|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Luster

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
da se vhodne pouzit kdykoliv, je to uplne fuk _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Pro-Antium - jedna z nejchutnejsich cokoladovejch prichuti |
Souhlas! Lepší čokoládu jsem neměl. Luxus
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 3:02 am Předmět: |
|
|
Tak to samozřejmě souhlasím, jak jsem psal, podle mě je prošlý protein např. většinou v pohodě, ale prodávat to MUSÍ jako prošlé, přelepovat je sviňárna a poslal bych na ně ČOI (btw. už jsem to jednou udělal a ta prodejna tehdy doslala slušnou pokutu a ptž je to dost malá zlevněnka s minimálním obratem..... prostě tam prodávali prošlé a zlevněné jogurty apod. řekl jsem jim, jestli ví o tom, že u výrobků spotřebujte do a např. termixů co tam sice měli za korunu, ale ani to neměli v chladu a týden prošlý.... slušně sem je na to upozornil a vedoucí mě ještě seřvala co se starám... tak sem napsal mail na ČOI.. za měsíc mi přišla odpověď se záznamem o provedené kontrole a závěr byl, že byly shledány závažné prohřešky proti hygieně a udělena pokuta podle jakýchsi směrnic... od té doby už sem tam na to nikdy nenarazil...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 6:03 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Přelepovat datum expirace či jinak pozměňovat tyto údaje je nejen prasárna, je to zakázáno pod pokutou ČOI. |
To ale předpokládám, že platí bez provedení nějakých testů.
Nevím, jak je to uvedený v nějakých vyhláškách, zákonech atd a teď se mi to nechce hledat. Ale vím, že jsem se nejednou setkal, ikdyž ne moc často, že se expirace přelepí, ale je tam napsáno, že to bylo se schválením, kde byly provedeny nějaké rozbory.
Zrovna včera mi prošly rukama dva produkty, kde byla prošlá expirace, ale byla tam nálepka, že podle výrobce je exp. o rok delší, akorát může být snížen obsah vitamínů. Bylo to bez nějakýho registračního čísla, ale přiznám se, že jsem to neřešil, ikdyž se mi to moc nelíbilo.
Nejhorší je, když vrátíme zboží dodavateli, že je prošlé, oni tu expiraci smažou a natisknou novou. To je opravdu na ranu.
U nás se prošlé zboží likviduje, teda většinou si ho berou zaměstnanci. :) Max. u hodně drahých léků o velkým množství se udělá nějakej rozbor, jestli se to může prodávat dál, ale to je tak 0,00001% případů, co se nelikviduje. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
Smartlabs Hydro Traditional- asi nejlepší protein chuťově co jsem zatím měl  jinak rozmíchání uplně bez problémů, žádné zažívací potíže. U tohoto hydra nějakou dobu zůstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Smartlabs Hydro Traditional- asi nejlepší protein chuťově co jsem zatím měl jinak rozmíchání uplně bez problémů, žádné zažívací potíže. U tohoto hydra nějakou dobu zůstanu |
Měls už tu novou verzi, nebo starou?
Má bejt nová, která nebude tak hořká. Tzn lidem to bude asi víc chutnat, ale hardcore fandové, co milujou tu hořkou chuť, si budou muset zvykat znova.
Já staré neotevřené pixly, co mám doma, nechám ležet a otevřu je až tak za rok =) To samý jsem měl udělat před pár lety, když jsem miloval jeden protein od PhDčka kvůli neopakovatelný chuti.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
Co se hydra tyce, tak porad premyslim, jestli se vyplati si priplacet za tradicni hydro od smartu, kdyz moje subjektivni pocity (vyborna chut, stravitelnost, rozpustnost etc.) jsou uplne stejne jako u kanadskeho IsoGrow, ktere ale vyjde na cca 480 Kc na kilo (tzn. o 50-80 Kc na kilo mene nez u tradicniho hydra). Jedine co maji na prvni pohled jine je to, ze smarti maji stupen hydrolyzy 32 a nedelam si iluze, ze IsoGrow bude mit vice nez napr. Hydro od extrifitu (tzn. 12). Beru momentalne cca 30-40g hydra 30 min. pred treninkem a 40g ihned po treninku (trenink 3x-4x tydne) takze toho sezeru tolik, aby se mi vyplatilo to resit
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 10:50 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | Co se hydra tyce, tak porad premyslim, jestli se vyplati si priplacet za tradicni hydro od smartu, kdyz moje subjektivni pocity (vyborna chut, stravitelnost, rozpustnost etc.) jsou uplne stejne jako u kanadskeho IsoGrow, ktere ale vyjde na cca 480 Kc na kilo (tzn. o 50-80 Kc na kilo mene nez u tradicniho hydra). Jedine co maji na prvni pohled jine je to, ze smarti maji stupen hydrolyzy 32 a nedelam si iluze, ze IsoGrow bude mit vice nez napr. Hydro od extrifitu (tzn. 12). Beru momentalne cca 30-40g hydra 30 min. pred treninkem a 40g ihned po treninku (trenink 3x-4x tydne) takze toho sezeru tolik, aby se mi vyplatilo to resit |
Hlavně ty údaje o stupních hydrollýzy jsou diskutabilní a pro tebe asi absolutně k ničemu.Cena je faktor,který prostě těžko porazí sebelíbivější kecičky a etikety.Já mám PHD hydro možnost 900 kč za 2270 g a jsem na Extrifitu,protože mi chutná,ale Matrix je stejně nej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 10:54 am Předmět: |
|
|
K tomu Matrixu... Mléčná čokoláda nebo perfect? Měl si beztak obě  Popovídej, nebo klidně i k jiným příchutím _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
A jakou máš tu čokoládu?
Jinak Bara vím že Matrix konzumuje dlouhodobě, tak čekám na něj co mě řekne k těm chutím... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | A jakou máš tu čokoládu?
Jinak Bara vím že Matrix konzumuje dlouhodobě, tak čekám na něj co mě řekne k těm chutím... |
perfekt čoko je super,ale ostatní taky velice dobrý. Perfect nebo double čoko doporučuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Spam napsal: | A jakou máš tu čokoládu?
Jinak Bara vím že Matrix konzumuje dlouhodobě, tak čekám na něj co mě řekne k těm chutím... |
perfekt čoko je super,ale ostatní taky velice dobrý. Perfect nebo double čoko doporučuji |
Tou double myslíš Mléčnou? V nabídce tady ronnie vidím jen perfect a milk... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Bara napsal: | | Spam napsal: | A jakou máš tu čokoládu?
perfekt čoko je super,ale ostatní taky velice dobrý. Perfect nebo double čoko doporučuji |
Tou double myslíš Mléčnou? V nabídce tady ronnie vidím jen perfect a milk... |
aha,tak ještě byla hořká a double choko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
Náhodou někdo neví kdy by se mohl v ČR na trhu objevit hydrolyzovaný kasein?
Nebo Ronnie neplánuješ někdy nějakej zařadit do nabídky v dohledné době? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|