|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
Dne 30.7.2013
D 2x5x115kg , 9x5x100kg
Bench 2x5x82,5kg , 12x5x67,5kg
Lýtka v sedě 2x15x35kg
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 105min
Dnešní trening byl vynikající.  Po obvyklém zahřátí jsem přešel na dřepy, musím uznat, že dneska se mi do toho cvičení moc nechtělo. Po těch dnech vedra,kdy se špatně spalo jsem byl unavený. Takže jsem začal pekně pomalu,nikam jsem nespěchal. Obě golden serie odjety v opasku s vypětím všech sil. (Při dřepech mě dneska zlobilo levé koleno a kyčel) Zbytek dojížděcích seriich se 100kg bez opasku. Bench jsem odjel také celý sám a velice pekně a čistě,dorazil jsem to v superserii břicho s lýtkama a šlo se domu. Celý trening mi dneska trval hodně dlouho, samotné dřepy asi 50minut. Po obedě se mi udělalo špatně (už jsem skoro zapoměl jak je to hnusný pocit  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
Dne 31.7.2013
Dnes pouze regenerace,chtěl jsem jít sice běhat ale jsem po včerejším treningu a dnešní raní smeně uplně hotový.  Proč zde ale píšu , uběhl měsíc, takže je čas podívat se na to kolik važím.  Vážení dne 29 a 30.7 ukázalo shodně 85kg což je o 3,5kg navíc za měsíc.Zdá se že přibírám tak jak bylo v plánu, sice to jde trošku rychleji než jsem čekal ale nevadí.Takže si shrneme ještě jednou fakta:
Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 85kg
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 10:26 pm Předmět: |
|
|
Dne 2.8.2013
Přítahy v předklonu 2x5x35kg , 17x5x30kg (jednoručky)
Push press 2x5x55kg , 12x5x47,5kg
Břícho 3x15 zkracovačky
Pulover 3x6x32,5kg
Celkový čas 90min
Dnešní trening byl velice povedený.  Po rozcvičce PvP,obrovské trápení než jsem odjel celou hromadu serií. Pak Push press , golden serie vytlačeny na krev v dojíždecích jsem se trápil, i přes to že jsem si dal vetší pauzy 90sekund a 30sekund než jsem to odjel.  Od 8 serie byly pauzy 120sekund (jinak bych to asi nezvládl ) Na konci v superserii břicho a pulover a odcházel jsem maximálně spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 2:21 pm Předmět: |
|
|
Dne 4.8.2013
Dl 2x5x152,5 , 8x5x132,5kg
KNB (kliky na bradlech) 2x5xBW+12,5kg , 13x5xBW+7,5kg
Ez tyč 3x10x25kg (celková vaha i s osou)
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 105min
Od rána se mi dneska do fitka nechtělo, ne že bych byl unavený ale při představě co mě tam čeká.  Jak se později ukázalo, měl jsem pravdu, byl to brutal.  Po svoji obyvklé 10min rozcvičce ( rotace s osou , 15x zkracovačky , 3x6 burpess , rotace s osou 12x dřep s osou) Jsem začal Dl, po rozehřátí 5x50, 5x70, 3x90, 3x110, 2x130, 1x140, 1x145 jsem si naložil 152,5kg a odjel s tím obě golden serie. Trhačky použity od 140kg jinak to v tomhle počasí nejde, ani křída nepomáhá, mám pořád propocené ruce. Opasek použitý na golden serie a poslední 8serii v dojížděcích. To už jsem byl hodně nadně a měl jsem obavy o svoje záda. Celá Dl mi trvala skoro 55min probíhalo to vždy stejně odjel jsem jednu serii a sedl si na lavičku za mnou abych se vzpamatoval.  Po Dl jsem si zašel na šatnu orazit a dát si další bcaa. KNB byly s touhle vahou taky velice naročné ale opět jsem to dal. Na závěr jsem si dal obyvklé superserie břicho, biceps a mohl jsem po 105minutách odcházet s telocvičny. Totálně sedřený, propocený, vyčerpaný. P.S Doma jsem to tak tak ustál, byt mi bylo težko a skončil jsem v posteli ale hlava mě netřeští vydržela to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
nepremyslel jsi nekdy o tom, ze by jsi rozcviku koncil na vyssi aze nez je pracovni?
