Večšie ramena!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Večšie ramena!  Úvodní stránka -> Trénink -> Večšie ramena!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, ale psal si muj nick

Jatomu taky moc nerozumim. To, ze budu delat jednou tejdne jeden cvik a budu cekat, ze mi narostou ramena je blbost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz, nesouhlas.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přijde mi že nejvíce znatelný a účinný cvik je jednoduché upažování s JČ, klidně v sedě, pokrčené ruce a trochou souhybu trupem. Idálně jako druhý cvik třeba po tlakách JČ v sedě nebo military/push pressu nebo push jerku. Potom třeba přítah VČ nebo zapažování v předklonu a za týden zase jak tu někdo psal.
Dzitro

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 9:19 am    Předmět: koukam ze nejsem sam :) Odpovědět s citátem

koukam ze nejsem sam, kdo ma problem s rameny :/ at je cvicim jak je cvicim, nemuzu se dostat do stavu kdy mi stredni delty praskaji bolesti :/ nemuzu je porad napumpovat :/ nejaky typy a cviky? momentalne trening ramen jedu takhle : ) zacinm zadnima deltama 2 cviky (hodne ochablé) vetsinou super serie v leze na kladce + jednorucky v predklonu, hned potom se snazim jet rozpazky do mrtva.. nekdy i dost tezke po 8-12 opakovanich.. a potom mam jeden tlakovy cvik :/ a to je vsechno.. bud multipress, vetsinou volna vaha, bo jednorucky.. nemam zkusit taky dat na to upazovani dva cviky v superce? co si o tom myslite?
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 11:07 am    Předmět: Re: koukam ze nejsem sam :) Odpovědět s citátem

Dzitro napsal:
koukam ze nejsem sam, kdo ma problem s rameny :/ at je cvicim jak je cvicim, nemuzu se dostat do stavu kdy mi stredni delty praskaji bolesti :/ nemuzu je porad napumpovat :/ nejaky typy a cviky? momentalne trening ramen jedu takhle : ) zacinm zadnima deltama 2 cviky (hodne ochablé) vetsinou super serie v leze na kladce + jednorucky v predklonu, hned potom se snazim jet rozpazky do mrtva.. nekdy i dost tezke po 8-12 opakovanich.. a potom mam jeden tlakovy cvik :/ a to je vsechno.. bud multipress, vetsinou volna vaha, bo jednorucky.. nemam zkusit taky dat na to upazovani dva cviky v superce? co si o tom myslite?

Zažil jsem něco podobného, bylo to špatnou technikou rozpažování... Pak jsem si přečetl knížku od Freimena a ráno po tréninku ramen musím při čištění zubů střídat ruce
Korny

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 11:23 am    Předmět: Re: koukam ze nejsem sam :) Odpovědět s citátem

Dzitro napsal:

Já jedu první tlakovej cvik, pak zapažování a potom rozpažování s tím, že to jedu s lehkou váhou, technicky a shazovačku...co vidím v posilkách tak 90% lidí cvičí rozpažování s takovýma váhama, se kterýma jim to technicky prostě nejde a z toho pramení to, že nezapojují střední hlavu svalu, protože to tam hážou vším možným. Jinak na střední hlavu je docela dobrej cvik přítahy VČ k bradě úchopem minimálně na šířku ramen nebo širším, ten jedu většinou jen tak na dojetí. A ramena i když je nemám nějak velký, tak si myslím, že mám poměrně vyvážený všechny 3 části (ve srovnání s ostatním osazenstvem posiloven).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Večšie ramena! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: