|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
Záleží v jaký si situaci,pokud jedeš trvdou dietu tak jo ...pokud ne tak ne ..a taky záleží na financích a kolik jsi ochotný investovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 8:31 pm Předmět: Re: bcaa |
|
|
| JrElda napsal: | | Dotaz..pokud hned rano a po treninku davam hydro instant,tak ma cenu rano po probuzeni a po treninku davat jeste bcaa kdyz telo uz zasobuje hydro aminokyselinama? |
Už ne.Dávej BCAA během tréninku a po něm hned to Hydro.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 5:20 pm Předmět: |
|
|
Má někdo zkušenost s FA Xtreme Beef Amino ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
Už dříve mi přišly od Ronnieho vzorky Compress BCAA Instant Drink v příchuti pomeranč, ale nějak jsem zapomněl napsat menší recenzi, tak to udělám teď.
Chuť byla v pohodě, žádnej hnus ani něco úchvatného. Rozpustnost opravdu instantní. Poměr BCAA 4:1:1 mi ale moc nesedí, raději mám 2:1:1, takže dávám přednost jiným instantům, ale i tak tyto od Nutrendu určitě nejsou špatné a složení včetně glutaminu je skvělé, takže hodnotím kladně .
|
|
| nahoru |
|
 |
david.lee.hat

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Zkušenosti s těmito BCAA je tady někdo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 3:30 pm Předmět: bcaa |
|
|
cago kuci, objednal jsem od olimpu bcaa xplode :) co si o nich myslite? .) v jedny odmerce 6g amin, ale chut asi nebude nic moc ale v pomeru cena/kvalita mi to prijde velice vpohode :) co si myslite vy? mate je vyzkouseny? .)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 3:32 pm Předmět: Re: bcaa |
|
|
| Dzitro napsal: | | cago kuci, objednal jsem od olimpu bcaa xplode :) co si o nich myslite? .) v jedny odmerce 6g amin, ale chut asi nebude nic moc ale v pomeru cena/kvalita mi to prijde velice vpohode :) co si myslite vy? mate je vyzkouseny? .) |
Prvně si o nich něco zjisti a pak si je objednávej... je tu toho o nich napsáno až až, jen stačí trošku pohledat. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
Do diety by byla asi lepsi volba cisty BCAA bez sacharidu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
je nějaký zásadní rozdíl mezi BCAA od Reflexu a Extrifit instant? Krom toho, že je můžu pít počas tréninku..
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
Fermentace vs. syntetika _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
Zkušenosti z BCAA od cellucor (watermelon):
+ kvalitní bcaa
+ vždy mě to nakoplo
+ vždy po 5 minutách kousání po celým těle a trvá skoro hodinu (beta-alanin)
+ 0g cukru
+ výborná rozpustnost
- cena
- prvních 10 dávek velice super chuť, pak se mi to přepilo a už se do toho musím nutit
- acesulfam draselný - je ho tam cítit hodně - pachuť
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: po srpen 05, 2013 10:13 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Zkušenosti z BCAA od cellucor (watermelon):
+ kvalitní bcaa
+ vždy mě to nakoplo
+ vždy po 5 minutách kousání po celým těle a trvá skoro hodinu (beta-alanin)
+ 0g cukru
+ výborná rozpustnost
- cena
- prvních 10 dávek velice super chuť, pak se mi to přepilo a už se do toho musím nutit
- acesulfam draselný - je ho tam cítit hodně - pachuť |
Tak já mám balení melounu i limetky a chuť se mi zatím nepřepila. Používám to výhradně ke cvičení (4-5x týdně). Jen to ředím do litru, takže to není až tak sladké.
Jeden ze suplementů, který si koupím vždy, stejně mne pití do posilovny vyšlo dráž, než když si jej teď míchám z těchto BCAA. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Branox
|
Zaslal: st srpen 07, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
inak odkaz na test BSN Amino X nefunguje, "Tato stránka je dočasně nedostupná", na inom fore som zachytil nieco o zmanipulovanych laboratornych rozboroch..., takze neviem comu mam verit, ale zaroven pochybujem ze by si top firma ako BSN nieco taketo dovolila...
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|