|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 10:43 am Předmět: |
|
|
MaRweN: dříve foťáky nebyli aby si gladiátoři fotili své postavy a podle textu a ilustrací se to nedá zhodnotit ,byla jiná doba takže si představovali velikost a muskulaturu asi jinak.
Podivej se na fotky cvičenců z první poloviny 20.století jak byli svalnatý a jak si svalnatost představovala i veřejnost ,porovnej to z dneškem a uvidíš ten velkej rozdíl.
Když už tomu tak věříš hoď si na záda tele a posiluj s ním ,jak bude růst porosteš i ty
Princ:nikde nebylo řečeno že ovoce smíš jen dopoledne,nepřekrucuj si fakta podle sebe.
Napsal sem jen že jednoduché cukry po tréninku nedávám jelikož po nich tloustnu. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
Takže neznáš osobně ani žádného řeckého atleta, ani římského gladiátora. Popravdě, myslel jsem si to :) Já taky ne, z toho si nic nedělej. Zato ale vím, ja budovat svaly a sílu v současné době a přes čokoládové kuličky a 17kg jednoručky cesta nevede, takže si buď necháš poradit, nebo ne. Je to na tobě. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
MaRweN na tvém místě bych se hodně rychle uklidnil
Jednoduše řečeno cvič a drž hubu a když ti nebude něco jasný tak se slušně zeptej. Nevím, ale tvůj přístup k lidem co se ti tu snaží nějakým způsobem pomoct/věnují ti nějaký čas a ty takhle reaguješ, to není moc dobré. Taky se třeba koukni kdo Cizo... je, jak dlouho tu je a jak dlouho tu seš ty. Třeba jen těch 10 let na fóru. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
Pitkin: Mimochodem tesaři si muskularitu těl asi jen těžko vycucali z prstu...a že jich je dost a dost a každá socha těla je něčím jiná, takže to neni tak, že by ostatní jen zkopírovali, ale zkrátka tesali podle toho, jak vypadali...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 10:55 am Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | Pitkin: jasně jsi tu naznačoval a i další experti tu něco takového psali, že hlavním důvodem, proč nejíst ovoce po tréninku je fruktoza, nikoliv rychlé cukry...popravdě tělo po tréninku prostě rychlé cukry potřebuje, ať chceš nebo ne, tělo si jinou stravu těžkým procesem ty cukry vytvoří samo, protože jsou potřeba...a teď do mně... |
Začni radši chodit do posilovny a pořádně cvič. To tvoje šmrdlání s jednoručkama a závažím v batohu je prostě k h***u. Začni se pořádně stravovat a neřeš nějakej gainer.
Stejně mě přijde že prostě čekáš na to až ti někdo schválí že po tréninku je dobrý si dát banán, snickersku a zapít to mlékem nebo v lepším případě kakaem ( prostě aby ti to chutnalo)
BTW: stačí se kouknout na starší topic co si tu založil: https://forum.ronnie.cz/stagnace-svau-zmena-treninku-t32930.html
- Prostě totální chaos, neznalost ničeho nic. Prvně si pročti články na webu jak o tréninku, tak o výživě, zde na fóru topici pro začátečníky a čti a čti a uč se. Pak se ptej, ušetříš tím hodně času jak sobě, tak nám. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
Spam: No já tu tedy vidím především agresi a hatery, i když nepopírám, že někteří dávají rady velmi dobré, anebo přispějí dobrým komentem k tématu...Ty prášky jsou jen chemické slátaniny nad kterými si výrobci mastí kapsy, protože si to lidi kupujou podle toho jak oni pískaj...vyhlašují stále a stále žhavé novinky o tom jak je ta a ta surovina špatná a že bez prášku se ani nehnete a to jakým způsobem nám předhazují, jak je důležitá ryclá stravitelnost po tréninku je tedy pěkně přetažené za vlasy...Popravdě jsem tu ani žádné rady nečekal, spíše diskuzi o tom, jak to mají ostatní, nakonec se z toho vyklubala slovní válka, ale já takovéto diskuze rád...každý má nárok na svůj názor, tak mi ho neber...
Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 11:19 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
Pitkin: Jo, ale někdo tu psal přímo, že jen FRUKTOZA je špatná, kvůli inzulínu...Jiných jednoduchých cukrů je plno, sám jsem moc dobře věděl, že fruktoza je rychlý cukr, jen si to trochu překroutil...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
|
MaRweN: Pokud chceš můžu ti do PM poslat seznam doporučené literatury o výživě.
Rozhodně by to bylo dobré pro tebe.
Chceš říct tajemství ?? Já žádnej protein ,gainer a ostatní suplementy neberu.
Jednoduše to nepotřebuju ,stačí mi pevná strava  A trochu slušnosti ,myslím že kdyby si měl aspoň polovinu vědomostí co tady někteří přispěvatelé mají tak by sis mohl pískat. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
|
A jsme u toho... Já ti říkal ať se na nějaký gainer vykašleš a začneš cvičit a jíst jako normální posilující jedinec.
Ale jak koukám tak prostě my jsme nevzdělanci a ty to vlastně všechno už víš. V tom případě nechápu proč se vůbec ptáš na věci jako: náhrada gaineru, cvičení s jednoručkami, batoh se závažím atd... Ale tak jo ty starej parde (Založen: 23. 07. 2013). Opravdu se uklidni. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|