|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
7-8kg bych bral na grunech v BG tak u 200kg, ne u 70-80kg.
Podle mě většinou dělají kluci chybu, když si u těhle vah počítají 15kg osu za 20, pak přijdou na normální a jsou z toho celí nesví.
Tipl bych, že si asi necvičil s ligou osou, ale nějakou starou ohlou a počítal ji za 20. Krom toho ta pružnost taky něco udělá. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | 7-8kg bych bral na grunech v BG tak u 200kg, ne u 70-80kg.
Podle mě většinou dělají kluci chybu, když si u těhle vah počítají 15kg osu za 20, pak přijdou na normální a jsou z toho celí nesví.
Tipl bych, že si asi necvičil s ligou osou, ale nějakou starou ohlou a počítal ji za 20. Krom toho ta pružnost taky něco udělá. |
jj, to máš pravdu, že to tak asi hodně bývá...nicméně v BG jsem si vzal tu, která tam vypadala nejvíc jako olympijská, tzn. vím co myslíš, ale sám nemám rád cvičit s lehčími osami..ale i tak byla lehčí než ta dnešní ligo (nebo bohemia...). Nicméně zajímavé, v primě v KV jsou všude olympijské osy, ale kotouče Grün a tak také osobáky padají hned, takže ono to bude hodně i v těch kotoučích
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
Však v pohodě, ta má tak 18 tipuju.
Mně to právě zas až tak velkej rozdíl nikdy nepřišel. No asi jsem divnej já. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 7:50 am Předmět: |
|
|
Pozor, v primě nemají stejně těžké všechny osy.. Ty, které jsou většinou na bench lavicích, jsou lehčí než ta, která bývá na stojanu na dřepy. Každopádně souhlasím, že když jsem ve Varech v Primě, tak vždycky vím, že díky kotoučům budu mít číselně lepší výkony než jinde a to i s tou těžší osou  Necvičím tam často, ale je to jedna z mých nejoblíbenějších posiloven.. _________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
|
|
| nahoru |
|
 |
zvolanekjan
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Super, mám radost, že se připravuješ :-). Držím palce ať zdraví vydrží a ty vše dokončíš :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
| zvolanekjan napsal: | | Super, mám radost, že se připravuješ :-). Držím palce ať zdraví vydrží a ty vše dokončíš :-) |
díky, moc si toho vážím
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj freimene, jaké máš tentokrát cíle? Posledně co si pamatuji když jsi si založil log, tak to bylo 12kg za 3 měsíce? :-) A postnul by si sem prosím jídelníček z nějakého tréninkové dne? Moc mě to zajímá, přečetl jsem totiž tvou knihu ( je super, dá hodně i zkušeným borcům, ale hlavně je tak dobře napsaná, že se v ní ani začátečník neztratí a dozví se prakticky vše), takže mě zajímá, jestli se držíš nějakého jídelníčku z té knihy, nebo jedeš podle pocitu :-D Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 9:40 pm Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 9:42 pm Předmět: . |
|
|
Dnes trénink beach volejbalu 2 hodiny v Olomouci s kolegy. Bylo to hodně kondiční, žádné hardcore, ale moc jsem si to užil :-)
Trénink: beach volejbal 2 hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 7:33 pm Předmět: . |
|
|
Dnes večer jsem si dal po 3 týdnech (viróza) první trénink běhání a hned napoprvé 6,4 km v Lužánkách v Brně, paráda. Teď vzhůru na tatarák a pivo s Lubošem Koumalem
Trénink: 6,4 km běh
Dnes se mi stala ještě jedna zvláštní věc, ozval se mi pan Česlík (mýtus vOstravě) s nabídkou sestavení kompletního plánu zahrnující tréninkový plán a stravovací plán, protože se obává, že takto jak to dělám prý atletickou postavu mít nebudu. Moc děkuji za nabídku, je to velice milé, jak budu mít chvilinku, rád na to odpovím
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 5:49 pm Předmět: . |
|
|
Dnes skvělý trénink v Bobycentru s Milošem a Daliborem Hájkem, až na ten dopolední šok s kuřecím masem, dal jsem si dnes změnu, abych dělal jiné cviky a využil, že ve fitku nikdo není, dodávka proudu do celého komplexu Bobycentra bude obnovena příští čtvrtek, ale o to byla příjemnější hardcore atmosféra
Trénink:
technický nadhoz (až do předního dřepu na zem)
5x3x50 kg
přítahy v předklonu pohmatem v supersérii
3x8x50 kg
tlaky s jč incline
3x8x24 kg
shyby v supersérii
7x6
kliky na bradlech
7x6
upažování s jednoručkami ve stoje
4x8x14 kg
plyometrické výskoky z hlubokého dřepu na překážku 60 cm
3x10
cable kneeling crunches
1x20x50kg
2x15x55kg
A protože můj log se vyplatí sledovat a reportérské ducha v sobě při jakékoliv příležitosti nezapřu a umím účinně přemlovat :-D, nabízím Vám aktuální formu Dalibora Hájka v přípravě na EVLs a Miloše Pavlů v přípravě na mistrovství světa masters. Zbytek v pondělní bleskovce
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
jeste chvilku a dotahnes je oba :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 10:41 pm Předmět: . |
|
|
Dnes večer další trénink v Boby Fitness 007, nemůžu se zbavit bolesti pravého ramene, to se mi nikdy nestalo, ale od toho tréninku v KV a blbnutí na benchpressu se toho nemůžu zbavit. Jinak dnes mi přišla potvrzená přihláška na Spartan. Ve čtvrtek bych rád zkusil nějakou tu crossfit bláznivost do selhání
Trénink:
benchpress
1x12x50 kg
1x5x70 kg
3x4x80 kg
4x6x60 kg
mrtvý tah
1x12x50 kg
5x4x80 kg
dřep
1x12x50 kg
4x6x75 kg
přítahy velké činky k bradě
4x8x40 kg
cable kneeling crunches
1x20x40 kg
3x15x55 kg
biceps s velkou činkou
4x8x35 kg
francouzský tlak s velkou činkou
4x8x35 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|