Kettlebells

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kettlebells  Úvodní stránka -> Trénink -> Kettlebells
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro ty, kteri to na Challenge nezvladnou, bude na nasem Twitteru probihat live reportaz.

http://twitter.com/zeleznakoulecz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuhle neděli pořádáme opět Enter the Kettlebell seminář. Pokud s kettlebellem chcete cvičit, nebo cvičíte, bylo by fajn dělat to správně ;)

Info u mě na webu nebo přes PM, ať to tu nespamuju ;)

Nástup v jednu!
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink je fajn, ale jak chybí strava a spánek, je to na levačku... Tohle si o tom myslím já: http://www.zeleznakoule.cz/jist-spat-zvedat/
Luster

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

peknej clanek a mel bych hned dotaz, jak suplementujes draslik? v bezne prodavanejch doplncich je tak bezvyznamny mnozstvi, ze se mi to jevi jako naprosto zbytecny, pripadne nutny do sebe nasypat velky mnozstvi tablet, abych se horkotezko dobral na DDD drasliku (v pripade nedostatku z moji bezny stravy)

to uz se mi zda mnohem jednodussi ho do sebe dostat z normalniho jidla, kdy neni zas takovej problem se dostat na vysoky hodnoty..
kpt.TM

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otázka na železnakoule: všimol som si na tvojej webovej stránke cvik TGU s botou. Môžeš mi vysvetliť aký to má zmysel? To si na tých seminároch robíš zo svojich cvičencov prču??
Bajkonur

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný článek. Jen bych se vyhnul současné paleo módě. Je to nejlepší způsob jak se dopracovat k vysokému cholesterolu a ledvinovým kamenům a dně. Navíc to plundruje peněženku.
A krom toho co jsem viděl paleo recepty na českém internetu, kde se všichni snaží upéct buchtu z paleo surovin, vychází mi z toho totální nepochopení toho výživového směru.
Luster

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kpt.TM napsal:
Otázka na železnakoule: všimol som si na tvojej webovej stránke cvik TGU s botou. Môžeš mi vysvetliť aký to má zmysel? To si na tých seminároch robíš zo svojich cvičencov prču??

a zkousel sis to?
kpt.TM

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
kpt.TM napsal:

a zkousel sis to?
začal som rovno s 12 kg jednoručkou :-) Ten cvik sa mi páči celkom, len to s tou topánkou nechápem. S topánkou som neskúšal zatiaľ, asi by mi padala .
Luster

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no vidis... uz se pomalu dobirame ke smyslu toho, proc tgu nacvicovat s topankou
Frozz.

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
Pěkný článek. Jen bych se vyhnul současné paleo módě. Je to nejlepší způsob jak se dopracovat k vysokému cholesterolu a ledvinovým kamenům a dně. Navíc to plundruje peněženku.
A krom toho co jsem viděl paleo recepty na českém internetu, kde se všichni snaží upéct buchtu z paleo surovin, vychází mi z toho totální nepochopení toho výživového směru.

madball

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Bajkonur napsal:

Chtěl jsem udělat stejnej quote, ale nechtěl jsem být zase za provokatéra, ale když už i ty, tak za mě taky .
Teda, pokud to myslíš stejně.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Bajkonur

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkušenost je nepřenosná. Tím si každý musí projít sám. Takže držím palce, ať vám to dojde brzo.
madball

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
Zkušenost je nepřenosná. Tím si každý musí projít sám. Takže držím palce, ať vám to dojde brzo.

Já to myslím stejně jako ty, ale u Frozze si moc jistej nejsem.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Frozz.

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidáčku, myslím, že by si zase měl zmizet, jako si to udělal už jednou....

Jestli nejsi Sachariďáček, rozepiš mi prosím to "totální nepochopení výživového směru", ale spíš do topicu o Paleu, ať nejsme zbytečně OT. A rovnou napiš, jak dlouho si Paleo zkoušel, s jakými výsledky, jak jsi jedl apod.
Luster

PříspěvekZaslal: so srpen 10, 2013 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
Pěkný článek. Jen bych se vyhnul současné paleo módě. Je to nejlepší způsob jak se dopracovat k vysokému cholesterolu..

a nepodarilo se ti nahodou cholesterol podstatne snizit zmenou pomeru/slozeni MK ve strave? jinak ja mam cholesterol celkem vysokej, na 2-3 mesice sem zkousel z paleo prejit na beznejsi stravu a jeho hodnota se v podstate nezmenila.. (a vubec, hodnota celkovyho cholesterolu je pomerne o nicem vypovidajici hodnota, resp. nazory na jeho skodlivost se dost lisi a nema smysl to tady vubec resit..)

Bajkonur napsal:

v tomhle mas pravdu, bral bych to jenom jako zpestreni jidelnicku a jinak se drzel jednoduchosti..
Kettlebells (kov) | Sedco
Kovové činky kettlebells tvaru koule s držadlem pro rozvoj síly. 4 kg až 32 kg.
2176 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kettlebells Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: