PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 465, 466, 467 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Luster

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

da se vhodne pouzit kdykoliv, je to uplne fuk
Davesix

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Pro-Antium - jedna z nejchutnejsich cokoladovejch prichuti

Souhlas! Lepší čokoládu jsem neměl. Luxus
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 3:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to samozřejmě souhlasím, jak jsem psal, podle mě je prošlý protein např. většinou v pohodě, ale prodávat to MUSÍ jako prošlé, přelepovat je sviňárna a poslal bych na ně ČOI (btw. už jsem to jednou udělal a ta prodejna tehdy doslala slušnou pokutu a ptž je to dost malá zlevněnka s minimálním obratem..... prostě tam prodávali prošlé a zlevněné jogurty apod. řekl jsem jim, jestli ví o tom, že u výrobků spotřebujte do a např. termixů co tam sice měli za korunu, ale ani to neměli v chladu a týden prošlý.... slušně sem je na to upozornil a vedoucí mě ještě seřvala co se starám... tak sem napsal mail na ČOI.. za měsíc mi přišla odpověď se záznamem o provedené kontrole a závěr byl, že byly shledány závažné prohřešky proti hygieně a udělena pokuta podle jakýchsi směrnic... od té doby už sem tam na to nikdy nenarazil...
madball

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 6:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Přelepovat datum expirace či jinak pozměňovat tyto údaje je nejen prasárna, je to zakázáno pod pokutou ČOI.

To ale předpokládám, že platí bez provedení nějakých testů.
Nevím, jak je to uvedený v nějakých vyhláškách, zákonech atd a teď se mi to nechce hledat. Ale vím, že jsem se nejednou setkal, ikdyž ne moc často, že se expirace přelepí, ale je tam napsáno, že to bylo se schválením, kde byly provedeny nějaké rozbory.
Zrovna včera mi prošly rukama dva produkty, kde byla prošlá expirace, ale byla tam nálepka, že podle výrobce je exp. o rok delší, akorát může být snížen obsah vitamínů. Bylo to bez nějakýho registračního čísla, ale přiznám se, že jsem to neřešil, ikdyž se mi to moc nelíbilo.
Nejhorší je, když vrátíme zboží dodavateli, že je prošlé, oni tu expiraci smažou a natisknou novou. To je opravdu na ranu.
U nás se prošlé zboží likviduje, teda většinou si ho berou zaměstnanci. :) Max. u hodně drahých léků o velkým množství se udělá nějakej rozbor, jestli se to může prodávat dál, ale to je tak 0,00001% případů, co se nelikviduje.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Fexory

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smartlabs Hydro Traditional- asi nejlepší protein chuťově co jsem zatím měl jinak rozmíchání uplně bez problémů, žádné zažívací potíže. U tohoto hydra nějakou dobu zůstanu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Smartlabs Hydro Traditional- asi nejlepší protein chuťově co jsem zatím měl jinak rozmíchání uplně bez problémů, žádné zažívací potíže. U tohoto hydra nějakou dobu zůstanu

Měls už tu novou verzi, nebo starou?
Má bejt nová, která nebude tak hořká. Tzn lidem to bude asi víc chutnat, ale hardcore fandové, co milujou tu hořkou chuť, si budou muset zvykat znova.

Já staré neotevřené pixly, co mám doma, nechám ležet a otevřu je až tak za rok =) To samý jsem měl udělat před pár lety, když jsem miloval jeden protein od PhDčka kvůli neopakovatelný chuti.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se hydra tyce, tak porad premyslim, jestli se vyplati si priplacet za tradicni hydro od smartu, kdyz moje subjektivni pocity (vyborna chut, stravitelnost, rozpustnost etc.) jsou uplne stejne jako u kanadskeho IsoGrow, ktere ale vyjde na cca 480 Kc na kilo (tzn. o 50-80 Kc na kilo mene nez u tradicniho hydra). Jedine co maji na prvni pohled jine je to, ze smarti maji stupen hydrolyzy 32 a nedelam si iluze, ze IsoGrow bude mit vice nez napr. Hydro od extrifitu (tzn. 12). Beru momentalne cca 30-40g hydra 30 min. pred treninkem a 40g ihned po treninku (trenink 3x-4x tydne) takze toho sezeru tolik, aby se mi vyplatilo to resit
Bara

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Co se hydra tyce, tak porad premyslim, jestli se vyplati si priplacet za tradicni hydro od smartu, kdyz moje subjektivni pocity (vyborna chut, stravitelnost, rozpustnost etc.) jsou uplne stejne jako u kanadskeho IsoGrow, ktere ale vyjde na cca 480 Kc na kilo (tzn. o 50-80 Kc na kilo mene nez u tradicniho hydra). Jedine co maji na prvni pohled jine je to, ze smarti maji stupen hydrolyzy 32 a nedelam si iluze, ze IsoGrow bude mit vice nez napr. Hydro od extrifitu (tzn. 12). Beru momentalne cca 30-40g hydra 30 min. pred treninkem a 40g ihned po treninku (trenink 3x-4x tydne) takze toho sezeru tolik, aby se mi vyplatilo to resit

Hlavně ty údaje o stupních hydrollýzy jsou diskutabilní a pro tebe asi absolutně k ničemu.Cena je faktor,který prostě těžko porazí sebelíbivější kecičky a etikety.Já mám PHD hydro možnost 900 kč za 2270 g a jsem na Extrifitu,protože mi chutná,ale Matrix je stejně nej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spam

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu Matrixu... Mléčná čokoláda nebo perfect? Měl si beztak obě Popovídej, nebo klidně i k jiným příchutím
Fexory

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to bohužel nevím, mám ho poprvé a kupoval sem ho včera. Sem divnej ale chutná mi tak 100x víc než třeba pro antium čokoláda od colemena. To sem myslel ,že půlku pixly budu muset vyhodit jak se mi to znechutilo
Spam

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jakou máš tu čokoládu?
Jinak Bara vím že Matrix konzumuje dlouhodobě, tak čekám na něj co mě řekne k těm chutím...
Bara

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
A jakou máš tu čokoládu?
Jinak Bara vím že Matrix konzumuje dlouhodobě, tak čekám na něj co mě řekne k těm chutím...

perfekt čoko je super,ale ostatní taky velice dobrý. Perfect nebo double čoko doporučuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spam

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Spam napsal:
A jakou máš tu čokoládu?

perfekt čoko je super,ale ostatní taky velice dobrý. Perfect nebo double čoko doporučuji

Tou double myslíš Mléčnou? V nabídce tady ronnie vidím jen perfect a milk...
Bara

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Bara napsal:
Spam napsal:
A jakou máš tu čokoládu?

Tou double myslíš Mléčnou? V nabídce tady ronnie vidím jen perfect a milk...

aha,tak ještě byla hořká a double choko.
Spam

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Náhodou někdo neví kdy by se mohl v ČR na trhu objevit hydrolyzovaný kasein?
Nebo Ronnie neplánuješ někdy nějakej zařadit do nabídky v dohledné době?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 465, 466, 467 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: