Kdyby mi nedošla zelenina, tak minimálně ke každému jídlu s rychlými sachry dám kus zeleninky, spíš teda ke každému.
Snažím se nabírat, takže sachry od oka tak 200g a tuků dvojnásobek oproti minulému měsíci.
Opravdu zničující trénink.
Tohle jsou pro mě docela dost vysoká čísla. Hlavně teda proto, že jsem za posledních pár týdnů shodil 7kg. I přesto jsem ale držel pauzy na minimu a na konci jsem byl docela rád, že už to mám za sebou. Parádní makačka.
Jinak ten planch uz vypada aspon trosku koukatelne? Natoc to az pujde videt, ze se tam aspon par sekund udrzis ;)
Jo já vím, jsem divnej Ještě jsem vyřadil všechny aktivity u kterých bych mohl o nějakou tu kalorii přijít. Žádný WODy, běhání, nic.
A planche vůbec ještě nezvládám, teprve pracuji na cvicích, které by mě na planch měli připravit. V září to už snad bude.. Ale je to běh na dlouhou trať.
Back squat (atg, občas stopky)
5/ 65kg, 70kg, 75kg, 80kg, 85kg
Weighted pullup
8x 5kg
6x 10kg
5x 15kg
5x 20kg SS
7x BW SS
Benchpress
5/ 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg
---
Na papíře se to nezdá, ale je to hrozná běsárna. Spodní záda jsem měl od minule na kaši, takže všechny dřepy s páskem. Musím zapracovat na mobilitě kyčlí, ten butt-wink tam u atg dřepů docela je. Poslední série všechno stopky, celkem jsem si hrábnul.
Shyby v cajku, všechno jsem jel čistou technikou. Když to nešlo, tak jsem sérii ukončil. Až supersérie se 20kg a s BW byly úplně na doraz.
No a bench. To byla veliká tragédie. Ramena mám dost vysílená, když tlakuju 2x týdně + cvičím planche ve všech dnech volna. Normálně bych to dal i se 70kg. Ale mě bench nezajímá, tak to nebudu řešit.
Jo a na zadních dřepech nějak zle cítím páteř, takže nechám váhu nižší, dokud si záda nezvyknou a neposílí. Na čelní budu samozřejmě nakládat co půjde :)
Jo a dorazilo mi domů lano, tak to bude fajn zpestření do tréninku.
Včera jsem dal volno, pokoušel jsem se nacvičovat planche ale ramena už byla na doraz. Dneska si dám další volno, zítra a pozítří budu na chodrock festu a v pondělí to zkusím začít zase trochu jinak. Ten trénink mě prostě válcuje. Jím, spím, protahuju se.. Ale ramena a spodní záda nestíhají a jsem pořád jak chodící mumie.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru