|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
aha, ale psal si muj nick
Jatomu taky moc nerozumim. To, ze budu delat jednou tejdne jeden cvik a budu cekat, ze mi narostou ramena je blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 5:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Přijde mi že nejvíce znatelný a účinný cvik je jednoduché upažování s JČ, klidně v sedě, pokrčené ruce a trochou souhybu trupem. Idálně jako druhý cvik třeba po tlakách JČ v sedě nebo military/push pressu nebo push jerku. Potom třeba přítah VČ nebo zapažování v předklonu a za týden zase jak tu někdo psal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 9:19 am Předmět: koukam ze nejsem sam :) |
|
|
koukam ze nejsem sam, kdo ma problem s rameny :/ at je cvicim jak je cvicim, nemuzu se dostat do stavu kdy mi stredni delty praskaji bolesti :/ nemuzu je porad napumpovat :/ nejaky typy a cviky? momentalne trening ramen jedu takhle : ) zacinm zadnima deltama 2 cviky (hodne ochablé) vetsinou super serie v leze na kladce + jednorucky v predklonu, hned potom se snazim jet rozpazky do mrtva.. nekdy i dost tezke po 8-12 opakovanich.. a potom mam jeden tlakovy cvik :/ a to je vsechno.. bud multipress, vetsinou volna vaha, bo jednorucky.. nemam zkusit taky dat na to upazovani dva cviky v superce? co si o tom myslite?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 11:23 am Předmět: Re: koukam ze nejsem sam :) |
|
|
| Dzitro napsal: | | koukam ze nejsem sam, kdo ma problem s rameny :/ at je cvicim jak je cvicim, nemuzu se dostat do stavu kdy mi stredni delty praskaji bolesti :/ nemuzu je porad napumpovat :/ nejaky typy a cviky? momentalne trening ramen jedu takhle : ) zacinm zadnima deltama 2 cviky (hodne ochablé) vetsinou super serie v leze na kladce + jednorucky v predklonu, hned potom se snazim jet rozpazky do mrtva.. nekdy i dost tezke po 8-12 opakovanich.. a potom mam jeden tlakovy cvik :/ a to je vsechno.. bud multipress, vetsinou volna vaha, bo jednorucky.. nemam zkusit taky dat na to upazovani dva cviky v superce? co si o tom myslite? |
Já jedu první tlakovej cvik, pak zapažování a potom rozpažování s tím, že to jedu s lehkou váhou, technicky a shazovačku...co vidím v posilkách tak 90% lidí cvičí rozpažování s takovýma váhama, se kterýma jim to technicky prostě nejde a z toho pramení to, že nezapojují střední hlavu svalu, protože to tam hážou vším možným. Jinak na střední hlavu je docela dobrej cvik přítahy VČ k bradě úchopem minimálně na šířku ramen nebo širším, ten jedu většinou jen tak na dojetí. A ramena i když je nemám nějak velký, tak si myslím, že mám poměrně vyvážený všechny 3 části (ve srovnání s ostatním osazenstvem posiloven).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|