treba kdyz cvicis se 150 udelat jedno opacko se 160? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út srpen 06, 2013 10:56 am Předmět: |
|
|
Dne 6.8.2013
D 2x5x110kg , 9x5x95kg
Bench 2x5x80kg , 12x5x65kg
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 80min
V dnešním treningu jsem ubral váhy. Jde o umyslé zhrošení (odborný název  ) Jedná se o to že uděláte v treningu krok zpátky. Takže jsem po rozcvičce přešel na dřepy , říkal jsem si že by dnešní trening měl být rutina, jsou to váhy s 3týdne všude o 5kg méně než minule. I přes to všechno jsem se na tom maximálně nadřel  a už mě to nebaví. Přijít domu v hrozném stavu a ted utíkat na odpolední. Snažil jsem se aspon zkrátit celkovou dobu treningu a držet pauzy u dřepu i benche na 60-80sekund. Golden serie v dřepu s opaskem. Lýtka chybí nebyl čas a bylo tam obsazeno.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
Dne 8.8.2013
Přítahy v předklonu 2x5x32,5kg , 18x5x27,5kg (jednoručky)
Push press 2x5x52,5kg , 13x5x45kg
Břícho 3x15 zkracovačky
Pulover 3x6x30kg
Celkový čas 90min
Dnešní trening byl obzvlášt težký. Do fitka se mě nechtělo, byl jsem rozlamaný, rozcvičku jsem přetrpěl.  PvP i přes to že je tam ten vahový pokles (umyslné zhoršení) tak jsem se na tom nadřel a trvalo mi to horzně dlouho. Push press už byl lepší , na konci superserie břicho a pulover a po 90minutách jsem to měl za sebou. P.S. Už abych měl celého beara za sebou (ještě 4 treningy)
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
Dne 11.8.2013
Dl 2x5x147,5 , 8x5x127,5kg
KNB (kliky na bradlech) 2x5xBW+10kg , 13x5xBW+5kg
Ez tyč 3x10x22,5kg (celková vaha i s osou)
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 90min
Dnešní trening opět a naposled formou (umyslného zhoršení) To znamená ubrána váha 5kg na Dl a 2,5kg na KNB počet opakování a serií zachován. Po rozcvičce jsem přešel na Dl, opasek použitý pouze na druhou golden serii , jinak to bylo bez opasku. Trhačky použity od první golden serie až do konce celé Dl. Po Dl doplnění bcaa na šatně. KNB řekl bych klasika, k tomu není co psát.  Pak superserie na břicho a biceps a měl jsem hotovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
Dne 12.8.2013
Dnes odpoledne pouze bežecký trening. (poslední běh byl 26.7.  ) Dal jsem si 2kola na prudko (2x900 =1,8km) Čas 7,30 ( 3,28 a 4,02) to jest nějakých 3,45 na jedno kolo. Přidal jsem k tomu 15vyběhu do kopce zhruba 80-100metru a zpátky se vždy vrátit pekně pomalím,pomaloučkým výklusem. Musím říct že pořádných sprintu do kopce bylo (jeden  ) Všechny ostatní byly spíše výběhy do kopce. (i přes to že se nejednalo o sprinty jsem to chtěl po třech vyběhnutích vzdát ale řekl jsem si. Tři týdny si tu nebyl a kdo ví kdy tu přijdeš příště, pulmaraton je za 1,5měsíce a ty nemáš vubec nic naběháno. A tak jsem pokračoval v běhu dokud to šlo, respektivě dokud mě nezačali bolet kolena a zlobit levý lýtkový sval, to už jsem nechtěl riskovat nějaký uraz. Celkový čas běhu se všim všudy cca 37min
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 2:29 pm Předmět: |
|
|
Dne 15.8.2013
D 2x5x120kg , 9x5x105kg
Bench 2x5x85kg , 6x5x70kg a 3x4x70kg
Lýtka v sedě 2x15x40kg
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 115min
