jak dlouho?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak dlouho?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jak dlouho?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Insano41

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo jeď klasiku 2+1
A)prsa,zada,ramena
B)nohy,bic,tric,bricho
pořádně žer a buď trpělivý.
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:02 pm    Předmět: SS Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jsi na voziku, ze tam nemas nohy?
nebo je mas dost silne z fotbalu?

https://forum.ronnie.cz/zacatecnik-trenink-t15199.html

tvuj trening se mi nelibi, po precteni prvniho prispevku v danem topicu snad pochopis proc

zapomel sem dopsat patek, kde byly ty nohy... Cetl jsem prvni prispevek, ale nepochopil sem co je teda vlastne spatne na tom planu, tak jinak.. sel by nejak poupravit aby nebyl tak hroznej?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:04 pm    Předmět: SS Odpovědět s citátem

Insano41: takze kdyz pojedu ten plan jak se psal, ale jen prehodim rezimy na A)prsa,zada,ramena
B)nohy,bic,tric,bricho

ale jinak to bude furt ten samej plan,cviky,serie, tak uz to bude ok?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:06 pm    Předmět: Re: SS Odpovědět s citátem

YouKnowMe24 napsal:
Peter Ustinov napsal:

tvuj trening se mi nelibi, po precteni prvniho prispevku v danem topicu snad pochopis proc

zapomel sem dopsat patek, kde byly ty nohy... Cetl jsem prvni prispevek, ale nepochopil sem co je teda vlastne spatne na tom planu, tak jinak.. sel by nejak poupravit aby nebyl tak hroznej?

jestli jsi to opravdu cetl pozorne, tak ti neunikla veta: .... a jak by to tedy vypadat melo? budeme brat v uvahu nasledujici fakta a modelovy priklad bude clovek bez zdravotnich omezeni a bez vad drzeni tela, ktery by tedy mel byt schopny po zhruba mesicim pripravnem treninku (stroje, kladky, zpevneni stredu tela- bricho+vzprimovace patere) odcvicit zakladni cviky ktere rozviji silu celeho tela a zaroven zabezpeci narust svalu diky zaberu mnoha svalovych skupin

a pod ni je nastineny trening
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:09 pm    Předmět: Re: SS Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
YouKnowMe24 napsal:
Peter Ustinov napsal:

jestli jsi to opravdu cetl pozorne, tak ti neunikla veta: .... a jak by to tedy vypadat melo? budeme brat v uvahu nasledujici fakta a modelovy priklad bude clovek bez zdravotnich omezeni a bez vad drzeni tela, ktery by tedy mel byt schopny po zhruba mesicim pripravnem treninku (stroje, kladky, zpevneni stredu tela- bricho+vzprimovace patere) odcvicit zakladni cviky ktere rozviji silu celeho tela a zaroven zabezpeci narust svalu diky zaberu mnoha svalovych skupin

a pod ni je nastineny trening

vidim to no, takze to plati pro me i kdyz sem posiloval uz driv asi 8 mesicu? ( takze jakoby zas takovej uplnej zacatecnik nejsem v tom )
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak 8?
psal jsi tri!

a neboj, i po deseti letech ti to muze prinest necekane vysledky!
ten clovek, co to napsal, vedel co dela
drz se jeho planu, cvic technicky dobre, ale nesetri se zbytecne a zer poradne a po prazdninach muzes mit o 5 kilo svalu vic
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jak 8?
psal jsi tri!

drz se jeho planu, cvic technicky dobre, ale nesetri se zbytecne a zer poradne a po prazdninach muzes mit o 5 kilo svalu vic

a je to objemovej trening?

a co kdyz budu delat ten trening co sem psal?:D tak zadne svaly?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YouKnowMe24 napsal:
Peter Ustinov napsal:
jak 8?
psal jsi tri!

ty jsi z toho necetl ani pismeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na to vsechno jsou v topicu odpovedi

kdyz uz si nekdo (treba ja) da praci, a napise ti, co mas cist, tak si to ku*va aspon precti
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
YouKnowMe24 napsal:
Peter Ustinov napsal:
jak 8?
psal jsi tri!

ty jsi z toho necetl ani pismeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na to vsechno jsou v topicu odpovedi

kdyz uz si nekdo (treba ja) da praci, a napise ti, co mas cist, tak si to ku*va aspon precti

cetl sem to ted 2x no, ale i tak mi odpovez co se stane kdyz budu delat ten plan co sem posilal... nepriberu nic? ani svaly? zbytecne straveny cas v posilce? nebo co..? odpoved na toto me taky zajma :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty mi rekni, jak je to s tvym cvicenim, 3 nebo 8 mesicu??

moje odpoved na tvoji otazku je tady: http://kulturistika.ronnie.cz/c-13925-spravna-treninkova-metodika-pro-maximalni-objem.html

....Klinické studie v posledních letech skutečně prokázaly, že proteosyntéza (tedy růst svalové hmoty) je ve svalových buňkách zvýšena na dobu 24-36 hodin po posilovacím tréninku, rozhodně ne déle! ....
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:37 pm    Předmět: SS Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ty mi rekni, jak je to s tvym cvicenim, 3 nebo 8 mesicu??

moje odpoved na tvoji otazku je tady: http://kulturistika.ronnie.cz/c-13925-spravna-treninkova-metodika-pro-maximalni-objem.html

....Klinické studie v posledních letech skutečně prokázaly, že proteosyntéza (tedy růst svalové hmoty) je ve svalových buňkách zvýšena na dobu 24-36 hodin po posilovacím tréninku, rozhodně ne déle! ....

ja si to nepamatuju presne, ale cvicil sem v roce 2011-2012 a bylo tak asi 7-8 mesicu, pribral sem asi 4KG, mozna vic, uz ted presne nevim,ale zacatecnik uplne nejsem, treba na bench davam 70KG.. to si myslim ze zacatecnik nedava....
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 8:44 pm    Předmět: Re: SS Odpovědět s citátem

stejne cvic podle schematu, cele telo 2x tydne, viz ten clanek, co jsme postoval

pokud se nepletu,velky Arndold a desitky dalsich
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:18 pm    Předmět: Re: SS Odpovědět s citátem

.t

Naposledy upravil YouKnowMe24 dne po červenec 15, 2013 2:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 9:48 am    Předmět: Re: SS Odpovědět s citátem

YouKnowMe24 napsal:
Peter Ustinov napsal:
stejne cvic podle schematu, cele telo 2x tydne, viz ten clanek, co jsme postoval

pokud se nepletu,velky Arndold a desitky dalsich

dobre no, a jen tak ciste by me zajmalo, co rikate na tento trening? (dole)

http://www.bodybuilding.com/fun/body-transformation-jeff-looked-up-to-the-last-action-hero.html

zalezi, jak to protocis, ale partie jednou tydne je malo
a hlavne, fyzicke zmeny jsou 70% o jidle ne o treningu
v treningu je hlavni poradne makat ( HPM)
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 1:48 pm    Předmět: Re: SS Odpovědět s citátem

SS

Naposledy upravil YouKnowMe24 dne po červenec 15, 2013 2:18 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak dlouho? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: