|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
nebud drzej, nebo te preshybuju! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
ted to ctu, ses teda peknej hypochondr.. ale stejne, bud klidnej, me preshybujes i kdyby ti amputovali obe ruce _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
Peter shybuje jak Zohan klikuje...i bez ruk-že? :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
Co Ustinov nashybuje ani luster neprojebe! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | posledni dobou me serou zamky na skrinkach v nasem fitku, a to je nedavno menili a stejne to stoji za pi*u ...u nekterych skrinek stravite 2minuty nez ten zasekany zamek odemknete ..hnus, vzdycky mam po nalade z toho |
A ja jsem zase tuhle nechtene uplne krasne odemcel cizi skrinku klicem od sve skrinky...jojo neni nad to mit veci bezpecne uzamcene _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | raw napsal: | | posledni dobou me serou zamky na skrinkach v nasem fitku, a to je nedavno menili a stejne to stoji za pi*u ...u nekterych skrinek stravite 2minuty nez ten zasekany zamek odemknete ..hnus, vzdycky mam po nalade z toho |
A ja jsem zase tuhle nechtene uplne krasne odemcel cizi skrinku klicem od sve skrinky...jojo neni nad to mit veci bezpecne uzamcene |
ja si radsi beru vzdycky vsechny doklady apod. sebou ..ve skrince mam jen kalhoty, tricko
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Sere mi, že jsem zkurvenej dobrák... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Sere mi, že jsem zkurvenej dobrák... |
Do PM ti poslu cislo svyho bankovniho uctu a muzes ve svem dobrodinstvi pokracovat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Sere mi, že jsem zkurvenej dobrák... |
Tak to jsme dva, pravidelne na to dojedu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 12:26 pm Předmět: |
|
|
| freshman napsal: | | MAST3R napsal: | | Sere mi, že jsem zkurvenej dobrák... |
Tak to jsme dva, pravidelne na to dojedu. |
Seš dobrák, dojedeš na to...
Seš svině, dojedeš na to...
To si nevybereš Mě poslední dobou přijde, že se prostě nikdy nikomu nezavděčím ať pro někoho udělám cokoliv nebo naopak.
Stále víc a víc zastávám názor že lidi jsou závistivý svině (i do kterých bych to v životě neřekl) a že nejlepší si je jet jenom a jenom na svoje triko. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | freshman napsal: | | MAST3R napsal: | | Sere mi, že jsem zkurvenej dobrák... |
Tak to jsme dva, pravidelne na to dojedu. |
Seš dobrák, dojedeš na to...
Seš svině, dojedeš na to...
To si nevybereš Mě poslední dobou přijde, že se prostě nikdy nikomu nezavděčím ať pro někoho udělám cokoliv nebo naopak.
Stále víc a víc zastávám názor že lidi jsou závistivý svině (i do kterých bych to v životě neřekl) a že nejlepší si je jet jenom a jenom na svoje triko. |
Je to smutne ale je to tak, snad jedine rodina jako jedina dokaze stat pri sobe. Cim jsem starsi, tak tim vic vidim a chapu jak to smeruje do....
Svinim se dari lepe, rekl bych. Jak se rika: Pro dobrotu na zebrotu
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
| freshman napsal: |
Svinim se dari lepe, rekl bych. |
To je jenom dojem, protože většinou nevidíš celou skutečnost. Já naopak poslední dobou sleduji, že to je naopak. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|