Rysovani kvuli akne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rysovani kvuli akne  Úvodní stránka -> Trénink -> Rysovani kvuli akne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cesnek67
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 9:37 am    Předmět: Bez šance Odpovědět s citátem

Na jebáky na ksichtě pomáhá si nechat zarůst obličej vousem ;) Nikdo se ti nebude smát, sám sem si tím prošel a po oholení to úplně zmizelo :) Jednou bude dobře neboj.

NEsnáším ty dlouhé chvilky
když nemůžu do posilky
tvrdě cvičím zvedám tlaky
a proteiny dlabu taky
Neberu bobule jím tuňáka
nechci přijít o kule
a taky čůráka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koouky

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čáu!
Já jsem s akné měla problémy, když jsem se něják nezajímala o to, co jím. Pak jsem začala normálně vyváženou stravu a šlo pryč.
Teď, když si dám více mléka nebo trošku čokolády -myslím tím více jak 74% hořkou, tak se mi začnou hned dělat! ;)
Také tomu napomáhá pocení, jakmile si dám pořádně do těla tak, že ze mě teče jak z vola, tak je mám hned jasný! ;)
Může to být u každýho z něčeho jinýho, třeba vypozorovat!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

u me souvisi jednoznacne se stravou, po volnym dnu (hromada sladkosti atd.) dojde hned k viditelnymu zhorseni.. dal, stejne jako pises ty, s pocenim a u me jeste s dlouhodobym cumenim do kompu, tyhle dve veci dou bohuzel dost tezko eliminovat..
jirdano

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
http://www.krasojizda.cz/akne-proc-ho-mame-a-jak-se-ho-zbavit-krx-130-6307-0q%C3%BAsp%C4%9B%C5%A1n%C3%A9+ot%C4%9Bhon%C4%9Bn%C3%AD+po+u%C5%BE%C3%ADv%C3%A1n%C3%AD+dhea.html

takže podle nich když si najdu přítelkyni, tak nebudu mít akné jo? ok ukecali ste mně
Arantir

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tiez som mal problemy s akne.nebolo ich extremne vela,ale sralo to.od strednej a este par rokov dozadu (mam 32). pouzival som vsetky mozne masticky,antibiotika co sa tu vymenovali,nepomohli alebo pomohli trochu a kratkodobo.vysadzoval som mliecne,vyrobky,cokolady,jedol kvasnice,umyval si tvar special.mydlami,choadil na vselijake lasery,utlmovanie mazovych zliaz tekutym dusikom (samozrejme nie priamo ), raz som bol dokonca na takej kure,kde mi 3 dni po sebe natierali tvar nejakou mastou a zliezla mi koza z celej tvare,musel som si ju mazat antibiotickou mastou proti zapalom (po tomto a tyzdni doma ked sa vytvorila nova koza,bola ako detska prdelka) a neviem co vsetkom absolvovanom som vycestoval do Australie a hla,vyrazne zlepsenie.cim to moze byt netusim,par postrehov:
1. uz predtym som cital,ze vsetky tieto kozmeticke pripravky proste obsahuju nejake latky,na ktorych je po case koza zavisla a po vysadeni sa proste vsetko vrati. tu teraz nepouzivam nic,asi po mesiaci dvoch ked sa mi minuly pripravky este zo Slovenska,som si tu sice nieco kupil,ale ani nepouzival a teraz nepouzivam vobec nic
2. slnko - svieti tu omnoho viac a napriklad dnes cez vrchol zimy bolo az neprijemne ostre pri praci
3. lifestyle - tu proste clovek nezije v takom strese ako doma.ked robi normalne cely tyzden,zarobi kazdy slusne,ked robi menej,stale mu to staci na zivot a ma kopec volneho casu=relax
4. strava- co si budeme hovorit,klasicka ceska a slovenska kuchyna nie su najzdravsie+kolace a buchty od babky,ale zase kto by odolal.tu si varim sam,zdravsie,vyradil som na 95% psenicne vyrobky,muku,mlieko (okrem kefiru)
5. konecne som dospel,aspon si to myslim hormony sa ukludnili

Mozno kombinacia tohto vsetkeho,neviem. Kazdopadne uz aj ked sa nejaky sem tam ukaze,vobec nic si z toho nerobim
Luster

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arantir napsal:
Mozno kombinacia tohto vsetkeho,neviem

urcite, ale hlavne to bude tim odstehovanim se - slunce, vetsi pohoda.. tohle asi resi x ruznejch problemu
AHOLA

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arantir napsal:
konecne som dospel,aspon si to myslim hormony sa ukludnili

Tak teda gratulujeme k prvemu sexu. raz sa to muselo zlomit Jen tak dal a houst!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rysovani kvuli akne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: