|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Insano41

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
nebo jeď klasiku 2+1
A)prsa,zada,ramena
B)nohy,bic,tric,bricho
pořádně žer a buď trpělivý. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YouKnowMe24
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:02 pm Předmět: SS |
|
|
zapomel sem dopsat patek, kde byly ty nohy... Cetl jsem prvni prispevek, ale nepochopil sem co je teda vlastne spatne na tom planu, tak jinak.. sel by nejak poupravit aby nebyl tak hroznej?
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:04 pm Předmět: SS |
|
|
Insano41: takze kdyz pojedu ten plan jak se psal, ale jen prehodim rezimy na A)prsa,zada,ramena
B)nohy,bic,tric,bricho
ale jinak to bude furt ten samej plan,cviky,serie, tak uz to bude ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:06 pm Předmět: Re: SS |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: |
zapomel sem dopsat patek, kde byly ty nohy... Cetl jsem prvni prispevek, ale nepochopil sem co je teda vlastne spatne na tom planu, tak jinak.. sel by nejak poupravit aby nebyl tak hroznej? |
jestli jsi to opravdu cetl pozorne, tak ti neunikla veta: .... a jak by to tedy vypadat melo? budeme brat v uvahu nasledujici fakta a modelovy priklad bude clovek bez zdravotnich omezeni a bez vad drzeni tela, ktery by tedy mel byt schopny po zhruba mesicim pripravnem treninku (stroje, kladky, zpevneni stredu tela- bricho+vzprimovace patere) odcvicit zakladni cviky ktere rozviji silu celeho tela a zaroven zabezpeci narust svalu diky zaberu mnoha svalovych skupin
a pod ni je nastineny trening _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:09 pm Předmět: Re: SS |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | YouKnowMe24 napsal: |
zapomel sem dopsat patek, kde byly ty nohy... Cetl jsem prvni prispevek, ale nepochopil sem co je teda vlastne spatne na tom planu, tak jinak.. sel by nejak poupravit aby nebyl tak hroznej? |
jestli jsi to opravdu cetl pozorne, tak ti neunikla veta: .... a jak by to tedy vypadat melo? budeme brat v uvahu nasledujici fakta a modelovy priklad bude clovek bez zdravotnich omezeni a bez vad drzeni tela, ktery by tedy mel byt schopny po zhruba mesicim pripravnem treninku (stroje, kladky, zpevneni stredu tela- bricho+vzprimovace patere) odcvicit zakladni cviky ktere rozviji silu celeho tela a zaroven zabezpeci narust svalu diky zaberu mnoha svalovych skupin
a pod ni je nastineny trening |
vidim to no, takze to plati pro me i kdyz sem posiloval uz driv asi 8 mesicu? ( takze jakoby zas takovej uplnej zacatecnik nejsem v tom )
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
jak 8?
psal jsi tri!
a neboj, i po deseti letech ti to muze prinest necekane vysledky!
ten clovek, co to napsal, vedel co dela
drz se jeho planu, cvic technicky dobre, ale nesetri se zbytecne a zer poradne a po prazdninach muzes mit o 5 kilo svalu vic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | jak 8?
psal jsi tri!
drz se jeho planu, cvic technicky dobre, ale nesetri se zbytecne a zer poradne a po prazdninach muzes mit o 5 kilo svalu vic |
a je to objemovej trening?
a co kdyz budu delat ten trening co sem psal?:D tak zadne svaly?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | jak 8?
psal jsi tri!
drz se jeho planu, cvic technicky dobre, ale nesetri se zbytecne a zer poradne a po prazdninach muzes mit o 5 kilo svalu vic |
a co kdyz budu delat ten trening co sem psal?:D tak zadne svaly? |
ty jsi z toho necetl ani pismeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na to vsechno jsou v topicu odpovedi
kdyz uz si nekdo (treba ja) da praci, a napise ti, co mas cist, tak si to ku*va aspon precti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | jak 8?
psal jsi tri!
a co kdyz budu delat ten trening co sem psal?:D tak zadne svaly? |
ty jsi z toho necetl ani pismeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na to vsechno jsou v topicu odpovedi
kdyz uz si nekdo (treba ja) da praci, a napise ti, co mas cist, tak si to ku*va aspon precti |
cetl sem to ted 2x no, ale i tak mi odpovez co se stane kdyz budu delat ten plan co sem posilal... nepriberu nic? ani svaly? zbytecne straveny cas v posilce? nebo co..? odpoved na toto me taky zajma :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
ty mi rekni, jak je to s tvym cvicenim, 3 nebo 8 mesicu??
moje odpoved na tvoji otazku je tady: http://kulturistika.ronnie.cz/c-13925-spravna-treninkova-metodika-pro-maximalni-objem.html
....Klinické studie v posledních letech skutečně prokázaly, že proteosyntéza (tedy růst svalové hmoty) je ve svalových buňkách zvýšena na dobu 24-36 hodin po posilovacím tréninku, rozhodně ne déle! .... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:37 pm Předmět: SS |
|
|
ja si to nepamatuju presne, ale cvicil sem v roce 2011-2012 a bylo tak asi 7-8 mesicu, pribral sem asi 4KG, mozna vic, uz ted presne nevim,ale zacatecnik uplne nejsem, treba na bench davam 70KG.. to si myslim ze zacatecnik nedava....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:44 pm Předmět: Re: SS |
|
|
stejne cvic podle schematu, cele telo 2x tydne, viz ten clanek, co jsme postoval
pokud se nepletu,velky Arndold a desitky dalsich _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 10:18 pm Předmět: Re: SS |
|
|
Naposledy upravil YouKnowMe24 dne po červenec 15, 2013 2:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 9:48 am Předmět: Re: SS |
|
|
zalezi, jak to protocis, ale partie jednou tydne je malo
a hlavne, fyzicke zmeny jsou 70% o jidle ne o treningu
v treningu je hlavni poradne makat ( HPM) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: po červenec 15, 2013 1:48 pm Předmět: Re: SS |
|
|
Naposledy upravil YouKnowMe24 dne po červenec 15, 2013 2:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|