Dnešní trening byl vinikající ale pojdme od začátku.  Po dvou raních jsem prospal přes 10hodin, dokonce jsem zaspal budíka na noční tvaroh  . Po příchodu do fitka se mě moc nechtělo ( ta představa co mě tam čeká byla děsivá)  Po rozcvičce jsem se dopracoval v dřepech na pracovní váhu , opasek použitý pouze na 1x112,5kg a obě dvě golden serie , jinak jsem ho nepoužil. Obě dvě golden serie odjety bez dopomoci (ve fitku nikdo zase nebyl  ) Je fakt že každá serie dřepu ( a to myslím i dojížděcí) mi strašně dlouho trvala (kolem 1minuty na 5dřepu). Nahoře jsem se po každým dřepu potřeboval vydýchat , nicméně dal jsem sám 2x5x120kg a měl jsem s toho hodně dobrý pocit, ikdyž se mi po těchto dvou seriích motala hlava.  Každá další serie dřepu byla utrpení , mezi seriema jsem měl zhruba 2minutové pauzy ale nakonec jsem je všechny odjel. Po tomhle výkony jsem se šel doplnit bcaa na šatnu a trochu se vzpamatovat (motala se mi hlava), pomohlo mi to.  Po zahřátí jsem se dostal na golden serie v benchi , ale ve fitku pořád nikdo nebyl. A tak jsem to opět odjel sám , ikdyž jsem po 4 opakování vždy zvažoval zda se mám pustit i do toho patého. (už dvakrát mě to zavalilo a tudíž vím, není to nic přijemného  ) dokázal jsem to, obě dvě golden serie. Je fakt že jsem se u toho neskutečně vyštavil a pak to bylo na dojížděcích seriích rychle znát. Od třetí serie problém dokončit 5opakování. Nakonec jsem jich dokázal odjet 6seriích ale i tak mi to přišlo málo a tak jsem odjel ještě aspon další tři serie o 4 opakování. V posledních dvou seriích neskutečný problém dostat činku ze stojanu  Pak už jen superserie břicho lýtka, to bylo dle mého názoru taky perfektní a měl jsem hotovo. Celé cvičení mi trvalo hrozně dlouho, uznávám ale stálo to za to.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
Dne 18.8.2013
Přítahy v předklonu 2x5x37,5kg , 14x5x32,5kg (jednoručky)
Push press 2x5x57,5kg , 11x5x50kg
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 90min
Dnešní trening byl řekl bych pruměrný možná lehce podpruměrný.  Byl jsem včera po dvou dlouhých nočních a tudíš jsem ani dneska ráno nevstával v dobré formě.  (lehčí problémy se zadnín stehením svalem) Ve fitku jsem začal jako obvykle svoji rozehřívačku s tím, že by to stehno mohlo vydržet.  Nevydrželo udělal jsem jako vždycky rotace s osou , zkracovačky a přešel jsem na burpess. Tady se objevil zmíněný problém v noze a tudíš jsem udělal pouze 1x6 burpess a raději toho nechal. Nedělal jsem ani dřepy s prázdnou osou. Takže rozehřívačku jsem dost zjednodušil.  Přítahy v předklonu nebyly špatné, golden serie s vahou 37,5kg byly hodně náročné a dojížděcí jak by smet. Faktem zustává to že jsem to zvedal jak se dalo  a i to že jsem v dojížděcích nedokázal udělat opět 17serií. PP bylo fantastické, tady se nedá co vytknout. Vinikající golden serie a 11 dojížděcích, to je jen o jednu méně než minule. Je fakt že pauzy na pp byly kolem 2minut. Poslední tři pp serie byly na střídačku se zkracovačkama. (spěchal jsem) Na konci vynecháno i 3x6 pulover kvuli stehenímu svalu (nepřidřepl bych si k tomu)
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
Dne 20.8.2013
Dl 2x5x157,5 , 8x5x137,5kg
KNB (kliky na bradlech) 2x5xBW+15kg , 14x5xBW+10kg
Ez tyč 3x10x27,5kg (celková vaha i s osou)
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 125min
Dnešní trening byl poslední s treningového programu bear routine . Jednalo se o vinikající trening a dustojné zakončení tohodle programu.  Ale pojdme od začátku, na začátku všeho byl strach nic jiného.  Strach s toho co mě tam dneska čeká za masakr . Po kompletním zahřátí jsem začal pomalu šplhat v Dl na golden serie. Trhačky použitý od 1x150kg (poslední zahřívací) a až do konce celé Dl. Opasek použity na golden serie a asi od 4serie v dojížděcích. (to už jsemn byl na tom hodně špatně).  Po odjetí golden serií, které byly neskutečně tvrdé a vysilující jsem si narovinu řekl, že udělám 4 možná 5 dojíždecích a skončím. Ale s každou další dokončenou serií rostla moje chut dojet to celé podle plánu a tak jsem to nakonec upotil. (byl to masakr  ) Takže po 75minutách jsem měl za sebou rozcvičku (10min) a Dl (65min)  Po Dl jsem na šatně opět doplnil svoji dávku bcaa a šlo se na KNB. Musím říct že golden serie s vahou +15kg byly vyloženě trapné odšudlané, řekl bych poloviční zkrátka nelíbily se mi. Ještě pár prvních dojížděcích nebylo nic moc ale od té 5serie už to začlo jít přišel jsem tomu na chut a dokonce jsem si dovolil o jednu serii navíc, takže jsem jich udělal 14. Pak už jen zkracovačky s bicepsi v superseriích a mohl jsem jít po 2hodinách do sprchy.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
Dne 20.8.2013 Byl oficiálně ukončen předešlý trening (bear routine) 8.7.2013- 20.8.2013 a tak je čas na rekapitulaci. http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html Pod tento odkaz se mužu s klidným srdcem podepsat, dá se říct že splnil vše co slíbil. Jednak to není trening určen pro začátečníky , pokud se jede v rámci možností a nadoraz je extrémně tvrdý. (určitě nezapomenu na pár treningu, kdy jsem se doma složil jak hromádka neštestí.  ) Při správném jídelníčku také pomuže v objemu. Jak už to bývá na konci se mě už moc nelíbila jednotvárnost tohdle treningu, kdy jak jsem psal třeba v posledním treningu hodinu drtíte Dl co se do vás vejde.
Řeč čísel: Významné momenty:
A, Dřep..... 2 x 5 x 100kg......................2x5x120kg
...Bench... 2 x 5 x 75kg........................2x5x85kg
B, Přítahy v předklonu (jednoručky)... 2 x 5 x 27,5kg................2x5x37,5kg
...Push press................................ 2 x 5 x 47,5kg...............2x5x57,5kg
C, DL.......... 2 x 5 x 135kg......................... 2x5x157,5kg
...KNB....... 2 x 5 x BW+5kg........................2x5xBW + 15kg
Na rozdíl od doby před třemy lety, kdy jsem s tohodle treningu po 14dnech omarodil jsem byl tentokrát schopný ho sjet celí, nebo rozhodně podstatně déle.  Ukončil jsem ho hlavně proto, že toužím po zmeně , nemám čas před šichtou nebo mezi šichtama bouchat 2hodky v posilce. Nebo trnout jestli se znovu po treningu nesložim (třeba právě před šichtou). Ale hlavním duvodem je určitě to že u tohodle treningu prostě nevychází čas na běhání a já chci 28..9.2013 absolvovat znovu ten pulmaraton a mám zatím naběháno prd.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 2:25 pm Předmět: |
|
|
Vždy když něco končí,něco jiného začíná a tak s největší pravděpodobností rozjedu 26.8.2013 nový treningový program. Tento treningový program ( http://kulturistika.ronnie.cz/c-7461-vysokofrekvencni-trenink.html ) by měl být přesně to co tedkom potřebuji. Pokud se vám zdá povědomí tak máte pravdu, není to zrovna tak dávno co jsem ho skončil.  Ale chci ho tečka.  Jednak pujde o velkou rozmanitost (5 ruzných treningu) po bearu, který je dost jednotvárný, jednak se dá u něho i docela dobře běhat. Myslím si že jsem si nemohl vybrat lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
Nechceš napsat jídlo? Stačí jen tak orientačně klidně. Díky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|