|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 3:09 pm Předmět: |
|
|
Tuhle neděli pořádáme opět Enter the Kettlebell seminář. Pokud s kettlebellem chcete cvičit, nebo cvičíte, bylo by fajn dělat to správně ;)
Info u mě na webu nebo přes PM, ať to tu nespamuju ;)
Nástup v jednu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
peknej clanek  a mel bych hned dotaz, jak suplementujes draslik? v bezne prodavanejch doplncich je tak bezvyznamny mnozstvi, ze se mi to jevi jako naprosto zbytecny, pripadne nutny do sebe nasypat velky mnozstvi tablet, abych se horkotezko dobral na DDD drasliku (v pripade nedostatku z moji bezny stravy)
to uz se mi zda mnohem jednodussi ho do sebe dostat z normalniho jidla, kdy neni zas takovej problem se dostat na vysoky hodnoty.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.TM
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 3:31 pm Předmět: |
|
|
Pěkný článek. Jen bych se vyhnul současné paleo módě. Je to nejlepší způsob jak se dopracovat k vysokému cholesterolu a ledvinovým kamenům a dně. Navíc to plundruje peněženku.
A krom toho co jsem viděl paleo recepty na českém internetu, kde se všichni snaží upéct buchtu z paleo surovin, vychází mi z toho totální nepochopení toho výživového směru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.TM
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 3:48 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | kpt.TM napsal: | Otázka na železnakoule: všimol som si na tvojej webovej stránke cvik TGU s botou. Môžeš mi vysvetliť aký to má zmysel? To si na tých seminároch robíš zo svojich cvičencov prču?? |
a zkousel sis to? | začal som rovno s 12 kg jednoručkou :-) Ten cvik sa mi páči celkom, len to s tou topánkou nechápem. S topánkou som neskúšal zatiaľ, asi by mi padala .
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
no vidis... uz se pomalu dobirame ke smyslu toho, proc tgu nacvicovat s topankou _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
Zkušenost je nepřenosná. Tím si každý musí projít sám. Takže držím palce, ať vám to dojde brzo.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | Zkušenost je nepřenosná. Tím si každý musí projít sám. Takže držím palce, ať vám to dojde brzo. |
Já to myslím stejně jako ty, ale u Frozze si moc jistej nejsem. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
Sacharidáčku, myslím, že by si zase měl zmizet, jako si to udělal už jednou....
Jestli nejsi Sachariďáček, rozepiš mi prosím to "totální nepochopení výživového směru", ale spíš do topicu o Paleu, ať nejsme zbytečně OT. A rovnou napiš, jak dlouho si Paleo zkoušel, s jakými výsledky, jak jsi jedl apod. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | Pěkný článek. Jen bych se vyhnul současné paleo módě. Je to nejlepší způsob jak se dopracovat k vysokému cholesterolu.. |
a nepodarilo se ti nahodou cholesterol podstatne snizit zmenou pomeru/slozeni MK ve strave? jinak ja mam cholesterol celkem vysokej, na 2-3 mesice sem zkousel z paleo prejit na beznejsi stravu a jeho hodnota se v podstate nezmenila.. (a vubec, hodnota celkovyho cholesterolu je pomerne o nicem vypovidajici hodnota, resp. nazory na jeho skodlivost se dost lisi a nema smysl to tady vubec resit..)
| Bajkonur napsal: |
A krom toho co jsem viděl paleo recepty na českém internetu, kde se všichni snaží upéct buchtu z paleo surovin, vychází mi z toho totální nepochopení toho výživového směru. |
v tomhle mas pravdu, bral bych to jenom jako zpestreni jidelnicku a jinak se drzel jednoduchosti.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Kettlebells (kov) | SedcoKovové činky kettlebells tvaru koule s držadlem pro rozvoj síly. 4 kg až 32 kg. 2176 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|