |
|
|
Čtvrtek 29.5.
Včerejší trénink ještě ve znamení fullbody.
Čelní dřep
15x osa
3x10x30 kg
2x8x 35kg
10x30kg
Rumuny JR
10x 20kg
4x 10x 30kg
Mini band
4x10x zadní delty, fixace lopatky
4x10x prsa
Úzký bech
10x osa
2x 8x 25kg
5x 30 kg a ještě k tomu s dopomocí
10x osa
Pullover
12x 7,5kg
4x 10x 10kg
Břicho
4x 10 svíčky
4x 10 zkracovačky na míči
Strečink
Poslední trénink fullbody, od zítřka zase splity, osmičky cvičily se mnou.  Z dřepu radost, hezky napumpovaný nohy a zadek. Kdežto bench, škoda mluvit.. proč ho vůbec cvičím... Mno alespon mi byl mužem osvětlen důvod, proč jsem na něj tak levá, tak jsem klidnější.
Naposledy upravil Ikee dne so květen 31, 2014 8:03 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|