Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 535, 536, 537 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
seeya napsal:
Zabehol som prvy krat 10 kilakov. Pred rokom by to bolo nemyslitelne. Som rad ze kondicne som sa dostal na uroven normalneho cloveka :)

Gratulace =) Já podobnej "úspěch" zažil asi před 5 lety, když jsem měl ještě 60 kilo. Byl jsem pak na sebe hrozně naštvanej a od tý doby jsem nic tak úmorně dlouhýho neběžel. Od té doby už vážně jen sprinty.

Sakra, to su posty! Az doteraz som si (najma na zaklade citania tunajsich logov) myslel, ze desiatka je taky bezny standard a da to kazdy priemerne zdatny clovek, v podstate aj bez treningu. Teraz si o sebe zlepsujem mienku
(Bezne nezvyknem naraz bez pauzy behavat viac ako 4 km, 10ku by som ani pri pomalsom tempe asi nedal.....).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
venca.v

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Biceps s EZ ve stoje na úzko 80kg x 8, za posledni mesic zlepseni skoro o 10kg, to potěší... TH 76-77kg
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Biceps s EZ ve stoje na úzko 80kg x 8, za posledni mesic zlepseni skoro o 10kg, to potěší... TH 76-77kg

Tak to bych chtěl vidět . . .
Korny

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
venca.v napsal:

Taky by mě to zajímalo, video by bodlo...
venca.v

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
DiamonD123 napsal:
venca.v napsal:

Taky by mě to zajímalo, video by bodlo...

...

Naposledy upravil venca.v dne pá červenec 12, 2013 6:59 pm, celkově upraveno 1 krát
raw

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pockej tak dal si biceps s ez ve stoje s 80x8 nebo negativni opakovani na biceps s ez ve stoje? ted nechapu
venca.v

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
pockej tak dal si biceps s ez ve stoje s 80x8 nebo negativni opakovani na biceps s ez ve stoje? ted nechapu

dal sem normalne 80x8 s ezkou, kdyby ste si zkusili tohle co delam s 50kou, tak pochopite ze je to o dost tezsi nez zvedat nahoru a dolu ezku, ale to asi nikdo nepochopil, jinak tady na tom popruhu zvedam v celym rozsahu asi 38 po osmi, tohle sem zkousel co dam maximalne jenom dolu udrzet aspon 5 sekund, jinak to takhle nedelam...
raw

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci nejak zpochybnovat tvuj vykon, ale na negativni opakovani (u vsech cviku u kterych negativka jdou jezdit) se da spustit tak o 15-20% vic nez je maxko pro jedno opacko normalni opakovanim
venca.v

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
nechci nejak zpochybnovat tvuj vykon, ale na negativni opakovani (u vsech cviku u kterych negativka jdou jezdit) se da spustit tak o 15-20% vic nez je maxko pro jedno opacko normalni opakovanim

jo, proto je to taky 50 kilo v posledni serii a ne 40 coz je polovina z ty ezky , a rek bych ze taky zalezi na době jakou to poustim dolu a na konci uplne zastavim, taky je to neco jinyho treba u benche a u bicepsu, zalezi i na uhlu v jakym sem to mel, proste dobre no, sem slabej, ale neznam nikoho kdo dava na serie na biceps svoji vahu... radsi to nebudem dal rozvadet
Gohan

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co to teda bylo na tom videu? Ani jsem to nestih a uz je to pryc nebo co?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
raw napsal:

jo, proto je to taky 50 kilo v posledni serii a ne 40 coz je polovina z ty ezky , a rek bych ze taky zalezi na době jakou to poustim dolu a na konci uplne zastavim, taky je to neco jinyho treba u benche a u bicepsu, zalezi i na uhlu v jakym sem to mel, proste dobre no, sem slabej, ale neznam nikoho kdo dava na serie na biceps svoji vahu... radsi to nebudem dal rozvadet

Tak dokaž, že uděláš s 80kg na EZ 8 poctivejch opakování a nikdo tady nebude rejpat Jeden čas tady bylo pomalu celé forum proti Karlkanasovi když tvrdil jaké má výkony, ale od té doby co dokázal, že je opravdu má tak nikdo neřekl ani slovo
Moocha

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokázal jenom jeden, jestli se pamatuju já to četl asi rok po tom, co se ta diskuze seběhla a celou dobu jsem mu fandil
venca.v

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
venca.v napsal:
raw napsal:

Tak dokaž, že uděláš s 80kg na EZ 8 poctivejch opakování a nikdo tady nebude rejpat Jeden čas tady bylo pomalu celé forum proti Karlkanasovi když tvrdil jaké má výkony, ale od té doby co dokázal, že je opravdu má tak nikdo neřekl ani slovo

ja uz sem to tu dokazal nekolikrat a rejpalove se najdou porad, a muzes mi rict, proc bych je mel davat poctivě? zkousel si zvedat na ezku vic nez svoji vahu a stat u toho rovne jak prkno? ja si myslim ze ne... protoze to nejde, cvicim na maximalni silu kvuli pace, proto zvedam v poslednich seriich tezky vahy co to jde, jen sem sem napsal kolik v beznym treninku davam, nic vic..
m4l

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj venca to uz dokazal ze ma silu jak bejk.)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale my vážně chceme to přemístění nadhmatem vidět

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 535, 536, 537 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: